Hayatina sayamayacagi kadar kadin giren erkek bir gun gercekten sevip tek kisiyle yetinebilir mi?
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılUslanması , kişisine göre değişkenlik gösterir.
Ancak bıkana kadar hatasına devam ederse, düzelme ihtimali var çünki : yılmış, bıkmış, vede sürekli ilişki arayışında olacak vede güven duyacağı kendine benzemeyen birini bulmayı arzulayacak.. ya da benzer birini bulacak denklik anlamında olup güvenebilmesi için. veya manevi anlamda pişman olacak bir vesileyle hatasından dönecek.
Tabi ne kıymeti kalır bu halden sonra düzelmesinin. ecel gelmeden ve yaşlılık gelmeden hatadan dönülmeli ne olursa olsun bu hata veya hatalar.
Bana öğretilen, Allahın buyurduklarını baz alarak bu konuda kendimi korumaya çalışıyorum ama çok aşırı zor günümüzde :(.
Evlenmeden bayanın elini bile tutamam, zina edemem, gönül eylendirmek, hava atmak, boş kalmamak vb. niyetle bayanlarla muhattap olamam.
Karşı cinsle : mecburiyet dışı, seviyesiz, boş konuları konuşma adına muhattap olmam, mümkün mertebe bayanların : dar, mini, dekolte vb. giyimlilerine bakmamaya çalışırım ve çalışıyorum.
Şükür zina etmedim, ve etmemek içinde nefsimle , şeytanla mücadele ediyorum. ne yazıkki : dar, mini, dekolte giyimli bayanlar heryerde karşıma çıkabiliyor ve zorlanıyorum. evlilikse bu bayanlara denk gelmek kadar kolay ve evlenilecek insanda çok değil.. yani dengini , edepli, ahlaklı, manevi hassasiyetli, dürüst, vefalı, sadakatlı, iyi niyetli vb. anlamında bulunmuyor.
Erkekelrin işi çok zor :( .02 Yorumla- +1 yıl
Allah razı olsun, vede teşekkür ederim.
Ceavaben : nezaketli ve anlamlı bir açıklama olmuş :).
Esas tebrik ve şükür :Allahütealaya, onun emir ve yasaklarına uymaya çalışarak bu vaziyetteyim vede bu halde sabit kalmaya çalışıyorum.
İnşallah, tez zamanda 2 taraf içinde hayırlı olacak insanlarla karşılaşır ve yuva kurarız ecmain amin.
Hayırlı geceler.
En İyi Cevaplar
+1 yıliman olsa herşey yola gelir ona güçlü bir iman öğretmek onu dize getirir..
187 Yorumla- +1 yıl
O sevmek ya da sevilmemekten kaynaklanır ikinci bir eşi istemem ama insanlar mutsuz olduğu vakit ikinci eşe gider bunu da önermem o kadar çözüm yolu dururken...
- +1 yıl
@0zefaah teşekkürler görüşümü beğendiğin için :))
- +1 yıl
- verenleri gördükçe şaşıyorum :) Allahın her dediği yeterli derecede uygulansa sorun kalırmı?
Bizler doğru yoldayız kardeşim. Allah şaşırtmasın, vede gurur ve kibire kapılmaktan ve bahsedilen hatalı insanlardan olmaktan korusun ecmain amin.
Vede o insanları kınamadan onlar içinde dua edelim.. bizlerinde hataları var başka kon ulardada olsa. - +1 yıl
Yok hicbir zaman eksi verenleri elestirmem insanların fikirlerine saygı duyarım. Geçen gün kürtçe bir şarkı yazdım türkçe açıklaması ile seni unutamadım yarim diye yazmama rağmen pis kürt diye yorumlar gelirken herkesin de bu dine bakış açısı tam olacak diye bakamadim... @realsanalvefa
- +1 yıl
Eyvallah. guzel dusunce.
+1 yılAşkta Her Şey Mümkün diye bir film var. Adam 60 yaşında ve bir playboy. Ama sonra ne oluyor? Aşık oluyor. Biraz zor ama başka ne durdurabilir ki?
00 Yorumla
Uslanmazlar abi sakın uslandı diyip kendini kandırma sonrası sen depresyonda oluyosun o diger kızları götürüyo
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
78
Cevap
159Cevap
+1 yılAkrep bir gün yiyecek ararken bir nehrin kenarına gelmiş. Karşıya geçecek bir yol bulamamış bir türlü. Bu sırada suda bir kurbağa görmüş. Kurbağaya kendisini karşıya geçirip geçiremeyeceğini sormuş. Kurbağa: "Sen beni sokarsın!" diyerek, kabul etmemiş.
