Sizce bu hâlâ devam etmeye değer bi ilişki mi?

Nerdeyse bir yıl olucak bi ilişkim var ve şu an partnerimle ayrılma aşamasındayım çünkü o çok değişti bunu reddediyor lütfen bana yol gösterin tanıştığımız yer aile evimdi kendisinin bi ablası var ve o da benim ablamla arkadaş bayramda bayram ziyareti için gelmişlerdi bende ilk onu orada gördüm ama görünüşünden çok anlatış şekli hoşuma gitmişti sesindeki heyecan o da beni beğenmiş ama iletişim için hiç bişey yoktu daha sonra beni tek tek ariyarak Instagramdan buldu önceleri çok güzel konuşurduk yarım saat bile olmasam üzülürdü beni üzmekten korkardı ben çok konuşan birisiyim o da benimle başlarda çok konuşurdu 3 ay bu şekilde konuştuk daha sonra ben üniversite için onun şehrini yazdım ve yanına gittim normalde o şehri istemiyordum ama onunla yan yana olmak istedim ilişkimiz daha güzel oldu her dakikka gittiğimiz yerleri yaptığımız şeyleri birbirimize anlatır sakalasirdik her gün birbirimizi görsek bile sıkılmazdık arkadaşları vardı onlarla konuşması bi anda kavga çıkınca kesildi kendisi de tek hissetmesin diye kendi derslerimi asıp hep onun yanında oldum onu mutlu etmek istedim ve en önemli detay ilişkide her şey aramızdaydı bir kırgınlık olunca konuşup hallederdik isterse sabaha kadar uzasın o kavga yinede konuşup çözelim içimizde kalırsa önümüze çıkar derdik ama arkadaşı olmayınca tek hissetmesin diye en aşağı altı ay hep yanında durdum her gün gittiğim zamanlar üzülürdü ben yokum diye bi zaman sonra artık benimle daha az konuşmaya yanımda telefon açıp videolar izlemeye başladı bende rahatsız olduğumu belirttim ama o kadar umursamadı konuştuğum laf ona boş yapıyomuşum gibi geldi güzel görünüyüm belki yeniden bakar dedim bakmadı bile sonra her konuştuğum laf onu sinirlendirdi yanında kahkahayla anlattığım bişey olduğunda telefondan birisini arar oldu ben güldüğüm içinde kızar oldu sonra arkadaşlarıyla barıştı ama kendisi onların yanına gitti birden bana haber vermemeye başladı sorduğumda kızdı üzüldüm yapma dedim kızdı beni anlamak için ufak bi çabası bile olmadı
Sizce bu hâlâ devam etmeye değer bi ilişki mi?