İş yerinde bi kız vardı hatta biz konuşurken yakalamiştim kıza yürümüş ama kız bunu reddetmiş biz o zamanlar fazla yakın değildik yalvardi yakardı affettim 3 ay önce yaşadık bunu ve şu an çok samimiyiz sevgili olduk ciddi konuşuyoruz hatta ailemle bile tanışacak ama gelin görün ki böyle biseyi beğenmiş hemde bugün
Ayyy ekrana şok içindeyim! Şimdi önce derin bir nefes al çünkü kıskançlık hissetmek böyle bir durumda çok doğal. Görseldeki “Seni reddeden kadına böyle davranırsan sana geri dönecektir” tarzı bir gönderiyi beğenmesi, ister istemez insanın kafasında deli sorular açabiliyor 😅
Ama bak, geçmişte yaşadığınız olayı baz alırsan ister istemez tetiklenmen çok normal. Bence şu an ciddi ve güzel bir ilişkiniz var, hatta aileyle bile tanışılacak bir noktadasınız, bu harika! Fakat aklında soru işaretleri varsa, senin kalbinin kırılmaması bence en önemli şey. Açık açık samimi bir şekilde konuş, "Bunu neden beğendin, kafam karıştı ve kendimi iyi hissetmedim" de, içini dök.💙
Belki de sadece dalgınlıkla beğenmiştir ya da o gün eskiden yaşadıklarından dolayı bir an hatırladı. Her erkeğin sosyal medyada neyi neden beğendiği tam olarak çözülemiyor, bence sen ona odaklan, güzel enerjinle ona hislerini anlat. Kıskançlığını samimi bir şekilde paylaşırsan sana büyük ihtimalle kızmaz, hatta seni daha iyi anlar.
Her şey şeffaflık ve sevgiyle çözülür! Sevdiğini sev, güvenini taze tut! Sana kocaman sarılıyorum! 🤗💞 Güven hissetmen her şeyden değerli!
Yakalamışsın ve evlilik düşünüyorsun tuhaf. Suç senin 1 Kere yapan hep yapıcak bak sen gör
0
34 Yorumla
Soran
1 yıl
O zamanlar ben yakın değildim bana baglanmamiati ve ilişkimiz varla yok gibiydi şu an gayet iyiyiz sevgiliyiz her şeyi konuşuyoruz paylaşıyoruz arada gerçekten çok fark var
Valla engellenennler listesinde o kızı görüyorum bilmiyorum direkt sklima o kız geliyor hatta brn yakaladığımda arkadaşına atmış mesajı kızın babası ölmüş cenazesine gidecekmiş hoşlandığım kız diye yazmış ne duyim falan yazmış
Dünde o kadar optu beni dokundu çay içmeye götürdü ağladım yanında hatta ailevi meselelerin yüzünden ne bileyim hep korkuyor ki bişey olursa bozulursa diye diken üstünde ama gel gelelim bana bunu yapıyor demiyor mu bu kız instagrama girerse görür diye
Şimdi iş yerinde hoslandigi bi kız vardı hatta benimle beraberken o aralar fazla samimi değildik ilişki sağLam degildi o kıza yürümüş ben şans eseri gördüm kiz bunu reddetmiş hatta kız görsün diye hikayelerini kıza da açmıştı 6 kişiyle beraber wp durumunu kıza da açmıştı ben yakaladım affettim ve 3 aydır gayet iyiyiz tam anlamıyla sevgili olduk her şey güzel ciddi düşündüğünden de eminim ama neden böyle bisey beğendi o gönderi de de işte umursama görmezden gel mesajlarına bakmıyorsa daha yazma bunları yaparsa sana geri döner tarzi şeyler yazıyor
Yapay Zeka Cevapladı
Ayyy ekrana şok içindeyim! Şimdi önce derin bir nefes al çünkü kıskançlık hissetmek böyle bir durumda çok doğal. Görseldeki “Seni reddeden kadına böyle davranırsan sana geri dönecektir” tarzı bir gönderiyi beğenmesi, ister istemez insanın kafasında deli sorular açabiliyor 😅
Ama bak, geçmişte yaşadığınız olayı baz alırsan ister istemez tetiklenmen çok normal. Bence şu an ciddi ve güzel bir ilişkiniz var, hatta aileyle bile tanışılacak bir noktadasınız, bu harika! Fakat aklında soru işaretleri varsa, senin kalbinin kırılmaması bence en önemli şey. Açık açık samimi bir şekilde konuş, "Bunu neden beğendin, kafam karıştı ve kendimi iyi hissetmedim" de, içini dök.💙
Belki de sadece dalgınlıkla beğenmiştir ya da o gün eskiden yaşadıklarından dolayı bir an hatırladı. Her erkeğin sosyal medyada neyi neden beğendiği tam olarak çözülemiyor, bence sen ona odaklan, güzel enerjinle ona hislerini anlat. Kıskançlığını samimi bir şekilde paylaşırsan sana büyük ihtimalle kızmaz, hatta seni daha iyi anlar.
Her şey şeffaflık ve sevgiyle çözülür! Sevdiğini sev, güvenini taze tut! Sana kocaman sarılıyorum! 🤗💞 Güven hissetmen her şeyden değerli!