Bence yok
O yüzden kadın erkek ilişkilerini saçma buluyorum başta 🐶 gibi koşup sonra 🍯🐻💤 ya dönüyorlar
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence yok
O yüzden kadın erkek ilişkilerini saçma buluyorum başta 🐶 gibi koşup sonra 🍯🐻💤 ya dönüyorlar
Karımı hiç aldatmadım, aldatmam da.
Aklım, gözüm ve kalbim başka bir kadına kaymaya başlayacak şekilde karımdan soğuduğum bir durumda yapacağım iş oturup eşimle konuşup evliliğimi sonlandırmak olur.
Ben tek eşlilikten yanayım. Tek olsun, hep olsun ve yalnız benim olsun. Aldatan hiç kimse elindeki mevcutundan daha iyi birisine gitmemiştir. Aldatanlar aptallıklarına doymasınlar.
Cevap
19Cevap
Bence her erkek aldatmali neden?
Butun kizlar tipe tapiyor erkekler sadecd guzellige baksa kizlar ya cok yakisikli istiyor ya esmer istiyor ya uzun boylu istiyor en az 190 kalipli vs yani bunlara bakarak erkek seven kiz sevilmeyi hakeder mi?
Sağol saçma yorumun.
Kızlar güven vermeyenle olmaz ama sen bunu tipe bağla
Heee o yuzden it cakal surusunun pesinde dolu kiz var burdakiler bile guven vermeyen aldatan erkeklerin pesinde sen hala karakter onemli de
Karakterini beğenip tipini beğenmediğim kişilerle de konuştum ama tipe bakıp karaktersiz olduğunu gördüğümde ben anında soğuyorum. Tam tersi kızlar var kesinlikle. Ama bunun için tüm kızları lokmalık görmeme nizi tavsiye ederim.
Ya yuzde 95 kiz ayni yuzde 5 gibi cok minik bir ornai ne yapim ben? Cogub kiz insan falan degil sanki kendisi 4 4luk gibi triplere giriyorlar dengimiz var her yerde ama hicbiri dengini istemiyor sende kizsin diye koruma onlari
Koruduğum bir şey yok sadece aldatmak senin karakterini düşürür.. Karakterin düşünce de daha çok bunun gibi kızlara denk gelir sevgiyi tadamazsın. Her koyun kendi bacağından asılır yine kimse değişmez de eğer karakterin aldatmaya yatkınsa bu tür kızları bahane etme. Bak erkeklerin hemen hepsi ikinci kadına hayır demez diye ben doğru kişiye bişey demiyorum sen de deme bence
Ya nerde o zaman dogru bir kadin nerde illa yakisikli istemeyen dengini kabul eden bir kiz? Boyumuzda kisa degil ama illa tip olarak baya iyi erkek istiyorlar senin soyledigin kizlar nerde abii? Ben mezara girince mi ortaya cikacaklar
böyle düşüncelerinden vazgeç belki bulman kolay olur. ama gidip onu da değersizleştirme.
Bulsam ne olur oda onunla bununla yatmis bir kiz olcak istedigim kzi sadece dengim ve bakire olmasi
bakir misin?
Tabiki bakir olmasan neden bakire istim?
Bazıları bu kafada kadın edepli olsun erkeğin nefsi bilmem kaç kat fazla vs diye bahaneleri var ya hani. İlk yazdığın yorumu tekrar düşün derim sadece iyi günler
Ne diyorsun sen? Benim yazdiklarimda sorun yokda sizde karakterin zerresi yok yeminle ne zaman bakire kiz istiyorum desem kudurup baska baska yerlere cekiyorsunuz lafi eger bakire kalamadiysan bu benim sorunum degil bakirelik bir secimdir dis gorunus elde olmayan bir seydir allah karsiniza disi iyi ama ici kotu kisiler cikartir umarim
Ben evli değilim, bekarken bile kendimi eşime muhafaza ediyorum.
Gerçek anlamda başkası cinsel ilişkiye girmeden duran erkek vardır.
Ama cinsel ilişkiye giren erkete az değil, onun ilişkiye girdiği kadında kendi eşini aldatmış oluyor.
Saymakla bitmez ama işin kötü yanı aldatan da saymakla bitmez
Sen aldatıldın diye herkes aldatıyor ya da aldatılıyor diye bir şey yok
Benlik bi durum olduğunu nereden uydurdun acaba erkeklerle ilgim olmaz
Şenlik bir durum yoksa nerden biliyorsun her erkeğin aldattığını?
Kör ya da sağır değiliz ya hani
Çok bilmiş te değilsin ya hani
Haha 😄
Aldatmayan vardır. Karakter meselesi karaktersizlere yol veriyoruz :))
Erkek aldatmasa bile kadın aldatır ilişkide illaki aldatmalar oluyor maalesef
Var ama yenş nesilde çok daha zor artık
Valla dedeler bile bozuk
Yeni nesil bi tuhaf zaten
Sence yoksa babanda anneni aldattı o zaman 🙄
Harbi aldattı bu arada
Offf, ben onu farklı Bi yerden bak diye söylemiştim. Özür dilerim.. 🥺
Sorun yok🙃
Gerçekten kötü hissettim şu an yemin ederim. Ben bi kişi yapıyo diye herkesi aynı kefeye koyamayız demek istemiştim. Bilmeden yarana dokundum. Bu da bana ders oldu işte. Öyle rastgele konuşmamak gerekmiş, öğretmiş oldun. Gerçekten özür dilerim, hakkını helal et..
Helal olsun kardeşim bilerek söylediğini düşünmedim takma kafana iyi akşamlar
Eyvallah, teşekkür ederim anlayışın için. İyi akşamlar 😊
Kadınlar çok masum sanki.
Ülker sikolatalı gofret sevmeyen var mıdır?
Elbette vardır.
Kanka ağrıda yaşıyorsan yoktur
Ağrı ne alaka awq
İstanbul'da yaşasaydın kızlara ziklemeyecek binlerce erkek olduğunu bilirdin diye düşündüm
He TR de 2 ilden oluşuyor ya doğru
Kesinlikle her erkek aldatır
Vay şerfsiz
Kesinlikle var
Ben hiç kimseyi aldatmadim ama aldatildim
Ben...
Var tabi ki
Ben yqpmam
Vardırr
En b*ktan soru
En bktan cevap
Ben varım