Sevgilimle aramiz eskisi gibi degil artik neden olur bu?

Düzgünce anlatacağım umarım sizde yorumlarsinjz 1 bucuk yıllık bir ilişkim var aslında 1 2 ay önce her şey çok iyiydi hala iyi aslında görüşüyoruz iletişim halindeyiz hala kendisiyle surekli ama şu sıralar durgunuz ne bileyim eskisi gibi ilgili değil bana bazı arkadaşlarım da normal artik 1 yılı geçmiş canım cicim ayları falan çok olmaz diyorlar çok sadık güvenilir bi insan asla kötü huyları yokturdur bana karşı gayet efendidir yani ailemiz içinde sürekli yakın zamanda tüm ailesini kaybetti annesini babasını felan acaba bazen o yuzden mi deprefis oluyor kendisiyle konuştum bana böyle durumlar olabilir ama ben sana karşı hala eskisi gibiyim hala çok seviyorum biz ciddi iliskiyiz her günümüz her zamanımız on numara geçecek diye bir şey yok dedi sonra da sürekli sık sık konuşmak buluşmak iyi değil böyle sürekli kavga çıkıyor evet görüşelim buluşalım konusalim fakat sürekli her dakika tik tik olmasın sonra kavga çıkıyor dedi gercekten cok konuştuğumuzda kavga ediyoruz ama yani kavga edilecek bir sebeb buluyoruz illa ki sizce ne düşünüyorsunuz sizin düşünceleriniz nelerdir

Sevgilimle aramiz eskisi gibi degil artik neden olur bu?