Akrep, kurbağaya söz vermiş onu sokmayacağına dair. Kurbağa da: "O halde çık sırtıma seni karşıya geçireyim" demiş. Akrep kurbağanın sırtına çıkmış, nehrin yarısına geliklerinde, akrep dayanamayıp kurbağayı sokmuş. Kurbağa son anlarında akrebe sormuş:
- Hani beni sokmayacağına dair söz vermiştin! Şimdi ben ölüyorum, ben ölünce sen de boğularak öleceksin!
Akrep de mahçup bir şekilde karşılık vermiş:
- Ne yapayım kurbağa kardeş? Bu benim doğamda var!20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı. Kerhaneci bir arkadaşım vardı, bunlar uslanmaz. O kadar konuştum, rahat dur dedim. Boşu boşuna günaha giriyorsun dedim, birde para vermesine yanıyorum. Bu eleman bir türlü akıllanmadı, gel birlikte gidelim dediğide oldu. Gidip gördümde nereye gittiğini, pislik yuvası bende hareketlenme bile olmadı. Yolda kızlara laf atardı, şu kızı seviyorum bir duacım ol derdi. Bende inşallah buna yüz vermez diye düşünürdüm, kıza yazık.. En son bir olay oldu, bundan bana arkadaş olmaz dedim konuşmuyoruz ama bu icraate devam ediyordur.
03 Yorumlatabiki de, gerçekten sever, tapar, kıskanır ve ondan çocukları olsun ister. doğru insanı bulduğu vakit herşey değişir onun için. gerçek aşkı bulana kadar yaşadığı deneyimlerden ders çıkartır kendine. tabi karşı tarafın da yani kızın sabırlı olması ona karşı anlayış göstermesi çok önemli. uzun süreden beri çapkınlık yapan birinin 1-2 ay gibi bir sürede düzelmesini beklemek yanlış olur kanaatimce. sabreden kazanır, bu süre zarfında ayrılık olsa dahi güzel izlenim bırakmışsan erkeğinin üzerinde, dönüp dolaşacak pişman olacak ve seninle nasıl tekrardan başlarım diye düşünmeye başlayacağını zannediyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞunun gibi düşünün.
Kimisi sadece Akdeniz mutfağını sever ve bulduğu güzel bir Akdeniz mutfağı restoranına gider her gün.
Kimisi İştahına düşkündür Egeyi de Marmarayı, hatta mümkünse Rus semalarının mutfağını tadayım der. Siz dünyanın en iyi Karadeniz restoranı olun isterseniz.
Yetmeyeceksinizdir.41 Yorumla- +1 yıl
En haklı yorum olmuş.
- Aşk İlişkileri konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yılWay bea hem cinslerimiz yerden yere vurmuşlar :)
Günün anlam ve önemini belirten altın niteliğindeki cevabı veriyorum.
Çapkın erkek uslanır! Gerçekten ona sevdiğinizi hissettirirseniz ve aşık olursa kraliçe ilan eder sizi.
Sakin erkeklerden korkacaksın :)10 Yorumla
+1 yılkişiden kişiye değişir. ben bir senede abartmadan söylüyorum hayatıma 40 kız girdi rahat durmadım arkadaşı geldi sana ayarlıcam ama bene hoşalnıyorum senden dedi hangimizle çıkarsın dedi ikinizlede dedim bile oldu. Sonradan kendi kendime dedim nereye kadar bu şekilde devam edeceksin bir yerde durmak gerekir dedim sonra hayatımın aşkı ile tanıştım tam 6 senedir birlikteyiz. Askere gittikten sonra evleneceğiz Allh nazardan sakınsın :)
01 Yorumla- +1 yıl
Sadık mısın ona :) öyleyse allah mutlu etsin umarım eskiyi özlemezsin
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. tabi ki uslanır, kuş kalkmayınca hepsi namaza başlar, bir de araya hac çaktı mı işlem tamamdır.
sonra yanına gelir. yanacaksınız, münafıklar der; bizi beğenmezler :(
a. q. 55-60 yaşına kadar meyhaneden, kerhaneden çıkmazlar; kuş ve kalp teklemeye başlayınca U dönüşü yaparlar :(20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Evlendigi an her seyi noktalamis bir playboy arkadasim var.. nikahi yaptigi an diger butun kadinlari sildi hayatindan.. ve herkes g. oldu.
