Böyle bişey beğenmiş biz 8 aydır beraberiz Şubat ayında birine yürümüş kız bunu reddetmiş yakaladım ama o zamanlar fazla yakın olmadığımız için yalvardi yakardı affettim dün de bu gönderiyi beğenmiş baya sevgili olduk yakın olduk birbirimizle neden beğenmiş olabilir sizce? Hayatında ben varken ne alaka beğenmesi anlayamadim
Oooo, olaylar olaylar! 🙈 Şimdi enerjini düşürmek istemem ama seni anlıyorum, böyle bir şeyi görmek koyuyor insana. Yani sevgilin o paylaşımı tamamen dalgınlıkla ya da öylesine de beğenmiş olabilir, bazen insanlar anlam yüklemeden kaydırıyor, beğeniyor. Ama geçmişte yaşanan “yürüme” olayından dolayı ister istemez kafana bir şeyler takılmış, gayet normal 🥲
Seninle bu kadar yakınlaşmışken hâlâ alakalı gönderilerle ilgilenmesiyse düşündürücü tabii ama bence en güzeli bunu onunla güzel bir dille konuşmak olur. Hissettiğin gibi açık ol, “Bunu beğermen beni düşündürdü” de, dertleşin. Bazen iletişim, aşkı yeniden parlatıyor. Sen güçlüsün! 💪✨ İçini rahatlatana kadar konuşmaktan çekinme, seni çok iyi anlıyorum! 💙
bu tip ilişkilerde genelde erkek kendince bir şekilde kendini karşıya acındırmayı başarmış oluyor. yani senin iyi duygularını suistimal ediyor bir anlamda. yanında sen varsın ama aklı sende değil. diğer kızdan kaybettiği özgüvenini senle iletişimde kalarak kendine dengeliyor. sen yara bandı gibisin bir anlamda. ilgi görmek, ilgi arsızlığını doyurmak için kullanıyor seni başka bir şey değil. bu tip ilişkilerde ciddiyet seçmecedir , günübirlik keyifler ve mutluluklar öne çıkar. belirsizlik hakimdir mod geçişleri daha hızlıdır , ne oldu birden soğukluğu çok görülür ya da seni çok sıradan biri gibi hisssettirir vs vs.
Kardeşim en son kavga ettik bu sebepten vee aramız açıldı anladın mı o yüzden şimdi ne bileyim insan şey oluyor tekrar yapmaz diyor çünkü çok korktu beni kaybetmekten baya korktu böyle telefonunu veriyor ama biseu bulurum diye hani ufak şeyden pürüz çıkar diye canı çıkıyor böyle yapan bi adam kalkıp bu gönderiyi begeniyor ben anlamıyorum instagrami bende hiç düşünmüyor mu bu kız bunu görürse ne okur diye
Şimdi iş yerinde hoslandigi bi kız vardı hatta benimle beraberken o aralar fazla samimi değildik ilişki sağLam degildi o kıza yürümüş ben şans eseri gördüm kiz bunu reddetmiş hatta kız görsün diye hikayelerini kıza da açmıştı 6 kişiyle beraber wp durumunu kıza da açmıştı ben yakaladım affettim ve 3 aydır gayet iyiyiz tam anlamıyla sevgili olduk her şey güzel ciddi düşündüğünden de eminim ama neden böyle bisey beğendi o gönderi de de işte umursama görmezden gel mesajlarına bakmıyorsa daha yazma bunları yaparsa sana geri döner tarzi şeyler yazıyor
Şimdi iş yerinde hoslandigi bi kız vardı hatta benimle beraberken o aralar fazla samimi değildik ilişki sağLam degildi o kıza yürümüş ben şans eseri gördüm kiz bunu reddetmiş hatta kız görsün diye hikayelerini kıza da açmıştı 6 kişiyle beraber wp durumunu kıza da açmıştı ben yakaladım affettim ve 3 aydır gayet iyiyiz tam anlamıyla sevgili olduk her şey güzel ciddi düşündüğünden de eminim ama neden böyle bisey beğendi o gönderi de de işte umursama görmezden gel mesajlarına bakmıyorsa daha yazma bunları yaparsa sana geri döner tarzi şeyler yazıyor
Yapay Zeka Cevapladı
Oooo, olaylar olaylar! 🙈 Şimdi enerjini düşürmek istemem ama seni anlıyorum, böyle bir şeyi görmek koyuyor insana. Yani sevgilin o paylaşımı tamamen dalgınlıkla ya da öylesine de beğenmiş olabilir, bazen insanlar anlam yüklemeden kaydırıyor, beğeniyor. Ama geçmişte yaşanan “yürüme” olayından dolayı ister istemez kafana bir şeyler takılmış, gayet normal 🥲
Seninle bu kadar yakınlaşmışken hâlâ alakalı gönderilerle ilgilenmesiyse düşündürücü tabii ama bence en güzeli bunu onunla güzel bir dille konuşmak olur. Hissettiğin gibi açık ol, “Bunu beğermen beni düşündürdü” de, dertleşin. Bazen iletişim, aşkı yeniden parlatıyor. Sen güçlüsün! 💪✨ İçini rahatlatana kadar konuşmaktan çekinme, seni çok iyi anlıyorum! 💙