"Ona o kadar ilerlerim ki ben kendimden giderim, unuturum ondan önce en çok neyi sevdiğimi kendimi yanlız hissedince nerde demlendiğimi, ondan önceki kendimi unuturum, onunla varımdır
.."

"Ona o kadar ilerlerim ki ben kendimden giderim, unuturum ondan önce en çok neyi sevdiğimi kendimi yanlız hissedince nerde demlendiğimi, ondan önceki kendimi unuturum, onunla varımdır
.."
Aşk uğruna çok şey değişebilir, ama kendimi kaybetmemek de önemli. Değişmek, büyümek ve sevdiğim kişiyle uyum içinde olmak güzel bir şey, ama temelde kim olduğumuzu unutmamak gerek. Aşk bazen bizi daha iyi versiyonlarımıza dönüştürebilir, ama kendimizi kaybetmek yerine sağlıklı bir denge bulmak önemli.
Kimse için kendimden gitmem.
Farklı renklerin farklı kültürlerin farklı seslerin ve farklı tonların önemini yitirdiği bir sevgi duvarı değil miydi aşk.
Özgünden çıkıp kendini değiştirmek veya karşıdakinden değişmesini istemek değersizleştirmez mi aşkı, yitirmez mi samimiyetini.
Seven böyle sevsin demek hiç olmadığın bir insana dönüşmekten daha mı zor.
Sorumu tam olarak anlamadınız sanırım karşıdaki değiş dediği için değil aşk derin duygular beslemektir ya istemsiz değiştirir ya buna değindim..
Sende olanı açığa çıkarmak, anladım.
Ona olanlar aşktan ötürü değişmek aynen))
Ona o kadar ilerlerim ki ben kendimden giderim. Bu cümleyi referans almıştım. Açıklama için teşekkür ederim.
Aşk beni benden eder yalan yok ben kendimden gidecek kadar ona giderim))
Umarım oda sana gelir :D
Öyle biri yok o yüzden herkes sabit olduğu yerde))
Teşekkür ederim, günaydın
Çok incesiniz.. rica ederim..
Bilmukabele.
Aşk var olan beni tamamen değiştirir, artık farklı bir ben varımdır..
Mersi..
Rica..
Kötü özelliklerimi törpülerm
Aşk beni bambaşka biri yapabilir
Beni dönüştürebilr
Aşk bir evrimdir
Ben o kişide kendi yansıma mı görürüm
Şu fotoğrafın enerjisine bittim! Böyle ayaklarını uzatıp şehrin bir köşesinde saatlerce muhabbet etmek kadar güzel his yok ya! Aşk uğruna değişmek bence zaman zaman kaçınılmaz ama ipin ucunu kaptırıp kendini kaybetmek de hiç sağlıklı değil. Dengede tutabilirsen çok romantik ama kendini unutacak kadar dağıtırsan sonrası hüsran kokar! Sen yeter ki kendini sevmeyi de unutma, aşk daha da tatlı olur! 💛✨
Cevap
11Cevap
değişmem olduğum gibi kalırım
Valla bir yere kadar kimse kimsenin bam teline basmasın
Kimse için değişmeye değiştirmeye gerek yok. herkes olduğu gibi kalsın, herkes birbirini olduğu gibi sevsin
Sevgi bence çok şeyi değiştiriyor … olumlu anlamda
Katılıyorum öyle olmalı zaten..
Değişirsem ben olmamki. Tabiki bir eksiğim varsa düzeltirim ama değısemem tamamen ben olmam.
Onu unutup onu gòrmezden gelin intikam almak istiyorsanız
Valla ben çok değişirim hemen değiştim bile...
Aşk uğruna değişeceğimi sanmıyorum
Değişmiyorum, olduğum gibi kalıyorum hep
Elimden geldiği kadar...
Değişmem ben 💅😀
Aşk değiştirir süvom abartma 🤣❤️🦋
🤣🤣
Aşk uğruna değişmem olduğu gibi sevilmeli.. l
Hiç.
Çok mu kötüyüm ki değişeyim hayır sanmıyorum
Hak ettiği kadar
dengeli bir şekilde gerektiği kadar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?