08 Yorumla- +1 yıl
Ciddi misin o. o ve aldatmıyor yani ne güzel.. o hayattan sılılmıştı sanırım ?
- +1 yıl
Evet.. evlendigi an butun o hayati bitakti.. esi ve kayinpederi de biliyordu cocugun azili bir playboy oldugunu , ve onyargisizca evlendiler evlendirildiler.. ama kiz da akilli kizdi.. evine bagladi cocugu. miy miy bir kiz degildi.. cocuk samimi arkadasim. Gercekten de birakti.. hala firlama.. ama hic bir kizla munasebeti olmuyor az ya da cok.
- +1 yıl
kaç yaşındaydı ki :) kız akıllı derken :D evet bazen akıllı olmak gerekiyor çenesi yokmuş demekki bu büyük bir artı
- +1 yıl
mıy mıy derken söylenmek mi :D
- +1 yıl
Hem arkadaş hem sevgili.. Çok konussada boş konuşmuyor. Zaten söylenmedikten sonra konuşmasının önemi yok iyi konuşursa konuşur. Kız zeki erkekte bıkmış. Allah herkese nasip etsin :)
- +1 yıl
Her erkek kıymetde bilmiyor ama gerçek aşkı bulmuslar
Doyduktan sonra uslanir... yasim 30 oldu uslandim. artik bakmak sadece reflex bende. yani goz kirpmak gibi bise haline geldi. dusunuosun... Gidip suna yazsam nolacakki sonunda... saniyesinde hersey gozunun önünden geçiyor amaaan salla gitsin diosun...
Erkeğin doymusuna doyum olmaz derler... haklilar bencede08 Yorumla- +1 yıl
Inan ko 50 sinde doyan 50 sine kadar bo b. k yapamamis sadece dilinde capkinlik yapmış cevreden gorul imrenmis ve kisilik bozuklugu yasayan erkekdir...
Her kadina nefsi dusen erkektir ki mide bulandiricidir...
Her erkegin bir izzeto nefsi olmalidir...
Ne demek mi bu?
Kopekde de var aynisindan...
Maymun olmamam lazim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇapkın erkek ile her önüne gelenle olan kız arasında fark olmadıgını düşünecek kadar sevimsizleşmeyelim
ikisi de aynıdır
erkek önüne gelenle olur ve sonra? sonrası malum düzgün bir kız arar.
kadın da önüne gelenle birli, kte olup sonra düzgün erkek ararsa arada fark? yok
o yüzden capkın capkın. f.. şe f.. şe kalır10 Yorumla
+1 yılOnun sana verdigi degeree bak ve bu soyliceklerimi ona gore yorumla. Asik olmus iki kisi dusub. Çapkın bir erkegin aldatma olasiligi normalden daha azdir cunku zaten farkli meyvelerin tadina varmistir ve artik bir duzen istiyodur sahsen ben boyleyim :)
00 YorumlaHovarda bir arkadaşım vardı. Adam birgün bir kıza bir gönül verdi. Kız banamısın demiyor. Süründü çocuk. Kızın soğuk umursamaz hali bizim oğlanı bağladı kendine. Evlendiler sonunda. Bizimki arada bir heves ediyor hovardalığa ama nerde o eski cengaver? Teho muma dönmüş. İçinde halen çapkınlık kırıntıları olsada pek bir hamlesi yok. Deli gibi aşık çünkü. Allah karşına öyle birini çıkarırki feleğin şaşar. 😊
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizde her tipi iyi olana atlarsanız adam 5inizi 10unuzu birden götürür düzen böyle olmuş malesef tipi iyi olan başkasıınn helalini helallerini de kapıyor 5-10 kızı birden götürüyor kaç kere rastladım arkadaşlarda adam 3 kızı idare ediyorm diye gurur duyuyordu.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHangi ortalama Türk erkeğinin hayatına "sayamayacağı kadar" kadın girmiştir bende bunu merak ederim.
Cevap hayır.32 Yorumla- +1 yıl
Maksimum üçe kadar sayabildiğini farzedersek doğru olabilir..
Genellikle damacana, ağaç kabuğu, ördek, vitrin mankeni gibi örnekleri okuyunca ister istemez takılıyor kafasına insanın.
Anca aşık olmak onu durdurabilir başka hiç birşey o erkeği durduramaz buna emin ol ne evlilik nede başka birşey senle birlikteyken bunu yapıyosa sana aşık değildir zaten ve yapmayada devam edecektir.
