Aldatılmayı atlatamıyorum 2022 de başka kıza gitti bana ciddi ilişki vaadinde bulundan 1 gün sonra neden?

Kızla tanıştı bir süre ikimizi götürdü sonra kızla ciddi ilişkiye başladı 7 ay sonra bana döndü söz vermiştik diye reddetim yalvardı arkadaşı felan arkadaş oladak görüşmeyi kkabul ettim sonra kızla takipleşti instadan benim Instagram'ım yok fakeden gördüm sonra engel attım açtım yine yazdı buluşak diye felan istemedim bu çocuk bana dönmeden önce de arkadaşı yazmıştı onu reddetmiştim sonra döndü zaten neyse kızla barıştı işte aradan 7 ay geçti yine yazdı özledim diye deneme fırsatı verdim ben çok zayıflamıştım yemeden içmeden kesildim 1 ay sonra kızla barıştı ve konuşmayı neden bitirdiğni bile bilmiyorum yalandan bir bahane buldu yalan söylüyorsun diye sebebini sordum ne konuda olduğunu sordum zaten tatile gidecm demişti o sıra da farkettim kızla barışacağını ve sordum da neden uzaklaştığını sorunun ne olduğunu isteyip istemediğini bana dedi ki sorun istemek veya istememek değil ne demekse artık neyse konuşmayı kestim 1 saat içinde kızla takipleşti snirlendim fotomuzu koydum kızda koydu çocuk da koydu öyle bitti ahım ölene kadar 1 yıldır bir teyzem başımı sevince bile ağlamaya başkıyorum ikisinin de allah belasını versin
Aldatılmayı atlatamıyorum 2022 de başka kıza gitti bana ciddi ilişki vaadinde bulundan 1 gün sonra neden?