Napmaya çalışıyor anlamıyorum?

6 senelik sevgilim vardı ayrıldıktan 2hafta sonra ablasının arkadaşıyla sevgili oldu abiside onun ablasıyla 4lü takılıyorlar abisi dolduruyor onu boy boy resimler atıyorlar sürekli canım açıyor birlikteyken geleceğimiz için para biriktiriyorduk ayrıldımızda onu istedim ağıza alınmiycak laflar ettim ay sonunda vericem demişti bende muhattap olmamak için yengeme yazdırdım onunla baya yarım saate yakın konuşmuş ben ondan kolay kolay vazgeçemem o benim için başka beni en iyi tanıyan o kız bile hiçbişey bilmiyor onunlada ciddi bi düşüncem yok bir hatası olsa affetmem demiş duvarda resimlerimiz vardı kaldırırken çok zoruma gitti bizden olmazmış dedim demiş yengem hayla kızamıyorsun ona dimi demiş eee tabi yenge demiş benim yüzünden ailesiyle kavga etmiş farklı evde yaşıyormuş yengem baya konuşmuş bende bitirdim gibi zamanında bu kaçalım demişti onu söylemiş yengem demiş ki ne saçmalıyor o bana bi evet deseydi 2işte çalışırdım gene okuturdum onu demiş inşallah benden bin kat iyisi çıkar karşına demiş ağlamasın benim için daha çok helak oluyorum demiş anlamıyorum beni evlenice insan gibi görüyor hayla bu yaptıkları canımı acıtıyor anlamıyorum
Napmaya çalışıyor anlamıyorum?