20 Yorumla
+1 yılyavvv nedir kardeşim sizin bu çapkın erkekleri uslandırma misyonunuz anlamış değilim :) çapkın erkeği uslandırıp evinin erkeği yapınca insanlığa faydalı büyük bir icat mı yapmış oluyorsunuz
00 YorumlaBiraz ağır bir cevap olacak ama herkesten özür dilerim öncelikle :D :D :D
Halk dilinde bir söz vardır böyleleri için...
Köpek bk yemekten vazgeçmez :D :D00 Yorumlaherşey insana mahsus.. eğer adamın lügatında aşık olmak ile tek kişi ile birlikte olmak ilişkili ise bu olabilir... yoksa huy haline gelmişse birine aşıkkende gidip başkalarıyla keyif yapabilir...
00 Yorumlakarşısındaki kadına bağlı gercekten sever aşık olursa durulur ama çapkın biri heycana arayışa meyillidir sevdiği kadın ilişkiyi monotonlaştırırsa adamın gözüde yavaş yavaş dışarı kaymaya başlar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. 40 yasına gelırse belkı akıllanır o zamanda eskı havası pek kalmaz yoksa can cıkar huy cıkmaz derlermıs
01 YorumlaAsıl o yetinir gözü doymus adamın söyle düsün sofraya tok oturan bir adam mi cok yemek yer aç oturan mı :))
01 YorumlaUslanmaz ama siz hiç uslanmicaksınız böyle tipleri illa kendinize aşık edeceğinizi sanıyosunuz ama sizi yatağa attıktan sonra şutladıktan sonra bütün erkekler aynıdır hepsi aldatır diye aptal aptal sayıklıyosunuz
10 Yorumlayetinir eskiden çok sevdiğim biri hergün bir kızla takılırdı. bende alışmış nasıl olsa ayrılır gözüyle bakıyordum şimdi iki yıldır biir kızla bakıyor sanırım aşık oldu:'(
01 Yorumla- +1 yıl
Kadın yapınca o rus bu diye hakaret eden erkek yapınca çapkın erkek diye iltifat eden herkes o rus bu çocuğu
+1 yılolur olabilir tabi allah herkese o kız cocugu adam etti cocuk ona köpek gibi asık simdi cümlesindeki o kız yapmayı nasip etse bizede güzel olur.
01 Yorumla- +1 yıl
Kadın yapınca o rus bu diye hakaret eden erkek yapınca çapkın erkek diye iltifat eden herkes o rus bu çocuğu
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvet bir gün uslanır. Onun anlayıcı dilden bir bayan olur ise ; bir de yaşı ilerledikçe bu tip ilişkilerden sıkılacaktır. Tamam artık tek bir insan ile yaşamaya karar verecektir. Yeter ki empati yapsın, sahip çıksın, sevdiğini hissettirebilsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılbir gün gerçekten sevebilir. ama o tek biriyle yetinme işi fazla istikrarlı devam etmez.
10 Yorumla onu adam edicek kadın olursa çapkınlıgını dize getirirsin. Gerçi biz bizimkini tam dize getirdik derken gitti başkasıyla evlendi :D
21 Yorumla- +1 yıl
gel beni dize getir :))
+1 yılÇapkın erkek uslanırmı bilmem adam olan çapkınlık yapmaz zaten..
10 Yorumla- 00 Yorumla
evet yetınır
yatakta senın uzerindeyken senınle yetınır... ama fırsatını buldugunda senın olmadıgın her an baska bı kadının tenının tadına kesınlıkle bakacaktır..
nekadar iyimsersın ya...00 Yorumlagecen bir kitap okudum adam binlerce kadınla beraber oluyor. En sonunda bir bayan görüyor. Bayan bunu kısıtlama getiriyor kendine saygınlığı sağlıyor. Bunları sağlayabiliyorsa bir bayan erkek uslanır. Sağlamıyorsa boşuna uğraşmasın dikiş tutmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir insan 7sinde neyse 70inde de öyledir derler atalarımız gerçektende böyle huylu huyundan vazgeçmez alışkanlık kolay kolay değiştirelemez. Çapkın bir erkek vazgeçmez piçlik kanına işlemiştir onun
10 YorumlaKisiye gore degisir bence ama gercekten severse neden olmasin ki :)
00 Yorumladüzelmez onun kanında var bu. fırsatını bulunca fırtlar yine.. sen bana inan
00 Yorumlayetinebilir.. aradığını bulduğunu düşündüğünde... ve onu sever ve saygı duyarsa...
00 YorumlaAşık olursa evet bir gün uslanır :) yüz de bir ihtimal
00 YorumlaKadına doymuş bir adamım adamlığına doyum olmaz. Bu sözü unutma canım :)))
00 Yorumla
+1 yılCan çıkar huy çıkmaz. Bir kere yaptıysa, her zaman yapabilecek potansiyele sahiptir.
