Henüz sevgili olmadığım, uzak mesafede olduğumuz erkekle bir mesele yüzünden biraz tartıştık. İçinde tutup sakladığı şeyi bir anda kırıcı bir üslupla ifade etti. Ben de fikrimi ifade ettim. Tabi üzüldüğümü de söyledim. Konuda ortak bir yere varamadık. Neyse olur böyle diyerek kapatmak istedi. Uyuyacağını söyleyerek giderken konuşmayalım bir süre dedim sinirlenip. Görüldü attı.
Toksik bir ilişki asla istemiyorum. Ben karşımdakini üzdüğümü bildiğim halde böyle davranamazdım. Onun gönlünü almak için kırk takla atardım gerekirse. Kim haklı kim haksız önemli değil içim rahat etmezdi. Konuyu kapatıp direkt gitmek istemesi ve bunu normalleştirme çabası canımı iyice sıktı. Ben de en son bunu yazdım.
Ona tekrar yazıp bundan rahatsızlık duyduğumu ifade mi etmeliyim yoksa susup onun mu geri dönüş yapmasını bekleyim bilmiyorum..
Sanırım birbirimizi anlayamıyoruz
Toksik bir ilişki asla istemiyorum. Ben karşımdakini üzdüğümü bildiğim halde böyle davranamazdım. Onun gönlünü almak için kırk takla atardım gerekirse. Kim haklı kim haksız önemli değil içim rahat etmezdi. Konuyu kapatıp direkt gitmek istemesi ve bunu normalleştirme çabası canımı iyice sıktı. Ben de en son bunu yazdım.
Ona tekrar yazıp bundan rahatsızlık duyduğumu ifade mi etmeliyim yoksa susup onun mu geri dönüş yapmasını bekleyim bilmiyorum..
Sanırım birbirimizi anlayamıyoruz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer