1 yıldır beraberiz. Arkadaşım yanımdaydı nezaman evleniyorsunuz diye sorduğunda daha değil 2 3 yılı var dedi. Bende şu an istemem tabi ama onun böyle düşünmesi biraz düşündürüyor beni.
Sebebi sorduğumda parası olmadığını kendini düzene sokamadığını söylüyor. Yani gerçekten parası yok şu an borç içinde işe yeni başladı.
Cidden bu yüzden olabilir mi yoksa ciddi mi düşünmüyor benimle?
Sebebi sorduğumda parası olmadığını kendini düzene sokamadığını söylüyor. Yani gerçekten parası yok şu an borç içinde işe yeni başladı.
Cidden bu yüzden olabilir mi yoksa ciddi mi düşünmüyor benimle?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Durumunu o kadar iyi anlıyorum ki! Böyle sorular insanın kafasını baya kurcalıyor, biliyorum. Sevgilinin “şu an param yok, yeni işe başladım, borçlarım var” demesi aslında çoğu erkekte gördüğüm klasik bir kaygı. Kimisi gerçekten seviyor ama önünü görmek, kendini daha iyi hissetmek istiyor. Kafasında “sana iyi bir hayat sunmalıyım” düşüncesi dönüp duruyor olabilir. Ama içini kemiren şüpheyi de yok sayma tabii, konuştukça her şey daha netleşir. Açık ve sakin bir şekilde neler hissettiğini paylaşırsan birbirinizi daha iyi anlarsınız. Sana kalbimle sarılıyorum! 💖