00 Yorumlafazla hayal dunyanizda yasiyorsunuz olmicak dua amin dememekk lazim, ne mankenler tipsizler tarafinda aldatiliyor yaniii dusun artik huy cikmaz
00 Yorumlauslanır çok çok nadiren de olsa. yani böyle uslanan yakın bir arkadaşım var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı. Eğer çok seviyosa belki ama alışmış kudurmuştan beterdir yine yapar yani
00 YorumlaGerçekten sevdigi bir kadınla olursa uslanır ama o kadın da elinde tutmak için bişeyler sarfedecek bişeyler üretecek herzaman aynı kalmayacak :) sürekli aynı kalmamak lazım değişiklik iyidir iyi
10 Yorumlaniye uslanayimki, kizlar boyle seviyo, g.. une tekmeyi bastinmi gunlerce ariyolar, iyi oldunmu efendi oldunmu kaybeden sen olursun, bu devirde p. c olucan baska care yok.
10 Yorumla
+1 yılİnsan 7 sinde neyse 70 inde odur. Huylu huyundan vazgeçmezCan çıkar huy çıkmaz vb. atasözlerimiz mevcuttur. Birine aşık olup çapkınlığı bırakan görmedim maalesef:(
10 YorumlaHayatina sayamayacagi sayida kadin giren erkek uslansa nolucak ki?
00 YorumlaHayatında kadın görmeyen adamdan korkacaksın fikrimce, görüp geçiren tekrar aramadığından daha rahat olacaktır kafalar keza aksi de olabilir. Bu erkeklere güvenilmez. Boşuna yazıyorum bak yine sinirlendim.
10 Yorumlauslanmaz alışmış bir kere
alışmış kudurmuştan beterdir diye bir söz vardır10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolmaz imkandizz. eskiden olsa evt derdim ama benzwr bir kisi gordum evlendu simdide evli oldugunu sakliuor hemde 3 aylik evli. boylelerine guvenme ama canin bilir nu adamlar uyaniktir kadinlari tavlasini iyi bilir.
00 Yorumla
+1 yılTabiki, birden çok kadinla beraber olmasi hic birine bagli kalacak bir nedeninin olmasina dayanir. Seven yanlarını çalkalayın 😄
00 Yorumla
+1 yılSevermi bilmem ama. bir kiz kendisini aldatirsa veya baska bir erkek yüzünden birakirsa akli basina gelir
00 Yorumla
+1 yılbenim gibi eskiden efendi tek eşli düşünceli ince biri iken sonradan çakmak taşına dönmüş ise çok zor.
00 YorumlaBence duzelirler bu kıza bağlı. Kız gerçekten sevdiğini ona hissettirmeli kısıtlamalarla değil de sevgisiyle kanıtlamalı. Sonunda bir kıza gerçekten bağlanır çapkınlığı bırakabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUslanmaz.
Uslandı sanırsın, nikahı basınca yine eski heyecanları aramaya başlar.20 Yorumla
+1 yılaslaa.. köpek pisligini yemekten usanmaz.. söz meclisten dışarı ;)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılnerde kuşun baharı biter hazana erer ozaman tek kadınla yaşar Artık bülbül ötmüyor düşüncesi :D
00 Yorumla
+1 yıluslanmaz ancak çarpılmışa dönerse belllllllki uslanır
00 Yorumla
+1 yılHyr uslanmaz erkektir sonuçta ben de erkeğim sevgilim olsa da taş gibi biri oldu mu dayanamayız bakarız hemen
00 Yorumla
+1 yılBu meşhuz zar sadece bayanların fiziki olarak bünyesinde yok. İnsanlığında ruhunda var. Ruhundaki zar yırtılmışsa gelmiş geçmiş olsun arık.
00 Yorumlabenim sevgilim çok çapkındı.. ben hayatına girdikten sonra sen beni nasıl değiştin diye şaşırıyor kendisi bile..
01 Yorumla
+1 yılUslanirmiki acaba hayatina sayamayacagi kdr kadin giren sonrada gercekten sevip birine evlenme teklifi eden capkinligi birakirmi evlilikten sonra?
00 Yorumla- Devamını Gör (177)
Devamını Gör(222)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem