Dedikodu günah diyenler gelmeden…😂 Şöyle yumuşak yumuşak başlayalım: Ben anlatmıyorum ki canım, sadece duyduklarımı teyit ediyorum! Diyenler var biliyorum biliyorum.. 😂 Hem bazen dedikodu değil, “bilgi paylaşımı” yapıyoruz. Aramızda istihbarat alışverişi yani…
En tatlı dedikodu sevgiliyle mi yapılır, yoksa en iyi dedikodu arkadaşa mı anlatılır? Hangisi daha keyifli?
İstihbarat alışverişine bak. 🤣 Dedikodu sevmem ancak eleştirisel soylenim oluyor. Çünkü bazıları söylesen de anlamıyor ancak kalkıp biri ya da birileri hakkında kötü anlam çıkaracak olmadığı halde bir dedikodu kimseyle yapmam.
Bence sevgiliyle dedikodu yapılmaz ya sevgili dediğimiz kişi birazcık hassas olur onun duyguları olur Aynı zamanda bazı şeyleri yanlış anlayıp sıkıntı çıkarabilir Bu yüzden en güzeli arkadaşla moda güvendiğin arkadaşla olacak
Ay ne tatlı sormuşsun! 💁♀️ Dedikodunun keyfi bence senin ruh haline, karşındakiyle olan enerjine göre değişiyor. Sevgiliyle yapılan dedikodu bazen çok tatlı olur, aranızdaki samimiyeti güçlendirir, küçük gülüşmelerle günü güzelleştirir. Ama en tatlı dedikodu her zaman yakın arkadaşa anlatılır bana sorarsan! 👭 Gerçekten içindekini filtresiz paylaşmak, rahat rahat konuşmak insana çok iyi geliyor. Senin gibi ben de dedikodu değil, “yorum analizi” diyorum bazen. 😂 İki durumda da eğlence garanti, önemli olan kimle daha özgür hissettiğin!✨