G*tü kalkan sevgilinin götünü nasıl indiririm?

Arkadaşlar sevgilimle çıkmaya başladıkdan 1hafta sonra ayrılalım dediğimde köpekler gibi yalvardı bana bende barıştım şimdi 1,5ay oldu onu çok seviyorum ona ilgimi o denli gösterdimki bana artık herşeyi söylüyo en küçük bir şeyde ayrılıyo benden 3gün içinde 2kere ayrıldı bende malımya ona yalvardım dön diye o bana senden soğudum dedi istemiyorum dedi bende malımya mesaj attım sürekli ona onu sevdiğini söyledim ve bingo hanım efendinin g*tü kalkışa geçti şimdi onu nasıl indirebilirim bana yardımcı olun şimdi bidaha ayrıldı annem hastaydı onu sordu nasıl diye bende "benim annem ona bişey olsa sanki umrunda olacak" dedim oda yok efendim işte ayrıldık ama ikimizin annesi felan dedi işte bende hayatta iki kişi için ağladım biri annem biride sensin dedim ki yalan sadece annem için ağladım oda bana dediki "evet biz ayrıldık artık vazgeçtim ben senden" bana bunu dedi bende güzelce "artık senle arkadaş felan kalamam bana daha mesaj atma seni unutmak istiyorum" dedim oda "bu neydi şimdi" dedi dondurdu faceyi bugün daha hiç konuşmadık biliyorum dönecek ama döndüğünde ne yapıp ne edip o g*tü inişe geçirmeliyim her nekadar marsdan paraşütle insede o g*t inecek bana taktik verin onu seviyorum.
G*tü kalkan sevgilinin götünü nasıl indiririm?