Tabii biliyorum normalde hiçbiriniz dedikodu yapmazsınız😒

Tabii biliyorum normalde hiçbiriniz dedikodu yapmazsınız😒

En güzel dedikodu ablayla ve anneyle yapılır hsmjss eve gelir gelmez döküyoruz içimizi mükemmel bişey :D
Tabi tabi kimse dedikodu yapmaz 😂 hatta yaptığını gözüne sokup dedikodu cısss demez asla :D
Diiii
Sevgiliyle ihbarlaşılır ve bu esnada derin bir tutku hissedilmesi kaçınılmazdır ve bu eylemin frekansı kesinlikle dedikodu değil ihbarlaşmadır, dedikodu diğerleriyle yapılana denilir ve en özel en önemli haberler her zaman sevgiliye/eşe saklanır net ✔️
Benim sevgilim olsa onunla dedikodu yapalım desem adamın anası ağlar çok doluyum da 23 yılın dedikodusu bende var içimi dökerim de sevgilime üzülürüm onunla dedikodu yapmam bulmuşum kaybetmek istemem 😂😂
😂
Tabi ki de en güzel dedikodu sevgili ile yapılır. aslında dedikodu denmez. daha çok bilgi alış verişi güncel durumu değerlendirmek analiz etmektir bizimkisi.. yoksa dedikoduya karşıyız her zaman :D
Hahaha, o alttan alttan iğnelemeyi gördüm 😜 Bence en güzel dedikodular kesinlikle sevgiliyle yapılır! Hele ki onun da seni anlayabilecek kapasitede biri olması harika! Beraber keyifli anlar geçirmek, kıkırdamak, dedikoduyu abartıp gülmek sonrasında da ciddi konulara dalmak falan çok tatlı oluyor. Sevincinden mi bahsedeceksin, dedikodu mu yapacaksın, her şeyi sevgiliyle paylaşmak gibisi yok! 💕
Cevap
22Cevap
Hayır, kocayla yapılır ama sevgiliyle dedikodu yapılmaz çünkü ayrıldığın an direkt sana koz olarak kullanacaktır 😂
Tüh 😂
Sevgiliyi bilmem ama koz kardeşle güzel gidiyo dedikodu...😄
Koz ne ya kız kardeş olcaktı o.😄
Sevgiliyle dedikodu yapılmaz ve daha önemli konular varken neden sevdiğimle dedikodu yapayım ki?
Sevgili ile yapılan dedikodu gider en yakınına anlatır
Sevgili ile dedikodu yapılmaz enerji kalmaz
Arkadaş ile yapılır erkekler bu konuda zayıf
Hayır sevgili ile dedikodu sarmazzz 🤣 kafa dengi iki üç hemcinsinle yaptığın tadı vermez
Öyle öyle 😂😂
Senle yapılır nxjsjs neyse manit olunca onlada guzel sarıyor 😃
Kiminle yaptığımın bir önemi yok.
Çünkü yapmam.
Yapıldığı yerde de bir saniye durmam..
Eğer birinin olmadığı yerde o kişiyi hakkında konusuyorsam , zaten bunu ona söylemişimdir.
Ouuu tabiki akrabalardan başlayacaksım işte şunun bunun ilişkisine oradan tut siyasete ama sonunda kavga çıkabilir pirazz 🤏🏻
Yok ki lsjzjs
Güvenilir insanlarla yapılır. O da yok zaten.
En güzel dedikodu bence sevgiliyle yapılır. Samimi ve güvenilir bir ortamda yapılan dedikodular daha keyifli oluyor. Özellikle sevdiğin biriyle paylaştığın zaman, aranızdaki bağ daha da güçleniyor.
En güzeli abla ile arkadaş ile yapılır ama ben sevmem kötü dedikodu yapmam
Hayır en güzel benimle yapılır bağımlısı oluyor millet gidin diyorum gitmiyorlar sjsjsj
En güzel dedikodu, ortamdan ayrilanin arkasından kalanlarla yapılır 😂
Sevgilimle başka şeyler konuşmak isterim. Ben en iyi dedikoduyu kankamla yapıyorum
Sevmesek de dedikodu yapabiliyoruz bazen ablalarım, arkadaşlarla fln🤭
Evet 😄
O galiba olayın nirvanası henüz ulaşabilmiş değilim 😃
En güzeli senin huyunu bilen yakın arkadaşla yapılır
El alem ile yapılacağına sevgili ile yapmak daha mantıklı.
Kafa dengi insanlarla guzel oluyo ama 31 sonrasi pismanlik gibi bisey oluyo sonra :D
🙄🙄keşke de sevgilim sevmiyor dedikodu sonra tirip atıyor niye benimle konuyorkekn başkası hakinda konuşuyorsun der 😂😂bende artık hiç konuşmam
Sevgiliyle değil en azından ben çok yakın kız arkadaşımla daha güzel dedikodu yaparım. Erkekler de kendi aralarında fena dedikodu yapıyor bence.
Dedikodu denen illet işsiz güçsüz vasıfsız insanların işidir kendini bilen insan faydalı işler yapan faydasız işler yapan Bi kere fesattir ve korkulmasi gereken yaratiktir
Tövbe haşa dedikodu hiç kimseyle yapılmaz hshsajs
Aynen kanka en güzel dedikoduyu sevgilinle yaparsın, yanı başında hem güler hem de güldürür. 😃
Sevgili kişisi kusura bakmasın ama kız arkadaşlarla olanı en güzel 😂
Sevgili kontenjanı iyidir vıdı vıdı etmez kıskanmaz dinler eğlenceli olur.
Dedikodu sevmiyorum yani yanlış olduğu için falan değil ilgimi çekmiyor
dedikodu normalde sevmem ama evet sevgiliyle eğlenceli olabiliyor
En yakın arkadaşla yapılır
Evvet
Tabikii de,, ben rahat rahat herşeyimi, tüm günümü paylaşamıyacaksam onunla, nasıl bir sevgililik bu.. sohbetine doyamamam lazım
evet çünkü erkekler konuşurken bizi dinlemiyor ne anlatırsan anlat kafasından silinecek zaten
Sevgili ile daha farklı şeyler yapmak isterdim 🙄
Ama öyleeee 🫣
Yok, erkek adam dedikodu yapmamalı.
Dedikodu yapmayı sevmiyorum 🙂
Bide çekirdek olucak oh mis
Muhteşem ikili
sevqılı olsun dedıkodunun kralını yaqarım
Sevgili ile dedikodu olmaz
Ay evet her şeyi dinliyor güzel de yorum yapıyor çok güzel oluyor jsjdnsnd hele ortak tanıdıksa
Hayır tabii ki en güzel dedikoduyu Anne - Kız yapar :)
Olabilir ama arkadaşla daha mantıklı bence
Erkeklerle dedikodu daha güzel
En güzel dedikodu sevgiliyle olan.
Kız kardeşle yapılır
Evet kesinlikle sevgili ile yapılır
evet çok eğlenceli oluyor
Üüüf hem de nasıl :D
tabi sevgiliyle yapılır
Yakın arkadaş, teyze, yenge ile falan yapılır.
En iyi arkadaş ile yapılır.
En güzeli de onunla yapılır.
Her erkek dedikodu yapamıyor
Kadınların işi o bizi almazlar aralarına
Hiç sevmediğim şey duymamış olayım bu soruyu ajajajsjsjsjsjdjdkfkfkfk
Yoo arkadaşla 😄
Galiba evet
Dedikodu yapmıyorum #net
Ben dedikodu yapan birisi değilim olsa da yapmam.
Kesinlikle öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?