Kasar demek istemedim. şu an arkadas edindim izmirden hatta :) cok iyi insanlar sevdim.
6 ay ingilterede kaldm orda bile dediginiz seyler
Az tescilli sallayin.
ya türkiye yi pek gezdiğim söylenemez marmara karadeniz ve anadolu ağırlıklı baya gezdim diyebilirim ama mesela bizim İzmir de yazlık var. kimse yanlış anlamasın abi dış görünüş olarak kötüsüne rastlamadım daha.. onun haricinde gayet sıcak kanlıydılar. bana karşı mı öyleler anlayamadım ama :D onun haricinde İzmir li bir kız arkadaşım da olmuştu gerçekten İzmir i temsil eden bir kızdı :D güzel kültürlü vs.. ama aile yapıları normal bir türk ailesi gibiydi. yok aynı odada kalalım kahvaltıda kumanda bende olsun havası yok. onu erasmus ta polonya da bulabilirsin anca.
İzmir kızları rahat değil. Rahat olanlar senin gibi İzmir'e okumaya gelip sonradan açılıp saçılan kızlar.
Bende İZMİR kiziyim ve ınan su etiketlerden biktim artık kızları güzel rahat mi oluyorlar ben dahil çoğu arkadaşım 8 olmadan evde oluruz. İç kesimlerdeki kızlar daha rahat emin ol Izmirin adı çıkmış. Evet suda bilinsin koyu Ataturkcuyuz hiçbir zamanda değişmez
Ben cok kucuk bir sehirdeyim sıkıldm rahat insanlar ariyorum rahattan kastim kaşar degil. Yargi olmasn sadece
Cevaplar komik. Üniversite okunmaya gelen ailesinin kısıtladığı kızlar burada bakan eden az diye açılıp saçılıyor laf İzmirin kızına geliyor.
Cevap
21Cevap
Yazlık yerdeki insanlar ona göre daha rahat giyinirler. Bu rahat oldukları anlamına gelmez. İzmir kızları güzel olur doğru bir tespittir ama rahat oldukları konusu yanlış bir tespittir. Rahatlık kavramını çok saçma buluyorum zaten.
evet hemde çok aşırı
hepsi değil ama deseler ki ; vajinanız açık gezebilirsiniz
onlar yarın gezer o kadar rahatlar :D
hepsi değil dedim ; sen alınma izmirli :D
Oradaki en tutucu aile kızının erkek arkadaşını kendi evlerine davet edip kızıyla aynı odada kalmasına müsade eden ailedir.
Tutucu olmayanlarını sen düşün :D
Görünen köy uzakta değildir, İzmirde yaşıyorum ve izmirli bir sevgilim var ve sıksık evlerinde kalıyorum ababa abi hepsi var evde :)
Sende mi İzmir lisin?
Öyleyse neden cevap vermiyosun evet rahatız diye
İzmirliyim ve rahat değilim gerçi sizin rahat anlayisiniz ne oda bilinmez ya. Kardeşim senin kız arkadaşın rahat diye kimseye dil uzatamazsin bir adam yaptı diye ülkeyi yakar misin? l*n beş kişilik arkadaş grubu yuz üç ızmirli var ıstanbullu ve konyalı iki arkadaşım benden rahat kimseye çamur atlıyorum yanlış anlaşılmasın bir insanin yaptığı yüz insana maal edemezsin
Ben yaşadıklarımı söylüyorum fırça atmana gerek yok.
Bana rahatı mı denk geldi bilmem ama yanlarında öpüşsek bile sorun etmiyorlar.
Ciddi olduğumu kim dedi?
Gündelik okul bitince bırakıcam gelcem ankaraya sonrasına bakarız
Anne baba abi evdeyken ben o eve girip kızla aynı odada kalabiliyor ve ihtiyaçlarımı giderebiliyorsam burada genişlik o kesimdedir.
Kusura bakmada hiçbir erkek bu kadar geniş bir ailenin kızyla evlenmek istemez.
Ben standart bir erkeğim.
Fırsatını bulunca herşeyi yapan bir erkek.
Eğlencelik zaman geçirecek bir kız bulduk mu zaman geçiririz.
Evlenmeden önce cinsel ilişki yaşayıpta bir erkek sizi neden terk eder?
Neden huyu değişir düşündünüz mü?
Bence hayır :)
Düşünün biraz.
Şşşştttt sus uzattın
Aynen bencede
Bence senin izmirli falan sevgilin yok salliyon
Konuyu hortlatman işe yaramaz uyuycam
Bizene herkesin bacısına sevgilisine rahat diyemezsin
Genel olarak bak genel olarak modernliği g*t baş açmak anlayan tüketim üzerine sevgili masterı yapmış bir kız topluluğu... Modernlik bilim sanat sosyo-kültürel yaşamla olur
şimdi bu soruyu anlamadım ben. izmirdeyim de bizim kızlar rahatsa sende mi rahat olcan ondan mı sordun?
Bu sitede bu kadar apt*l olduğunu bilmiyordum. Cevaplara bak.
sen izmirin kızlarını bırak kendin iyisin , sağlamsan öyle kişiler bulursun. Sadece çevrene dikkat et.
ee rahat ne olcakk salak ya hukuk kazanmıss bnce sen sut urunlerını kazanmıssındır
Hukuk kazandim fakulte dokuz cesmelerde buca cok ezikmis oyle dediler
dogru demısler buca ezık bı yer ama bornova ıydır :P bornovaya gelırsınn :P
Rahat derken yani , şehri öyle oda insanlara yansıyor ^^
Benzemeye çalışma sonradan olma İzmir kızı hoş durmuyor.
gelince seni bir aşık ederler kardeşim sora hayatın sikilir gel sen gene :D
Taş gibi kızlar işte :D
Hayir, her Turk gibiler.
Cevaplara baktım, güldüm geçtim.
rahatlık derken? ne anlamda yani?
Yargı olmasn arkadaslik nedir bilsin. Erzurumda ramazanda sabahlari ekmek vermez kimse. İlla tutacan o orucu
Bizde öyle bir şey yok ramazanda bile barlar açık olur herkes kendine yani. Kendini beğenmiş soğuk insan gibi görünürüz ama içimiz iyidir bizim. Ama iyi seç arkadaşlarını hayırlı olsun
Ben erzurumda olmama ragmen burdaki igrenc insanlar gibi degilim. Ben kimseyi yargilamam kimseyi elestirmem cidden bu konuda harika bir arkadasm ama erzurumluyum demeye utaniyorum baska bir sehir söylicem. İzmiri cok sevdim bu arada :) cok baska cidden
Burada neleri neleri var sen kendini sevdir yeter :) içten ve doğal ol yani
evet baya bir rahatlar.
rahat derken eğitim konusu ile iliglimi :D
böyle salak düşüncelerden sıyrılın artık
Abartılı şekilde degil
Ataputçu ateist hepsi. Çoğuda kaşar.
Yok artik :)
senin kadar rahat olabili onlarda
evet canısı.
evet rahat kanks
Rahat rahat :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?