Çoğunluk kısa şort giyilmesinde bir sakınca olmadığını belirtti.İyi akşamlar :D:D
İzmir'in kızları neden bu kadar rahat?
Çoğunluk kısa şort giyilmesinde bir sakınca olmadığını belirtti.İyi akşamlar :D:D
Ben de pazularımı, geniş omzumu ve kadınların çok beğendiği vücut hatlarımı gösterecek biçimde giyiniyorum. Aynı şey..
Yani diyorsun ya biz boxer giyiyor muyuz dışarıda diye, zaten giymeyelim bir zahmet. Herkes yapısına göre çekici gelecek şeyleri giyiyor. Kadının bacağı güzeldir gösterir, erkeğin pazusu güzeldir gösterir. Şimdi deme bana mecbur kısa kollu giyiyoruz da görünüyor. Bal gibi biliyorsun ki özel kesim gömlek, body ve tshirtler var. Pazumuzu açmadan da vücudumuz yerindeyse, çekici gösterecek şeyler giyiyoruz. Kısaca olay şort falan değil, bugün hem bu ülkede hem de dünyada olay çekici giyinmek. İnsanlar kendilerini beğendirmek istiyor (geneli). Tesettürde bile böyle giyimler, makyajlar ve taktikler var artık (salya saçarak saldırmadan sokağa göz atınız). Vücut açılmadan da sexi olunabiliyor, onlara ne laf edeceksin? O halde giyim sektörünün yarısından çoğunu çöpe atarız. İnsanları da sınırlarız. Böyle bir şey kabalık, küstahlık, insan dışılık ve dar kafalılık olur.
Şahsına herhangi bir hakarette bulunmadığımı düzelterek ekleyeyim, yanlış anlaşılma olmasın.
'' İnsanları da sınırlarız ve kimseye zararı olmadığı halde sınırlamak, kabalık, küstahlık, insan dışılık ve dar kafalılık olur.''
zaten izmiri izmir yapan ve izmir kızının güzel seksi ve sıcaklığını cana yakın ve taş gibi kız imajını ortaya çıkaran bu durum değil midir?
doğru soru yalnış mekan yada doğru mekan yalnış soru ikiliminde hatta bu ikilemleri daha da artırabilir ki varyasyonlarıyla donatılabilecek bir durum gibi daha relitevi açısndan bakarsak şayet!
insanların düşünce iklimlerindeki yasakları ve kafasının içindeki klişeleri kaldırmak gerek ki ön yargısız bir toplum ve ve yaftasız insan görüşü ve görünümü sunmak için!
insanların şort boylarını etek boylarını ve giyim ölçülerini uyarlıyamayız!ama biz tercihlerimizi seçeneklerimize göre yaparız yapmalıyız!izmirin her tarafı şort gyien kızlarla dolu ben elbise giyen kız istiyorum maalesef izmirde seçeneklerim az diye veryansın etseysin sanırım ben ve buradakiler daha çok anlardık seni :)
seçeneklerinin artması umuduyla kal sağlıcakla :)
Ah bende izmir bornovada oturuyorum ama öyle düşünmüyorum hava sicak ne yapalim sende boxerla dişarida gez herkes özgür . Bizim sizin gibi cinsel organimiz dişarida değil şort giyince şişen dikkat çeken birşey yok ama sizin var yinede modern olun ve başiniz dik yürüyün birtanelerim :)
Hayir gelmedii gelsede rahatlasak meydana çok yakinim ama yok :)
seni kesinlikle tanımak isterim :)
Üzgünüm birtanem tanışmasakta olur :)
Iç çamaşırıyla dolaşmak kanunlarımıza aykırı malesef, gezemezsin boxerla. Sen de şort giy bu kadar konuşcağına.
