İzmir'in kızları neden bu kadar rahat?

Ben izmirliyim bornovada yaşıyorum fakat yaşım 18 ve artık çocuk değilim.Bazı şeylerin ters gittiği görüşündeyim.Tamam izmirin kızları çok güzel.Sadece izmirin kızları türkiyede ki güzel yüzlü kız ortalamasını %70 artırıyor.Fakat bu kısa şort takıntılığı nedir yahu?Tamam havalar sıcaksa erkeklere de sıcak.Biz boxer giyiyormuyuz ulu orta?Çok abartıyorlar bu durumu.Bende kıbrıs şehitlerinde çıplak gezicem bu gidişle :D
Güncellemeler
+1 yıl
Beyler bayanlar ben sorumun cevaplarını aldım.Bu soru aslında münazara gibi birşey.Ben ne şort giyen kızları ne de düzgün giyinen kızları savunuyorum.Tarafsızım yani :D Beni baya ciddiye alan arkadaşlar olmuş.Benim amacım karşılıklı atışmalar yapılmasını sağlamak,doğru ve yanlışları ortaya çıkarmaktı.Şakirt değilim ayrıca bonus kafa ve küpeli bi tipte değilim.Normal bir izmir genciyim.Fikirlerinizi merak ettim.

Çoğunluk kısa şort giyilmesinde bir sakınca olmadığını belirtti.İyi akşamlar :D:D
Güncellemeler
+1 yıl
Sonradan cevap yazan arkadaşlar güncellemeyi okumamış sanırım.Bu sadece kimin ne düşündüğü hakkında bilgi edinmek amaçlı bir soru.Tarafsız olduğumu belirttim.Bu arada izmirin kızlarına laf yok! :)
İzmir'in kızları neden bu kadar rahat?