Sarılma İsteği ve Yalnızlık hissi ?

Arkadaşlar selam , bir süredir uzak mesafe ilişkisi yürütüyordum 5 sene kadar bitti 2 ay sonra geldi ve kabul etmedim hala zorluyor fakat olmayacak istemiyorum. Neyse ; 3 senedir birbirimizi görmediğimiz için de öyle düşünün yani elime yıllardır karşı cinsten kimsenin eli değmedi ve artık doğrusu nasıl nerden başlayacağımı da bilmiyorum ki böyle bir enerjim de yok aslında kendimi anlatmak istemiyorum ama beni olduğum şekilde kabul edecek birini de istiyorum gibi de.
Uzun yıllardır hayalini kurduğum şey sarılıp uyumak hayali karakterler yaratıyorum ve öyle huzur buluyorum. Hani klasik olacak belki ama biri gelsin ve hiç bir şey sormadan sarılıp uyuyalım öyle devam etsin ha etmese de öyle kalsa bile olur istiyorum içimden geçen bu yani.
Not : Bu nasıl geçer? Çünkü bu olmayacak duaya amin demek gibi bir şey olduğundan. Hani bulamıyorum olmuyor ve muhtemelen zamanla bunu aşmam gerekiyor bu isteği nasıl yapabilirim bunu?
Dip not : Öyle 1.60 boyunda , tipsiz ve özgüvensiz bir tipte değilim aslında yani kafanızda öyle canlanmasın. Zengin değilim o kadar ki ülkenin %99'u böyle zaten :d

Sarılma İsteği ve Yalnızlık hissi ?