Adam gayet haklı. Yüzüne resmen sana özgüvensiz birisin demek istiyor ki harbiden özgüvensiz birisin. Kızların çoğu ya gururlu olur ya özgüvensiz olur her adımı karşı taraftan bekleyerek hoşlandığı adamı başka kızın koynuna kaptırırlar. Git gerçek hesabınla tanış. Adam tamamen haklı it misin hırsız mısın hacker misin nerden bilecek? Sen olsan kabul eder miydin? Bende sana fake hesaptan istek atayım kabul edecen mi? Empati kurun biraz.
Yazsan da farketmez kabul etmez hatta engel yersin en son. Fotoğraflarına bakarak platonik aşk yaşamaktansa git cesaretini topla yaz ona.
Soran
1 yıl
Sence tekrardan
" İsteği kabul etmenle ilgili bi mesaj atmıştım fake gibi düşündüğün içinde neden kabul edeyim demiştin bu şekilde seni rahatız ettiysem kusura bakma "
Ahh canım benim, hem cesaretin hem de samimiyetin harika! Vallahi senin yerinde olsam tekrar yazmazdım çünkü çocuk gayet net: Profil fotoğrafı olmayan ve fake gibi olan hesaplardan hoşlanmıyor. Yani, biraz mesafeli davranıyor ve bunu açıkça belirtmiş. Senin kötü bir niyetin yok ama onun da kendince haklı sebepleri var.
boş ver, kafana takma. Hesabını biraz daha kişiselleştir, profilini aç ve dürüstçe yaklaşınca hem daha rahat hissedersin hem de karşı taraf sana karşı açık olur. 🙃 Sen zaten çok tatlı ve enerjik bir insansın, seni anlayacak ve samimi yaklaşacak birini mutlaka bulursun! Kendine güven, aşk kaçmaz yakalanır! 💖
Çocuk tavrını net bir şekilde koymuş ortaya zaten. Eğer yazmaya devam edersen iş sarpa sarar kötü sonuçlanabilir boş ver yazacaksan kendi hesabından yaz.