Bi' Bornovalı olarak da senden utandım. Sen en iyisi bu sınavla başka şehirleri tercih et.
utanmışmış.neyimden utandın allah aşkına.sen önce kendinden utan.şayet kısa giyiniyorsan.utan biraz.mahrem yerlerini ona buna gösteriyorsun.ne diyeyim ben yazık.her bornovalı p*ç değildir.her bornovalıda adam değildir !
Cevap
24Cevap
bazı kızlar, erkeklerin abzan olduğunu bakıp,asılıp bilmem ne abazanlıklar yaptıgını belirtmiş her erkeğin kişiliği bir değildir bu 1. husus geleliim o abazan erkeklere bir erkek ne kadar bakıp laf atıyor asılıyorsa bir o kadarda kız da da suç vardır sen ne kadar açar elalemin önünde gösteriş yaparsan elalemde de bakma özgürlüğü vardır kımsenin bakışlarına laf koyamazsın öyle açık saçık oranı buranı gösterip sokaklarda gösteriş yaparsan kimsede de suç aramanın alemi yoktur. bazı kızlar görüyorum iyice vucut hatlarını beli etmek için incecik yada açık saçık elbiselerle kıvırta kıvırta milletin önünden geçip milletin cins bakşları altında gıcık olan onlar suçluysa sende suçlusun elalemi tahrik edersen kim ne yapsın. bazı kızlar için diyorum uluorta kimse taciz tecavüz edilmediğine şükretisinler iyiki o tür kişiliğe sahip değilim ki bununda altını çizerim..
Sana katılıyorum bir bayan orasını burasını acmasa kimsede bakmaz bakınca da suçlu olursun niye baktın derler
izmirli kız, Türk modernleşmesi gibi görüntüde batılı, özde doğuludur... görüntüde elit, özde arabesktir... görüntünde "birinci", özde "ikinci"dir... görüntüde hareketli, özde durağandır...görüntüde inatçı, özde edilgendir... görüntüde dışadönük özde çekingendir... görüntüde şehirli, özde taşralıdır... görüntüde oynak, özde sıkıcıdır... görüntüde geniş vizyonlu, özde dar vizyonludur... görüntüde hüzünlü/neşeli, özde duyarsızdır... görüntüde renkli, özde siyah-beyazdır... görüntüde prenses, özde vasatlıklar şampiyonudur...
lahn
what
Bu saydıkların izmirin yerlisi değil izmir e sonradan gelenler sen nerelisin bilmiyorum da senin gibi anadolu köylüleri
he benjamin he
benjamin blümchen var bir de
bayaa özetlemş arkadaş. tebrk ettm :)
teşekkur ederim shameless :):)))))))))))
kaslı yaratık sidiaşsdliaslda
Reis bence çok normal ama artık biz kızları cinsel obje olarak gördüğümüz için öyle gelir. yazın sahilde mayolu bikinili kızlara bakışınla kışın mini etekliye bakışın farklı oluyordur. cinsel istek sorunu cok arttı ülkemizde. tabi kızlarında suçu var :D
Izmirin kizlari cok tatli, konuskan ve guzel oluyorlar genelde. Cok severim:D. Ayrica ne giyerlerse giysin, yakisiyorsa kime ne laf dusmus, degil mi ama?=)
Herkes kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle giyinebilir bence. Sonuçta özgürüz ve herkesin kendine göre bir kişisel tercihi var..
dostum ne özgürlüğü allah aşkına?annen yada ablan sokağa kısa bi elbiseyle çıksa sen hiç uyarmayacak mısın?bu kadar mı rahatsınız yahu?
Bunun rahatlıkla ilgisi yok. Yazlık kesimlerde bu gayet doğal bir şey. Annem ya da kardeşim denize plaja bikini veya mayo ile girecekler tabii ki. Genelde bunun üzerine şort türü şeyler giyilir, plajda o çıkarılır ve denize girilir. Anneme ya da kardeşime 500 metrelik mesafe yürüyüp plaja gideceğiz diye 42 derece sıcaklıkta mayonun üstüne kot giyin demem. Plaja kot ile gelen gördün mü hiç? Her şeyin bir yeri var, bunu bildikten sonra gerisi boş. İnsan kendini bilmeli her şeyden önce.
