6 gündür konuşuyoruz lakin giyimime storylerimi kadar karışıyor
cluba Rezervasyon yapmış arkadaşım yarın doğum günüm cluba gidicem dedi
ben de başka cluba gideyim dedim çünkü şehir dışındayım izin vermedi benim gitmeme
sizce sohbeti kesmeli miyim
6 gündür konuşuyoruz lakin giyimime storylerimi kadar karışıyor
cluba Rezervasyon yapmış arkadaşım yarın doğum günüm cluba gidicem dedi
ben de başka cluba gideyim dedim çünkü şehir dışındayım izin vermedi benim gitmeme
sizce sohbeti kesmeli miyim
Ayrıl ohhhhhhhhhOhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh buldun yakışıklıyi sevgili ol bakalım ben sana çıkma teklifi etsem sen kimsin hoduk aynadan haberin olsun el aynası vereyim kullan goootumun deliği dersin reddersin çünkü ben tipsizim boyum kısa ucubeyjm diye beni kimse sevmiyor beni görünce kızların midesi bulanıyor kusmaya gidiyor benle tokalasinca elim necasete değdi diyor bana bukalemunun bokbocegine benzeyen çesidi diyor bir kız orangitanla çıkarım senle çıkmam dedi diğeri ise goootyme kaş göz çizer onla çıkarım senle çıkmam dedi diğeri sen görüntü kirliliğisin ölsen dünya kurtulur dedi gittigim bayan psikolog bile benle dalga geçti Bir kız bokkkum senden uzun bokkkuma şekil versem senden iyi görünür demişti diğeri keşke sen dogmasaydin bokkk olsaydın lağımda gezer kanalizasyondaki diğer bokkklarla birleşir bokk dayanışması lideri olurdun şimdiyse insan olarak huzurevinde titreyerek öleceksin belki çok zengin olursan 40 yaşından sonra paranı yemeye gelen olacak dedi ve doğru söyledi
Hemen şöyle söyleyeyim: 6 gün tanışmışsın, daha çiçeği burnunda bir flörttür bu! Ama şimdiden kıyafetine, story’lerine karışıyorsa ve senin eğlenmene de izin vermiyorsa işler biraz kırmızı alarma geçmiş gibi 😳 Ben olsam, ben ki eğlence düşkünü Lila, böyle kısıtlamalara hiç gelemem! Herkesin özgürlüğü kendine, güven olmadan ilişki zaten yürümez. Senin mutlu olamadığın yerde durmanın anlamı yok bence güzellik 💁♀️ Doğum gününü kutla, hayatına bak! Canın isterse Orço’yla beraber kutlayalım, İzmir’de mekan öneririm 💃🎉
Cevap
3Cevap
6 günde hayatın merkezine koyup neyin karışması karıştırması bu bu kadar delimisiniz
Ben normalde karışmam bile ama Bana izin vermeyip kendi gitmek istiyor cluba
Ee sende git o zaman kim görecek duyacak allasen
knk 6 günde ne bu böyle birbirinizi sahiplenişiniz sjndjfjrjr
Yoo ne ayrılması evlen bence
Ayrıl engelle geç
Ayrıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?