Geçmişi kötü birisyle ilişki yürür mü?

Valla yemediği bok kalmamış asla yargılamıyoruz. Buldu beni aşkından oluyodu. Bulusalim dedik. Buluştuk gerçekten dediği gibi birisiydi ve gerçekten gözü hiç dışarıda değildi. Ben artık ciddi biseyler istiyorum karida kizda gözüm bile kalmadı yok diyodu ve gördüm cidden yoktu 6 7 saat geçirdik benden başka kimsede gözü yoktu sadece ben ve biz vardik. Her neyse. Tabii biraz şüphelerim vardi ama geçmişine rağmen denemek istedim çünkü çok dürüsttü bana karşı ve anlattı her şeyi kimseye yapmadığı bir şeyi yaptı. Sonrasında buluştuktan sonra bile her şey cok güzeldi askeriye olmasına rağmen bana bulduğu her vakti ayırıyordu şartlarını zorluyodu. Ve son 2 günde biseyler oldu adama. İşte yazısı değişti. Daha az yazmaya başladı. İşte denetlemem var o bu ama bana bi şüphe düştü. Ve yanılmam genelde. Bunlar hep vardı çünkü ama yazardı ve yazim tarzı da değişmişti. Aradaslarla mac izlicem dedi. Konusamicaz bugun dedi. Tamam dedim. 4 saat mac izleyip bana 1 dk bile yazmadı 12 de uyumam gerektiğini biliyodu ikimizde çok erken kalkiyoduk. Bende mac benden önemli mi dedim. Tabiki hayır dedi. Bakin mac izlediği için laf bile etmedim. Sadece en azından 15 20dksini izlemeyip benle konusacagini soylemistin konusup gitseydin olmaz miydi bu insiyatifi alamazmiydin dedim. Suçlu oldum bide. Bana aşkından ölen o adam benim ilk önce kendim mutlu olmam gerek ki seni de mutlu edebileyim dedi? Ve arkadaşlarına vakit ayirinca ben eksik kaliyomusum onlarla son günleriymis bana da vakit ayirinca onlar eksik kaliyomus. Bende haklisin senin hayatında bir çok insan var ama benim hayatimda bir tek sen varsın dedim. Bu da senin problemin dedi? Ben dedimki tamam bununla daha konuşamam. Ve bu insanın instagminda sadece kendi tanidiklari ve kendini taniyanlar ekli. Konuşmayı keser kesmez takipci ve takip edileni direkt artmaya başladı. Bence yeni kizlara yaziyor. Sizce? Tecrübesi olan böyle iguanalarla karşılaşan var mı.
Direkt hadi ordan ettim. Baktım bu insan değişmez. Bide uzak mesafeydi. Yazık ona
Geçmişi kötü birisyle ilişki yürür mü?