Sevgili güven durumları… Bir el atar mısınız?

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 aydır bir ilişkim var. Şimdiye kadar kıskanç ya da kısıtlayıcı biri olmadım güvenmeye önem verdim. Ama son zamanlarda kafamı kurcalayan bir şey var. Erkek arkadaşım genelde publarda zaman geçiren bir insan çünkü arkadaş çevresi de öyle. Ben buna hiçbir zaman karışmadım bende alkol kullanan biriyim sonuçta. Dün bir arkadaşıyla dışarıda olduğunu biliyordum. Sabah instasına baktığımda yeni bir kız eklemiş. Kızın takipçilerine baktım ve erkek arkadaşımın o gün yanında olduğunu söylediği arkadaşıyla takipleştiğini gördüm. Bu durum beni rahatsız ediyor çünkü anlamıyorum… Sevgilisi olan bir erkek neden bir kızı ekler? Üstelik ben yakında 5 aylığına yurt dışına gideceğim ve aklımda sürekli bu tür sorular varken ona nasıl güveneceğimi bilemiyorum ve tek yaşıyor. Telefonda bugün laf attım sadece arkadaşınla mıydın diye önce sadece arkadaşıyla olduğunu söyledi ama sonra arkadaşlarımız geldi 4lü oturduk diyerek genel bir cevap verdi. Daha fazla üstelemek istemedim ama içime sinmedi. Gerçekten çok yoruldum. Hem ona güvenmeye çalışıyorum hem de bu tür şeylerle baş etmeye çalışıyorum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Güncellemeler
1 yıl
Ben öyle hesaplarına bakacak bir insanda değilim ama gözüme şu da çarptı spotify hesabında bir sürü kız ekli, ayriyeten benleykende daha önce tek tük yeni kızlar takip ediyordu çok takmıyordum bu durumu
Güncellemeler
1 yıl
Gece kulübü değil arkadaşlar kadıköy beşiktaşta herhangi bir pub…
Sevgili güven durumları… Bir el atar mısınız?