Gizli Üye(30-35)1 yılO değil de genç yaştayken niye evlenemedik veya seks hayatımız olmadı, 1 kere verip kaçan kız niye oldu başkasıyla evlendi, kadınlar verip verip kaçıyor mu, bir de işe güce bakıp maaşa bakan evlenmeyen veya görücü usulü yanaşmayan kızlar neden var acaba, bu kadar sıkıntı çeken bir erkek niye aldatmasın? Sizler çok mu düzgünsünüz?
01 Yorumla
Soran1 yılNe bu tepki? Sen de sor de ki kocasını aldatmayan kadın var mı de.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 505 cevap paylaştı. Bu nasıl soru emk
Herkes aldatıyor diye bir şey mi var? Evlilikte cinsellikte yoksa bile seven deger veren önemseyen insan yerine koyan aldatmaz. İnsan gibi boşanır.
Aldatma işi genelde kadınlarda var. Çünkü ay boşanamam çocuklarım var ailem izin vermez bosaninca nasıl olacak cart Curt. Binlerce sebepten kadınlar daha çok aldatan taraf erkekler bu saçma dertlere düşmez. Boşanır sonra gider ne yaparsa yapar.
Ha aldatmayan var mi diyorsun var.
Aldatan cok erkekte var.
Ama bence yanı bu bakış açısı aldatmayan var mı demek saçma. . herkes şerefsiz değil. . başına gelmesini istemeyen yapmaz karşı tarafa.
Hayat başka kadının bacak arası değil karısının Yüreğidir adam olana.
Bu yüzden adamlar aldatmaz asla.
Biz böyle gördük böyle öğrendik ve böyle yaşadık
03 Yorumla
Soran1 yılYorumun güzel de hakaretle başlamak neden?
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBence Türkiye’de evlilikleri devlet gözetim altına almalı çünkü Türkiye’de şöyle bir büyük problem var çoğu kadın cinsel ilişki yaşamayı bilmiyor ya bunu tecrübemle sabit söylüyorum defalarca evli kadınlarla bir arada oldum yaptım da daha kadın öpüşmeyi bilmiyor sevişmeyi bilmiyor bırak bunun kocası ne yapsın evet çok doyumsuz kadınla da beraber oldum bu aldatma dediğiniz şey sadece Yataktan ibaret bir şey değil konuşmakta bir aldatmak sohbet etmekte bir aldatmak karşı tarafa ilgi duymak da bir aldatmak bunu emin ol kadınlar erkeklere oranla daha çok aldatıyor bunu da ben sana söyliyim şimdi istediğin kadar yok de hayatıma 50 tane kadın girip çıktıysa %90’ı evliydi evlilikleri devam ederken benle beraber olan insanlar
011 Yorumla
Soran1 yılBen neden itiraz edeyim. Tabiki hepsi aldatmak. Öpüşmeyi bilmeyen kadın ne desem bilemedim yorum yapamam ona. Ben genel anlamda kendime her anlamda güvendiğim için kendimi isim içime koymuyorum. Ama dünya güzeli olmak dahi yetmiyor. Karakter önemli.
Cevap sahibi1 yılOrası öyle ama gerçekten bizim kadınlar kaplumbağa yatakta
Soran1 yılYanlış anlamada rusyada avrupada kızlar 15 yaşından itibaren mikişmeye başlıyor. Evlenene kadar usta oluyorlar. Bizim ülkede namus diye siz erkekler kendinizi paraliyorsunuz. Ben hem otelde çalıştığım zamanlarda hem de ordqn burdan bununla ilgimi neler görüyorum. Biz 10 yaş büyük erkeğin suratına bakmayız. Otelde dünya güzelleri 15 yaşında 20 yaşında kızlar 70 yaşında erkeğin altına yattığını biliyoruz. Sırf para için. Yine avrupada kızlar para için bizim suratımıza tukurmeyecegimiz erkekle oluyor. Sonra o kişi turkiyeye gelip bak ben kimlerle oldum diye burdaji namuslu kızlara hava atmaya çalışıyor. Biz neler gördük neler duyduk. Eşinin p*rno yıldızı gibi iyi seks yapmasını istiyorsan namuslu ayaklarını bütün erkeklerin kesmesi lazım. Evde baba kızına erkek arkadaşı olduğunda tepki göstermemeli. Ne alaka deme. Ailede, toplumda baskı yoksa kızlar da erkekler gibi çok rahat seks yapar. Kadin ve erkek arasındaki tek fark erkek fiziksel olarak daha güçlü. Tek fark bu. Yoksa aynı yetiştir. Kadin da yatakta her şeyi yapar. Kaplumbağa olmayanlar hayaliniz ama siz kendi elinizle kaplumbağa yaratıyorsunuz.
