Sizce ayrılmalı mıyım kafam çok karışık?

Nisan başlarında flört olduğum bir kız vardı. Şubat basından itibaden konusuyorduk. Biz hep kavga ederek flortlesiyorduk ve ilk zamanlar sevgililer gunune yakin tarihte bana sakasina cicek alsaydin ya demisti, daha adamizda ciddi bi sey yoktu. Ben de uzulmustum. İlk ay sonunda kadinlar gunune de denk geliyor jest olsun diye aldim derim falan diyerek cicek alip gonderdim. Uzak mesafedeyiz ve daha hic gorusmemistik. Sonra o gun spotifydan biriyle eklestigini fark ettim, sonra stalklayarak bu kisinin ex flortu oldugunu ogrendim. Diger yerlerden de cikarmamisti. Bunu fark edince 3 gun soguk yaptim, 3. gun eximi ekledim ki olayi oraya getirdin ben de hesap sorabileyim diye, o da stalklamis ve exim oldugunu anlamis bana bunu soyleyip yukseldi, ben de kendisinin halihazirda exiyle konustugunu soyledim (kiz hesabiyla isletip ogrenmistim) sonra bunun dogru olmadigini, arkadasi oldugunu, kendisiyle ilk zamanlar cocugun flortlesmeye calistigini ama kendisinin yanasmadigini falan dedi ben tabii inanmadim. Sonra cocuga yazdim teyit etmek icin kendisi hatrim icin yazma falan dedi en son naparsan yap dedi dinlemedim bunu duyar duymaz telefonda bitti daha bana yazma dedi her yerden cikardi. Cocuk bana arkadasiz dedi ama sonradan kendisi de itiraf etti ki arkadas degillermis. Tam cicek aldigim gun iliski durumumuzu netlestirmemi istiyordu ben de yanasmiyordum ilk ay acildigimda travma yasattigi icin, sonra situationshipiz dedi, ne tesaduf ki cocuk da tam o gun basarisiz ask denemelerine situationship deniyomus gibi bi tweet atti. Ve hala bunun tesaduf oldugunu soyluyor. Bu sadece bir olay, bunun disinda bi gun bana ilani askta bulunmak icin zil zurna sarhos olana kadar icti ve bulundugu sehirde baska arkadaslari olmadigi icin yurda birakmasi icin erkek kankasini cagirdi, o gece de bir suru soru isareti var, okuldan sonraki durakta inmisler ve o durak da ne hikmetse arkadasinin evine yakin. Kiz beni deli gibi seviyor, ciddi asık. Ben de onu seviyorum ama bu olaylar surekli aklima gelip duruyor. Asamiyorum bi turlu. Birakmaktan da cekiniyorum, sinava gircem 1 ay sonra bu sefer takinti yaparim diye korkuyorum.

Sizce ayrılmalı mıyım kafam çok karışık?