AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
Bence güzel
En mikemmel en harika müthiş muazzam sensin, dümdüz siyah 50 cm lik kumaş parçasının nesini soruyorsan.
Sana mı sorucam? İstedigimi soruyorum belki üzerimde nasıl durmus merak ettim hasta mısınız
Afkurma kız, hem sormuşsun hem de negatif yorum yazınca sovuyorsun, herkes övmek zorunda mı, güzele güzel deriz. Siyah çöp poşeti gibi, niteliksiz bir giysi. Vamp bir kizsin deri bustiyer uzun çizmeler ne bileyim boyun var ona göre bir şey giy.
Negatif yorum yazınca nasıl sana pozitif yorum yapayım 😂😂 zaradan aldım bunu cok sade ben sade bir kızım nitelikli elbise derken kime göre neye göre 😂 icinde rahatım bunu giydim bu kadar topukluyla küpeyle kombinledim
klube cöp poseti olarakmı gidiceksin alsdkjfşlaksjdşfasd
O kadar komik ki midem cıktı
cidden cok komik giyinmissina lşskdjşflaksdf
Gül o zaman
okey
@atesliceylan noldu asşldkfjasd
Açık giyinmek şık giyinmek değildir, çok daha şık giyinebilirdiniz, banyodan çıkmış havluya sarınmış gibisiniz
Şık giyinmek istemedim sadeligi tercih ederim. Tercihlere saygılı olalım
Yani Sen böyle kendini mutlu hissediyor musun Yani Kanka indirsen aşağı inecek gözünü seveyim döl yuvası yapma ortalığı ya
Kaymıyor üzerinden
Kanka şunu giyinirsen var ya bir erkek seni yolda olarak düşünür bak kıyafetin de bir adabı vardır Anladın mı özgürlük ve edebi Biz kızlar çok karıştırıyorsunuz ama gerçekten bunu giyme ya
Arabayla gidiyorum. Ve benim tercihim?
E peki senin tercihinse millete neden soruyorsun
Arabada daha kolay yapılırım diyorsun okey
Sen cok yapılmıssın tecrübeli sin galiba 😂 sanane istedigimi sorarım sadece yakısmıs mı diye sordum kanka musunuz
Kanka mısınız ne
Sansürledi KS yav he
Ya ne dicekfin
Clup için ideal bir seçim erkek arkasına yardımcı olmuşsun dans esnasında eller tene deyer se daha muhteşem. okur firikiklere dikkat edelim 😉
Sanki böyle 2008 den fırlamış gibisin çok aşırı klişe aşırı basit
Ben sevdim
zorlamışsın ama genede kukun görünmüyo daha kısa bişe giy
Jskskspalkf
Güzelim harcarlar seni orada clubu senin ayağına getireyim 😂😂😂 ateş 🔥 Teksen eşlik ederim özel koruma olarak 😊
guzel ama saclarina sprey sıksan daha iyi olur sacin daginik gibi duruyor
Dus almam yeterli
Saçlarını fönleyip tepeden toplasan bu elbiseye daha güzel olurdu.
Bi ben gidemedim lan adım atan gidiyor içmeye eğlenmeye
neden gidemedin
@mkd0r tercih edeceğim mekanlar değil yüksek ses ve ışık sevmem
Alkollü kafayla eşofmanla gittiğimi bilirim. Eh olmuş bu da işte 😄
gayet hoş mini elbise parlak ten rengi çorap kırmızı ayakkabı efsane olurrr off diyorum :)
Hiç hoş durmamış. Mini olduğundan demiyorum güzel durmamış
Straplez kıyafetler hıc hos durmuyor
Hele bıde mınıyse
Rahat diye giydim 😂
Cekiştirip düzeltmekten eglenebılwcwk mısın:)
Eglendim valla simdi oturdum biraz zklaldlf
Elbise çok yakışmış, fiziğinde gayet iyi. İzmir veya İstanbul geceleri kesin 😅
İstanbul
Kadıköy'de mi takılıyorsun, Beşiktaş tarafları mı
Tahminlerim %100 doğru cevap vermediğine göre 😊😅
Beşiktaş 😉
Boşa atıp tutmam 😅 en azından yalandanda olsa davet etseydin 😀 Clube gitmedin galiba KS'de takıldığına göre
Evdesin galiba, neden
Yarım saat sonra gidiorm
Kız arkadaşlarınla mı
İki kız bir erkek
Şanslı erkekmiş hshssh
Bana yürüyor mdlalslcl
Napsın adam, yürümekte haklı hshshsh
Sürekli arıyor mesaj atıyor zorla geldi
Baya samimisiniz ama belli, beraber takıldığınıza göre
Kaç yaşındasın
😀🤔
27 yas
Hmm yaşıtız yani, hangi semt
Şişli
Bana y*zmanı rica etsem
Tamam ısrar yok, çekinme hshshs
Naptınız kankalar hshsh
Selam, günaydın. Nasıl geçti dün geceniz
Selam prenses, napıyorsun
Cok gec kaldım biliyorum ama fkdjx çok sade umarım kolye bileklik bir şeyler takmissindir altına da siyah topuklu şık olur
Siyah topuklu ve küpe 😉
Kolyeee😩😩 kendimi tulum diyen ivana gibi hissetmeye başladım xkxox
Jdksldlf kolye takmadım kaslı alsl
Xkxkxkx
Bazı kızların yorulmarını okudum nasıl kıskançlık bu be, sjzjzi
Ben bisey diyince zırlıyorlar 😂
Bilki doğru yoldasın elbisnde yakışmıştır 😂
Yakıstı eminim 😂
Kesinlikleee😁🙈
Hotel de sabahlıyoruz anlaşılan
Güzel uygundur
yakisirr iyi eglenceler
erkeklerin gö. tünü kaldırması hoşuna gitmiş de kızların laflarına neden bu kadar kudurdun
club için fazla özensiz
Özenme ihtiyacı duymadım kaldld
o zaman çok iyi hakshlaaj
Djpapskfkspsof saol jajsjc
Dombili baykuş
45 kg 😂
Boy?
166 😊
İdeal kilon 61. Ayrıca elbise seni şişman göstermiş ya da fotoda öyle gözükmüş. 45 kg olduğuna emin misin, ulan 45 kg insan mı olur, anoreksiya olacan bu gidişle.
İdeal kilomu biliyorm 45 kgyim yakın cektim ondandır 😂
Hmm, anladım. Ben beğendim, çok yakışmış, güzel görünüyorsun, club için de gayet iyi, iyi eğlenceler.
Saçların güzelmiş 😂
Yerim 😘
Akşam belki sevişirim kombini bu :D
Sevsmem
O zaman popişin donar benden demesi.
saçlarına bayıldım
Lüle lüle 😂
çok güzeller :))
Neden herkes siyah tercih eder ki
Siyah favori
Senin için sanırım
İyi kızım giderken çöpüde at 😂
Bu da mesel boşaldığım fotolarından birisi , ama türbablı haline boşalamıyorum 🤔🫠
Bağcılar style
Evet olumlu hanim kız iyi eğlenceler
Düz club elbisesi işte
Fazla uygun hangi clup bizde gelelim 😅
Gayet uygun ve yakışmış
Ne desem boş..
Seni bu kıyafetle kaparlar.. :)
Çok sade ayrıca seni kilolu göstermiş
Azcık kilo ver şişko
45 kg 45 ☹️
Yeme beni
Yemin ederim 45 kg sadece yakın cektim
Balık etli duruyorsun
Ah keske zjskkf
Bana uyduruyorsun gibi geliyor
Yakından görsen çöp kız dersin neyse 😂
Görmediğim için bir şey diyemem
Okey
saçların çok tatlıığ🥹iyi eğlenceler
Üşümez mi popişin😅
kilotlu corap cok koku yapiyo ayakta bence giyme
Bende geleyim mi
Gecenin kazananı olursun umarim
fight clup mı :D
Harcarlar seni
hangi kulübe gidiyoruz :)
Düşmesin üsyünden o elbise
stiprz clüb mü
Çok iyi görünuyosun hayatim bence
Gece uzun desene :)
Iyhh
İyi eğlenceler
iyisin
Üzerine upuzun bi deri ceket giy tamamdır
daha açık olabilirdi bune
Daha açık mı giyim
evet
Yeter bu kadar 😂
Çok varoş
Nasılsan öyle görürsün
Eleştiriye açık değilsen paylaşmayacaksın
Varoş diyemezsin elestiri ne demek öğren.
Bebeğim bu elbiseye bile benzemiyor Anneannenin şalını Sanki kendine sarmışsımn gibi
Kendi kombinlerini bana anlatma.😂
Ahaha benim kombinlerim ne alaka senin fotoğrafına yaptığın yorum bu Ayrıca o elbiseyi o bedene giymek varoşluk yani şişmişsin Patlamaya az kalmış🤣🤣🤣🤣
45 kgyim canım 😂 hı sen şu kilolu paranoyak kızsın 😂hatırladım seni yag tulumu 😂
Ahahahah Tabii canım sen 45 kiloysan Ben de gökde uçuşuyorum kilosuzluktan o zaman..
Hahaha öyleyim maalesef 😂 ama sen dombilisin burada ince fizikli kızlara laf atacağına az kosu yap 😂
Ahahahah sünepe kompleksli ezik. Tartsan şimdi en az 65 kilo var. Gelmiş bana şurada edebiyat yapıyor
45 kiloym agla dombili agla 😂 yazık ya kıyamam dombili 😂 üzülme sen de zayıflarsın bir gün😂😂
Hahaah çok üzüldüm ya nasıl olucak🤣🤣🤣 ben 52 kiloyum baby boyumda 1.70. Senin gibi yalandan 45 kiloyum demiyorum🤣🤣🤣😁😁😁
Rüya aleminde öyledir 😂 komplekslisin asırı hemde kilolusun dombilisin bunu yorumun bagırıyor 😂😂
Hı hı aşko tamam fazla zırlama en çıtır sensin. Şizooo😁😁
Çıtırım dombili degilim yaglı pide 😂
Ay yürü git be bayır gülü Ay yoksa varoş gülü mü deseydim 😂😂Senin seviyene inemem maalesef
Çıkamam diyecektin galiba 😂 o kadar kilodan tabi nefes nefse kalırsın kıskanc 😂
Sen hayata at gözlükleriyle bakmaya devam edersen, birilerinin çüş demesi zoruna gitmesin.
Hım at gözlükleriyle bakan ben miyim sen misin? Neden hırlıyorsun insan gibi yorum yapsan anlarım ama komplekslisin farkındayım böyle cirkef laflar atarak kendi özgüvenini düsürürsün anca 😂 umrumda degilsin kilolarınla mutluluklar 😂😂
Burası herkese açık sosyal bir platform böyle bir fotoğraf paylaşıyorsan her türlü linç ve eleştiriye açık olmalısın Eğer Kompleksi biriysen paylaşmayacaksın En azından ben hep mutluyum Senin mutlu olacak bir şeyin yok bye bye👋
@75bedenmemelihatun ya Umurumda değil böyle tipler Haklısın zaten kendini Hürrem Sultan sanıyor.
Aynen ya etleri bıngıldak olmuş ben 45 kiloyum diyor yani yalan söylemeye ne lüzum var kilolu olsa ne olacak zayıf olsa ne olacak🤦🏻♀️
Kıyafetim sordum yorum paylas ama hırlayarak agzına geleni sayarak degil mantıklı yap yorumu sacma sapan kompleksli yorumlar bunlar asagılanmıs birinin yorumları ben gayet mutluyum ama sen mutsuzsun 😂
❤💋💋 Haklısın tatlım
Haha senin gibi bir dombili daha geldi 😂😂😂
Hıhı sabahtan beri aglatoyorum bu siskoyu 😂
Ay yürü git be ezik dombiliymiş kimin dombili olduğu göz önünde en az 67 kilo varsın gelmiş Burada 45 kiloyum ben diyorsun
dombili isek ne olmuş şişmansak ne olmuş bundan utanacak değiliz varsayalım biz şişmanız Evet Sana ne bundan?
Kendi kilon mu yoksa 67 hahaha dombili 😂 yakın cektim incecik bir kızım 45 kgyim ama sen ve senin gibi dombililer herkesi kendi gibi görüyor 😂 ee neye sürekli bakarsan onu görürsün ahahaha 😂
Şekilsiz vücudunu paylaşmışsın anaannemin siyah şalını sarmışsın beline bu elbise ile kulübe gidilir mi diyorsun elbiseyi sormuşsun Ben de elbisenin çok varoş olduğunu söyledim neden bu kadar komplekse giriyorsun?
Gittiğin kulübün insanlarına acıdım şimdiden gözleri kanayacaklar bari Hangi kulübe gidiyorsun ismini ver de kimse gitmesin oraya seni görüp İnsanların göz zevki bozulmasın😂😂😂
Aglama kuzum aglama kıyamam zoruna mı gitti 😂 tamam siskolar da belki mutlu olur 😂 zaradan aldım bu elbiseyi sade olan her seyi babaannenin salına benzetme 😂 ay hem kör hem sisko 😂 kızım evde kalırsın 😂😂😂
Buram buram kıskanclık ve yag fıskırıyor 😂😂
Zara işten ayrıldı.
Senin gibi siskolara elbise yapmaktan ayrılırlar 😂😂
Tek gitme kız yerler seni
Sarhoş olduktan sonra erkek tavlama elbisesi bu
sonradan görme kız kombini