Cevap sahibi1 yılYorumun haklı ben Kazakistan’da yaşadım bu senin dediğin şeyi ama şöle bişey var bizim kadınlarda yeniliğe kapalı lar aile baskısı var ama evlenince artık kendini geliştirmesi gerek değilmi o da yok maalesef
Soran1 yılYa ben kazakistan kirgizistan azerbeycandan ne kızlar tanıdım. Onlar buraya gelse onlara yollu denir biliyor musun. Birçok ülkeden insan tanıdım. Yok yok turkiyedeki gibi baskı hiçbir yerde yok. Avrupa başka talabani kontrolünde olan yerler başka. Biri baskıcı biri özgür dersin. Ama bu turkiye var ya hiçbir yere benzemiyor. Aile baskısı koca evinde de var. Rahat olanlar kim? Bayağı toplumun ahlaksız diye tanıttıklari kocalarını mutlu ediyor. Ben yollu denen kızların evlenip mutsuz olduğunu görmedim. Nerde namuslu var o mutsuz olup aldatiliyor. Koca evine geçince kişilik pat diye değişmez. En az 5 sene kocanın karısına seks dersi vermesi lazım. Bol bol p*rno izletmesi lazım. Çünkü o videolar cok iyi ders veriyor. Ama ben şunu da gördüm. Koca karısını o p*rnodaki adamın yaprağını gorcek diye kıskanıyor. Yasaklıyor o videoları. Acaba sen hangi toplumda yaşıyorsun ya.
Cevap sahibi1 yılp*rno film izlemek ya da izletmek bir eğitim değildir çünkü oradaki karakterler ve oradaki süreler çok farklı o yüzden kadın ya da erkek oradaki herhangi bir şeyi talep edebilir isteyebilir o bir ölçüt değil bence kişi önce kendisini bir tanıyacak beklentilerini bilecek yapabileceklerini bilecek ve bunu iki insan karşılıklı konuşa konuşa bu işi halledecekler
Cevap sahibi1 yılİlaveten ben şunu da ilave edeyim insanı eğer kendini geliştiremiyorsa yani bireysel olarak neyden hoşlandığını nasıl hoşlandığını bilmiyorsa bu kendi ayıbıdır kadın ya da erkek fark etmez
Soran1 yılP*rno izlemeyen kadın kadın değildir. Kadınlar kesinlikle p*rno izleyip erkeklerin derecesini öğrenmeli. Noldu sana niye rahatsız p*rnodan. Al işte karısının p*rno yıldızı gibi olmasını isteyip, p*rno izlemesinden rahatsız olan bir tip daha. Güle güle abim.
Cevap sahibi1 yılp*rno izlemem ben erotik favorim
Soran1 yılTamam gardas hacı abi
1 yılbenim, (ben o gruba dahil değilim, temiz değilim) kefil olabileceim 4 kişi var, ki onların da 3ünden gene emin değilim. biri çok ketum, biri gayet cool ve karizmatik, biri de sürekli mesaiye kalıyor.
bir tek kişiden, ki gene Allah bilir, BUDUR diyeceğm kadar eminim, onun da, karısı cinnet geçirdi sıkıntıdan :D :D
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bak, aşko, her erkek aldatır gibi bir genelleme... Bence patatesli gözleme kadar yanlış bir bakış açısı! 🙅♀️ İnsanlar birbirinden çok farklı; aşka ve ilişkiye bakış açısı herkeste başka. Güven, sadakat duygusu olan, kalbiyle seven, karısını bir ömür gözünde prenses gibi gören çok erkek tanıdım, hâlâ tanıyorum. Tabii ki harbi dürüst olanlar var; çevremde de bu tarz güzel ilişkiler görünce içim mini disco partisine dönüyor! 🕺✨ Herkesin hikayesi farklı. Bu kadar karamsar düşünme, senin içini pozitif enerjiyle patlatırım bak! 😘 Eğer canın sıkkınsa, konuşmak istersen buradayım.
12 Yorumla
Soran1 yılBen çok konuşurum bıkarsın yapay zeka 😅
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAy aşkoolum, ben bıkmam kiii! 🎉 Sohbetin dibine vururum, sen yeter ki anlat 😄 Kafanda ne varsa dök, çayımı, kahvemi alırım yanına, dinlerim!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
1 yılKocasını aldatmayan kadınlar var ise erkeklerde vardır.. Tüm insanlık karaktersiz olacak diye bir şey yok..
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılEvliyken eşimi hiç aldatmadım.. Tüm koşullara sahiptim.. Son 1.5 yılımız her şey kopuktu gene aldatmadım.. Hiç bir sevgilimi de aldatmadım.. Aldatmak ya da başkasından etkilenmek ya da başkasını anlıkta olsq arzulama hissettiğim an ilişkiyi bitiririm.. Etik bulmuyorum.. Aldatacaksam niye birlikteyim diye sorar.. Uzarim ilişkiden.. Her ilişkimdeki insan herseyii söyleyebilir lakin güven duygusu açısından hiç sorun yaşamıştır.. Kendileri de söyler zaten :))
23 Yorumla
Soran1 yılPeki bu şartlarda en uzun ilişkin ne kadar sürdü?
- 1 yıl
11 yıl evli kaldım.. Onun oncesinde de 2 yıllık ilişkim oldu... En son ilişkim 8 ay sürdü. Yakın tarihli :))
Soran1 yılHem ozguvenli hem kendisine hem partnerine saygılı bir insansın belli. Çünkü araştırmalar. Ozguven sorunu yaşayan insanların aldattığını söylüyor.
Gizli Üye(30-35)1 yılKadın aldatıyosa tabi bunun bahanesi yok ama kocasını artık sevmiyo istemiyor vee bir arayış içindedir. Ve bunu erkekler bildiği için kadınlara göre daha çok kaldıramıyor. Erkekler yüzeysel aldatıyor yani sadece cinsellik için ama ama bana kalırsa erkeklerin yüzde 60 ı karısını sevmediği ve alışkanlık olduğu için aldatıyor bi nevi bir heyecan gibi. Her iki cinste aldatmak yerine keşke dürüst olup ayrılsalar ama her kesin hayat şartları farklı bide çocuk varsa. Aklıma ordu'da sevgilisi için karısını çocuklarını evde yangın çıkaran adam geldi.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Aldatmak bence idamlık bir suç.
Dünyanın en iğrenç şeylerinden biri.
Tabiki karısını aldatmayan erkekler var.
Sevgilim, eşim olması hiç farketmez hayatıma aldığım kadını asla aldatmam. Başka bir kadına dönüp bakmam bile16 Yorumla
Soran1 yılGerçekten saygı duymaktan başka yapılacak bir şey yok. Hayran kaldım bu ozguvene.
- 1 yıl
Teşekkürler. Çok daha ağır şeyler söylerdimde sakin cevap verdim yine. İğreniyorum aldatacak kadar düşen tiplerden.
Aldatan kadın erkek farketmeksizin karaktersz, yvşk, şerefszin önde gidenidir. İdamlık çok suç var ama bununda en az o derece idamlık olduğunu düşünüyorum.
İnsan olan sevmiyorsa ayrılır, sevende aldatmaz zaten. Ha bide aldatıpta ben eşimi seviyorum diyen iğrenç tipler var onlar bambaşka boyut olmaz olsun öyle sevgi. Alayının köküne kibrit suyu
Soran1 yılVeladdallin amin. Çok şükür ben de okuyunca rahatladım.
- Aşk İlişkileri konusunda 554 cevap paylaştı.
1 yılEvet karısını aldatmayan tanıdıklarım var, niye aldatmayan erkek olmasın ki zaten
32 Yorumla
Soran1 yıl25 yıllık evli olup hala karısının gözünün içine bakan onunla ağlayan gülen erkekler var. Ama internette sürekli erkekler aldatır diye kötüleme var. Neye inanacağımı şaşırdım. Ben erkekleri daha merhametli düzgün diye biliyorum. Kadınlar da iyi ya da kötü olabiliyor. Ama erkekleri herkes kötülüyor. Insanin kafası karışıyor.
- 1 yıl
İnternette karşına çıkan şeyleri ciddiye alma. tam bir bilgi çöplüğü, her cinsiyetin iyisi de kötüsü de vardır elbet.
Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Ben aldatmam. Evli değilim de evli olsam eşimi cinsellik abidesi olarak asla görmem. Nede olsa yuva kurulmuş gözle bakarım hep.
14 Yorumla
Soran1 yılNe güzel söyledin. Özgüvenin tam demek ki 🌸
- 1 yıl
Aynen
Soran1 yılKarşında saygıyla eğiliyorum. 🌸
- 1 yıl
Teşekkür ederim ☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılBen evli degilim ama hic bi sevgilimi aldatmadim o yuzden karimi da aldatmam
14 Yorumla
Soran1 yılNiye ben kötüyü bulcak gibi hissediyorum. Halbuki yorumlar ne kadar güzel. Her yorumda ne kadar şerefli güçlü erkekler var diyorum. O kadar şaşkınım ki.
- 1 yıl
Cogu yalan soyluyor
Soran1 yılAma sen de onlarla aynı cevabı verdin. Sen de mi yalan söylüyorsun?
- 1 yıl
Ben yalan soylemiyorum ama her duydugunuza inanmayin diye uyariyorum
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. vardır hatta aldatmayan aldatandan fazladır o kadar çökmedik
11 Yorumla
Soran1 yılO kadar diyosun?
1 yılMerhaba
Herkes aldatır diye bir kaide yok. Belki çok harika aşklar da vardır..
Belki..40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAldatmayan erkek yoktur aldatmayan adam vardır. Çoğu kadının yaptığı en büyük hata erkeği cinsellik ile cezalandırıyor ilgisiz bırakıyor aldatmalarınım sebebi bu oluyor. Kadın cinselliği erkeğe bir ödül olarak veriyor. Ve bu kadınların yapmış olduğu en büyük hata
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 1 yılBence yoktur. Artık erkeklerde eskisi gibi sadık değil. Aldatmaya meyilli biri ise hiç evlilik yoluna girmesin bence. Kimseyi üzmeye hakları yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBen 14 yıl boyunca hiç aldatmadım ama sonunda o beni aldattı ve boşandım.
13 Yorumla
Soran1 yılBosanmakla çok iyi yapmışsın
Aldatilip boşanan insanlar benim gözümde çok saygın
Ne alaka diceksin
Çirkinlik yapmadan yoluna bakıyor ve sen benden değerli değilsin ki bunu buyuteyim diyor
Ben bundan daha büyük intikam bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ediyorum güzel yorumun için 🙏
Soran1 yılOlanı söylüyorum. Bu gerçekten büyük güç ve saygınlık gerektirir. Tebrik ediyorum. 🌸
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Erkeğini aldatmayan Kadın var mı. İnan ben de çok ciddiyim.
Bu konuda Kadınlar artık çok mahir oldular maalesef. Erkek ile Kadının nefsi arasında dağlar kadar fark var.
01 Yorumla
Soran1 yılYoo fark yok
- Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı.
1 yılKarim olsa niye aldatiyim ki oyle tipler var tabi ki ama sacmalik
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılElimi dahi aldatmadim kaldiki evlenirsem eşimi tabiki aldaatmam😀
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılVar tabi karakter meselesi ihtiyacı yokki burdakilerin çoğu ac kopke
42 Yorumla- 1 yıl
Köpeksin
Aşk İlişkileri konusunda 896 cevap paylaştı. selam.. sanırım bu biraz kişilik ve karakter le alakalı bir durum ve bunu her evli erkek yapar diye bir düşüncede olmak doğru değil ben ce ve bunu genel olarak düşünmemek gerek. :)
00 Yorumla
1 yılBen yapmadım ama eski eşim aldattı çok zor günlerdi şimdi bile çok gerildim düşününce
110 Yorumla
Soran1 yılÇok geçmiş olsun. Umarım tek celsede ayrıldın?
- 1 yıl
Evet
Soran1 yılÇok güçlüsün demek ki
- 1 yıl
Allah’a şükür
Soran1 yılSaygı duyuyorum 🌸👏🏻👏🏻
- 1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
Eklersen konuşalım istersen
Soran1 yılNerelisin?
- 1 yıl
İstanbul doğma büyüme. Aslen Giresun
Soran1 yılAaaa Laz mısın?
- 1 yıl
Lazlık yok türküz. Sen nerelisin?
Gizli Üye(30-35)1 yılKanka erkeğin aldatışı cinseldir hevesdir kadının aldatışı duygusaldır Duygu kalıcı heves geçici bir duygudur insan oğlunda korkacaksan da kadının aldatışından korkk başka bir şey den korkma
03 Yorumla
Soran1 yılNe saçma bir yorum 😂😂 o yüzden ben çevremde aldatan erkeklerin ikinci kadına köpek olduklarını görüyorum. Ha yine evli kadınların günü birlik ilişkilerini duydum. Of of siz hala çocuksunuz ya. Ya da işinize bu geliyor. Kadın ve erkek arasında fark var. Erkekler daha duygusal ve fiziksel olarak daha güçlü. Kadınlar her zaman gaddar ama fiziksel olarak daha zayıf. Bazen iyi ki dünyayı kadınlar yönetmiyor diyorum. Kokunuzu kazirdik 🥰
Cevap sahibi1 yılTM abla senin köy daha büyük
Soran1 yılBen bu lisanı bilmiyorum. Neyse Varoş ağzı galiba. Güle güle. 🙂
Gizli Üye(36-45)1 yılEşimle hiç anal yapamadım istemiyor bu nedenle bi kaç defa başka kızlarla oldum. Anal verse kesinlikle gözüm dışarı kaymazdı. Genelde fanteziye kapalı kadınlar aldatılmakta.
09 Yorumla
Soran1 yılYa da sevmiyorsun karını. Bu kadar basit.
Cevap sahibi1 yılDeli gibi sevdim sorun bu değil. Anal istiyorsan eskorta git diyen kendisi. Arkadan vermem istersen aldat demişti..
Soran1 yılO zaman karın seni sevmiyor
Cevap sahibi1 yılArkası tabu aldatılmayı yeğliyo anal asla vermez. Israr etsem ayrılır.
Soran1 yılYapma o zaman. Siz birbirinizi sevmiyorsunuz. Boşanmak zor geliyor sadece.
Cevap sahibi1 yılNe alaka ya deli gibi seviyorum 😔 sadece fantezi konusunda uyum sıfır..
Soran1 yılBöyle sevgi olmaz. Kendini kandırma.
Cevap sahibi1 yılNe yapayım peki
Gizli Üye(25-29)1 yılAldatmadım aldatmam da sonuçta döner dolaşır bir şekil de yapılan hatalar sizi de vurur
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAldatmak derken bedenen illa birisiyle yatmayan erkek vardır ama gözü kayar illaki bakar yani hiç sağa sola bakmayan erkek arıyorsan bekleme
11 Yorumla
Soran1 yılKaç yaşındasın
Yoktur azdır aldatmayan ya imkan bulamamıştır veya çok dindar
00 YorumlaEğer yok diye düşünüyorsanız evlenmeyin o zaman kızlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılHer erkeği adam sanmaya devam ettikçe insanoğlu , bu soruyu da sormaktan vazgeçmeyecek.
00 Yorumla Var. Ben aldatmıyorum. Çünkü karım yok. Olsaydı aldatırdım 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılvar ben tam hanımcıyım ama arada tatlı atışma severim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
1 yılevli değilim.
aldatma olayına karşıyım. eşim olsa aldatmazdım asla.
kendime yapılmasını istemediğim bir şeyi karşımdakine de yaşatmam.10 Yorumla
1 yılAsla ama asla aldatmam. Eşim dünyadaki tek kadın olur benim için. Diğer hepsi boş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYani evli değilim ama aldatıyordur çoğu. Kadınlar da ufak kaçamaklar yapıyordur bence. Yani tadımlık. Evli misin?
06 Yorumla
Soran1 yılİnsanlar o zaman neden evleniyorlar. Söylediklerin sana normal geliyor mu?
Cevap sahibi1 yılNormal değil zaten. İnsanlar anormal. Normal gelen ne var söyler misin? Kaynanasıyla olan damat, kocasını sevgilisine öldürten kadın. Bana bir söyler misin normal olan ne var. Yapıyorum yaparım demedim olanı söyledim. Yapılmamalı tabi.
Soran1 yılYorumlar çok korkutucu
Cevap sahibi1 yılYorumlar myle de sen evli misin bekar mısın. Neyin testi bu :D
Soran1 yılMerak sadece
Cevap sahibi1 yılYaş kaç :) çok irdeleme kafayı yersin 😂😂
1 yılKarım olsa aldatmazdım
14 Yorumla
Soran1 yılAdamsın. Karakterin oturmuş şerefli ve ozguveni olan ihsan böyle belli ediyor kendisini.