Tanıdığım izmirli kızların hepsinin muhabbeti iyi güzel konuşuolar kafa dengiler bence rahat olmalı doğal çünkü kendileri doğal
elbette güzeliz söylemene gerek yok :D kısa şorta gelince de ben öyle rahatsız edici derecede, kısacık şeyler giymiyorum. kızdan kıza fark var genelleme yapma.
wu wuhuuuuuuuuu
orası öyle tabi ama ben kısa şort giyenler hakkında eleştiri yapıyorum.
ben de izmirliyim ama şehir merkezinde avuç içi kadar şortla gezmeyi doğru bulmuyorum.
Neden bu kadar karşısın anlamadım. Sonuçta sen bir abazansın ve kızların bacaklarını düşünüp lavoboya protein saçıyorsun.
Bence azalarak değil de azalmayarak öl. Bir an da kaybol. Gözüm görmesin allasen.
ne alaka şimdi?dünya üzerinde sadece türk erkekleri mi abazan?bi git allah aşkına.chatroulette ve omegle tarzı siteleri eminim biliyorsun.açıklamama hiç gerek yok.mastürbasyonda insanların temel ihtiyacı gibi birşey.e o zaman proteinleri yolda yürürken üzerinize saçalım bundan hoşnut olursunuz belki ha ?
ankaranın batısında aradığınız türk erkeği bulunamadı efendim daha doğuya ilerleyiniz lütfen.
her yerde var normal birşey ama ilginç ki aynı boyda etek olsa durum tamamen değişiyor :)
her yerde var mı ? allah aşkına sivastan öteye gittiniz mi? şöyle erzurum,erzincan,ağrı,van.oranın kızları kız değil mi?
toplum baskısı yüzünden giyiyor çoğu o şortu...fdsfdadfsf
batı özentiliği olmasın o ?
izmir kızı böyledir kardeşim.. asi, çapkın ve zor kızlar :))
Bu tür durumlarda ahlak polislerimiz devreye girmeli. :P
onlar kendi donlarını toplayamazlar boşver.
konudan konuya zırtlamış.Onu ima ettim.
yahu kim demis tek izmirin kizlari güzel diye.. cok sacma :) izmirin kizlarini pek sevmem.. zaten izmirin bi kizlari meshur,o da güzel olduklarindan degil... ;)
Çok rahatsız oldum açıkçası yorumlardaki illegal düşüncelerden.
Haddinizi aşan ve tecavüzü makul kılan yorumlarda bulundunuz.Bu mu tarafsızlık? Bu resmen provakasyon idi.Samimiyetinize inanmıyorum size negatif yorumlar sonucu politik açıklama bu .
Ah gardaş ah 20 yıldır çözemedim onları ben sorun İzmir'de mi kızlarda mı yoksa bende mi anlayamadım :)
Düşünür ne demiş izmire bak kızını al şortuna bak gıdısını al
doğru demiş :)
bütün insanlık istediği gibi giyinse kimse kimseye laf etmese daha hoş olur.
sonra sende elizabeth.
dostum senin zihniyet nasıl ?
yolda geçerken kızlardan gözlerini alamazsın ama plaja falan gittiğinizde yada sokakta yürürken anneni,ablanı uyarırsın.ha uyarmıyorsan yazık ne diyeyim.herkes özgür olsa,hepimiz akraba olurduk :)
Gençler yiyişmek için en iyi sinema hangisi izmirdeki bi yardımcı olsanıız :)
sort pek sevmem ben elbıse dha cok gıyerım ıstanbuldakı kızlarda ole tum yaz sort gıydılerr
giysinler bakalım.
Boxerla şortu nasıl ilişkilendirdin dostum. Sıcaksa sende şort giy o zaman.
onların giydiği şort, boxer ile aynı uzunlukta.illa söyleteceksin ama bazı kızların altına çamaşır giyip giymediği hakkında kesin bir bilgimiz bile yok.bence dozunu kaçırıyorlar!
ne alaka birader sende karl marx'ın soyundan mı geliyorsun?bu kadar özgürlük fazla.haddinden fazla.abaza olsam pc başında değil başka yerlerde olurdum.parasıyla değil mi arkadaşım?
allah yoksa bu kızları kim yarattı hadi açıkla kardeş :D
herkes istediği gibi giyinebilir,sorgulayamayız
giyinen kişi haddini bilmeli.sonra dolmuşta,metroda orada burada taciz edildim diye şikayetçi oluyorlar.sıcaksa herkese sıcak.
bilemem
çıplak gezze bile kimsenin kimseye taciz etmeye hakkıyok kızın mini etek giymesi tacizi meşrulaştırmaz
burda böyle yazıyorsun dışarda kim bilir neler peşindesin birader :)
İzmirin kızlarımı :) sen herhalde izmirden dışarı çıkmadın hiç
Giysinler ama topuguna kadar selüliti olanlar hariç.
çok değiştik çok. hiç şaşırmıyorum artık.
haci git bi çay koy.
:)
Güzelliklerini kullanıyorlar normal bir şey :/
güzellik bacaklarla sınırlı olmamalı.
merak içindeyiz.
genellemesen bu durumu
genellemedim sadece kısa şort giyen izmirli kızlardan bahsediyorum.
çok abartmadıkça bende giyiyorum yakışıyorki giyiyoruz hem sıcak napalım gerçi kimisi kısalığını abartıyor o konuda haklısın
giyebilirsin giyme diyen yok
hahahaha ereksiyon diye birşey var konuşturmayın şimdi beni.herkes haddini bilmeli.biz nasıl biliyorsak.
şaka yapmadım orasıda senin problemin
beyine geviş getirme diyoruz biz buna
mini etek giy boxer ile utaniyorsan.
utanmak?hahaha ne utanması arkadaş?bizim toplumumuzda utanç diye bir şey söz konusu değil ki.
utanmaz arlanmazlar.
herkes nasıl rahat ediyorsa öyle giyinir!1!
giyinemez efendim.ben çıplak rahat ediyorum.sokağa çıksam beni linç ederler.ama bir kız sokağa çıplak çıksa ekipçe tecavüz ederler.nasıl bir zihniyet bu arkadaş?
İzmirden yüze şorta kıbrısa züccaciye gibisn
anlayamadım ?
İzmirden, yüze sonra şorta sora kıbrısa çektin konuyu. Anlamayanlara buyurdum.Anlamadıysan sor bir daha anlatırım tatı
izmir rahat bir şehir zaten...
Allahım bizimkinin gözlerini koru o bacaklardan! Amin:)
bizde erkeğiz.bir yere kadar yahu.cahil insanlar değiliz.hepimiz biliyoruz ki tahrik ediyor!
olma kardesim biliyorsun bakınca içleneceksin bakma! ::)
hay allahım :)
siz erkeksiniz bi ingilteredeki,fransadaki,amerikadaki erkek degil mi? onlar niye bakmıyo? erkeklikle alakası yok tamamen din baskısıyla alakalı bisey.
çünkü orada kordon var.nalaka ben de bilmiyorum mk
sende iyice çorba ettin :)
çünkü kordon ço hoş.:(
Kimsenin giyinişini sorgulayamayız.
öyle bir sorgularız ki.
boşver.doğru olanı savunuyorum.elbet benim gibi düşünen insanlarda vardır.bizim toplumumuz bu kadar değişmemeli.
yasak mı dostum?
sakin ol kardes:)
kaşartikkyler
şort giyince kaşar mı olunuyo nasıl sığ bi beyniniz var sizin ya.
Sözlerin belli ediyor ki
LİSELİ DETECTED...
tohum salam
Sulaleri rahad.
e gez.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar