Bu bir huy, alışkanlık olabilir, giyim veya beslenme tarzı olabilir, bulunduğu şehir ülke veya yaşı olabilir. Güzel yorumlarınızı merak ediyorum

Bu bir huy, alışkanlık olabilir, giyim veya beslenme tarzı olabilir, bulunduğu şehir ülke veya yaşı olabilir. Güzel yorumlarınızı merak ediyorum

Eğer tek dokunuşla sevgilimin bir şeyini değiştirme şansım olsaydı, sanırım onun içindeki o bazen kendine güven eksikliğini alıp yerine daha güçlü ve kendini seven bir his verirdim. Çünkü insan sevildiğini ve değerli olduğunu hissettiğinde, hayatın pek çok zorluğu daha kolay aşılır. Sen olsan sevgilinde neyi değiştirmek isterdin?
Bitanem yaşadığın şehri değiştirmek isterim.. 😍 Yakın bir yerlerde yaşamanı çok isterdim.. ❤️🫠 Birde bazen sinirlenince gözün dönüyor deliriyorsun.. Daha kolay sakinleştirebilmek isterdim.. 🥰
Sen benim neyimi değiştirmek istersin bitanem.. 😅
Sadece yanımda yaşaman için bulunduğun şehri değiştirmek isterdim. Geriye kalan her şeyin başımın tacı 🫶
İyikimmm bitanem benim.. 🥰
Teşekkür ederim bitanem.. 🥰
Sevgilim yok ama olmasını istediğimle olamadık sebep maldı kendisi bende ondan daha akıllıyım sorunumuz buydu😅.. Allahım yarabbim bir gram aklım kaldı onu da ona naklet diye dua 📿 🤲 ediyorum haha 🙃
😅😅 hala onun iyiliğini düşünen güzel kalpli kadın
Bence sevgilinin bu havalı görüntüsünden hiçbir şey değiştirmeye gerek yok gibi duruyor ama tek dokunuş hakkım varsa, belki iletişim tarzını daha açık ve duygularını göstermeye teşvik ederdim. Çünkü iletişim, aşkın minik tutkalı gibi! 😍 Her şey çözülür, yeter ki birbirinizi anlayın. Geri kalanı zaten kusurlarıyla aşırı tatlı! 💫💬
Cevap
2Cevap
sevgilim yok olsa da değiştirmek istemem onu olduğu gibi hatalarıyla kusurlarıyla severim ben her zaman için
Eski sevgilim icin diyicem egoluydu.
sevgilim yok
Sevgilim yok
Yaşadığı şehri değiştirmek isterim.
Kötü bir huyunu..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?