- 1 yıl
Teşekkür ederim
Soran1 yılRica ederim olanı söyledim
- 1 yıl
Olanı okadar güzel söyledinki
- Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
1 yılKarım yok ama kimseyi aldatmadim hayatımda.
11 Yorumla
Soran1 yılÇok yaşa sen 🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
m 1 yılevli degilim olsamda asla aldatmam
11 Yorumla
Soran1 yılYüreğine sağlık 🌸
Karım olsa ve onunla her şeyi zaten fazlasıyla yaşarım bir başkasına gerek duymam he eğer ki beni sürekli bozan reddeden bi karım olursa o zaman bilmiyorum ama yine de yapamam muhtemelen karakter meselesi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim duygusal iliskim yok ama arada kizlardan nude istiyorum iyi geliyor arada🙂
06 Yorumla
Soran1 yılEvli misin yani
Cevap sahibi1 yılEvet oyleyim
Soran1 yılBu aldatmak. Ben sadece cinsel ilişkiye girme ya da aşk olarak sormadım. Bunların hepsi aldatamaya giriyor zaten.
Cevap sahibi1 yılYoo normal sartlarda aldatmam eşimi ama bu farkli bisi. duygusal bagım yok. ikinci gunu chatlesmem bile.
Soran1 yılEşin de nude gönderiyor mu başka erkeklere? Ya da kendisi erkeklerden pe nis fotosu filan istiyor mu?
Cevap sahibi1 yılNasi bagdaştirdın?
Kocasını Aldatmayan Kadın Varsa Karısını Aldatmayan Erkekde Vardır.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAldatmadim aldatmam gerek yok
12 Yorumla
Soran1 yılSaygı duyuyorum. Sayınız artsın umarım 🌸
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim,,💐
1 yılYOK DİYEN NADİRDİR ya da ALDATAN ERKEK NADİRDİR. BEN MESELA ALDATTIM.
07 Yorumla
Soran1 yılYani karını sevmiyorsun.
- 1 yıl
Evet aslında sevmiyorum peki ya sen
Soran1 yılBen niye senin karini seveyim
- 1 yıl
Sev demedim ki sen seviyor musun dedim karşı cinsini
Soran1 yılSanane
- 1 yıl
Sustum bir şey demedim da
- 1 yıl
Niye bu kadar hiddetlendin
- Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı.
1 yılHer erkek aynı değil
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. var tabikide. her insan aldatmaz
10 YorumlaVar öyle erkekler
10 YorumlaBen degilim ama. evet var. Koca cevremde 2 kisi gordum aldatmayan.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYoktur bayanlar da aynı
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılAldatma degilde küçğk kaçamaklar diyelim
13 Yorumla
Soran1 yılKarın da yapıyor mu küçük kaçamaklar?
- 1 yıl
Şüpheleniyorum
- 1 yıl
Sen detay bilmedigin için şimdi bana böyle yaklaşıyosun aldattıgımı sandın anladıgın gibi degil ama tabiki
Gizli Üye(30-35)1 yılTabi ki aldatmıştır bu aldatmaya nasıl baktığını da bağlı
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAldatmaktan kasıt ne gözüm kayıyo bazen benim bazı kadınlara karşı koyamıyorum ama hiç bir şekilde aldatmam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen evli değilim ama kimseyi aldatmadım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok seviyorum yapmam yapamam
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 869 cevap paylaştı.
1 yılŞimdilik bekarım evlenirsem aldatmam
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılTercihi avrupalidan yana olacakmış sanki tüm Avrupalılar senin için sırada 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılKarım yok olsa aldatmak
03 Yorumla
Soran1 yılSen var ne demek
- 1 yıl
Karım olsa aldatmam diyorum
Soran1 yıl😂😂
1 yılTabii ki eşini aldatmayan insanlar da var.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı.
1 yılKimseyi tanıyıp bilemeyiz ama vardır
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Aldatan karaktersizdir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBekarlar içinde geçerli mi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
1 yılEvlisin herhalde aldatıldığınıda düşünüyorsun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. beni kessen aldatmam
20 Yorumla
1 yılyoktur çünkü hepsı srfsz
21 Yorumla- 1 yıl
Sen ne yaşadın 19 yaşında aksks
1 yılHayır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılEvet var
10 Yorumla - Devamını Gör (27)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne