Sizce ne yapmalıyım çabalamaya devam etmelimiyim?

ben aralık civarı felan bi kızdan hoşlanmaya başladım kızla zaten aynı yerdeyiz her gün karşılaşıyoruz, arkadaş sayılmayız ama bir sohbetimiz var en başlarda sorun etmiyordum öyle platonik takılmak felan hoşuma gidiyordu bu ocağın ortalarına kadar böyle devam etti sonrasında kıza açılma kararı aldım instaya bir story attım o da storyme cevap verdi sonra 1-2 gün sohbet vs. açmaya çalıştım açtımda kızla konuştuk yani, aynı gece kıza açıldım senden hoşlanıyorum dedim o da hiçbir şey demeden uyuyalım dedi bende tamam dedim ertesi gece bana aşkım dedi sonra Mart 'a kadar sorunsuz biz flört olarak takıldık sürekli günde en az 5 saat konuşuyorduk ve günde en az 2 saat felan yüzyüzeydik bir sorun olmuyordu yani sonrasında bir ara espriyi çok abarttım ve biz konuşmayı 1 hafta süreyle felan kestik ben kızı takipten çıkardım kızda bana dediki takiptende çıkarılmışız sonra tekrar konuşmaya başladık ama artık eskisi kadar iyi değildik neyse bu olayın üzerinden biraz geçti sonra kız durduk yere soğuk yapmaya başladı sebebini sorduğumdada bir şey olmadığını herşeyin yolunda olduğunu söyledi ama soğuk yaptığı belli oluyordu nerdeyse hiç konuşmuyorduk bazen iyi geceler bile yazmıyorduk mesajlarıma 2-3 saat geç cevap vermeye başladı sonrasında tekrar konuşmayı kestik şuanda takipleşiyoruz priwinide takip ediyorum ama aramızda sohbet muhabbet yok sürekli başka cocuklarla görüyorum hiç bir şey sormuyorum en son sohbetimiz sende diğer arkadaşlarım gibisin artık bir farkın kalmadı oldu ama ben doğum günü için hediye hazırlıyorum içine not bırakmak istemiyorum sadece doğum gününü kutlarsam herşeyin düzeleceğini düşünmek istiyorum sizce doğru mu yapıyorum hediyeyi vermelimiyim?

Sizce ne yapmalıyım çabalamaya devam etmelimiyim?