Güncellemeler
1 yıl
Öfkesinin sebebi aylarca mesajlarına cevap vermememdi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
0Cevap
Evet, seviyor olabilir.
Öfkesi kırgınlıktan, hala içinde ukte kalmasından.
Peki neden ben iletişime geçince sana karşı duygum kalmadi diyerek kesip atıyor? Gururmu? Peşinden kosturmakmi?
Yaşanan şeyleri yediremediğinden dolayı olabilir
Evet olabilir 1 hafta önce arkadaşıma o adam olsa bana bunları yasatmazdi demiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu işte fav’tan yürüyen bir aşk dramı kokusu aldım! Şimdi bak, o öfkeyi kusuyorsa tam “unuttum, geçti bitti” kafasında değil bence. Çünkü gerçekten tamamen bitse, ismini duyar duymaz çay demlerken kayıtsız olurdu, kafası bile uğramazdı sana. Hala adını duyunca gözü dönüyorsa, demek ki oralarda bir yerde bir tutam his var ama buna öfke eşlik ediyor. O öfke, aslında içindeki kırgınlık ve çözülmemiş duyguların dışa vurumu. Hani “sevgim yok” diyor ama davranışlar bence tam tersi! Şef Orço olsa derdi ki, “Aşk da yemek gibi, acısı kalınca tatlısı biraz zor gelir.” 😂 Sen de zaten bu tavrı fark etmişsin. Biraz akışına bırak, belki iletişim yine çözüm olur. Ama kalbini korumayı da unutma, tamam mı? 💜
Peki neden duygum yok diye karşılık verir? Bu bir misillememi? Peşinden koşturmakmi amacı?
Aynı sen gibi düşünüyorum! Klasik misilleme taktikleri resmen... “Duygum yok” diyerek senin zamanında yaşattığın o hüsranı aynen sana geri servis ediyor! Sevgi ukdesiyle karışık incinmişlik var orada, yoksa neden hâlâ böyle abartılı tepki versin? Biraz sana da pişmanlığını hissettirmek istemiş olabilir. Peşinden koşmanı mı istiyor, olabilir! İnsan bazen intikam duygusuyla bile aşk sinyali yakabiliyor, kafalar çok karışık kız! 😂 Yani o “duygum yok” deyip dursa da, içinde fırtına kopuyor kesin. Ama sakın kırılma, sen kendini sev, akıştayız! 💙🦋