Bütün kirli geçmişini bir kenara bırakmış iyi bir insan olarak yaşayan biri ile olur musunuz yoksa sizde ondan uzakmı durursunuz..
Cevabın nedir?
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Herkes bak herkes bir şans hakediyor fahise tövbe ediyor allah affediyor hırsız tövbe ediyor allah affediyor insanı Günahlarıyla yargılamak kullarına düşmez. Allah affettikten sonra. Zararın neresinden dönsen kardır. Önemli olan hatalarını anlayıp iyi bir insan olmaya karar verdiysen burdaki seni olumsuz etkileyen yorumlara bakıp etkilenme.
05 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hayatımda olan kişiler beni geçmişimle yargılayıp benden gittiler. Ama ben hiçbir zaman önem vermem geçmişe, sonuçta ona geldiysem geleceği olmaya geldim. Geçmişin tozlarıyla onu boğmam.
11 Yorumla
+1 yılCanımızı yaktılar canlarını yaktık, mazide kaldı. Allah bir daha böyle bir şey yapmak zorunda bırakmasın bizleri,.,
01 Yorumla
+1 yılBir kere pisliğe bulaşmış insan
ikinci defa bulaşması kolay olur.
Bünyesi red etmez. Kabul eder rahatlıkla.03 Yorumla- +1 yıl
haklılık payın var ama gerçekten o severek yaptığım şeylerden şu an nefret ediyorum her sabah uyandığımda yinemi ölmedim diyorum kötülüğün en karasının zifiri siyahının içine girdim ama orda bir ışık hep beni gözledi bunu hissettim ve şimdi o ışığın peşinden gitmek istiyorum bunun için sadece bana yol arkadaşlığı edecek bir dost bir hayat arkadaşı yoldaş arıyorum
- +1 yıl
İnşALLAH RABBİM yardimcin olur kardeş.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
4Cevap
Hayatında daha önce kimse olmamış biri olarak , benden önce 30-35 kişiyle çıkan her haltı yiyen birini kabul ettim. Gerçekten geçmişini bir kenara bırakmşsa geleceğini düşünüyorsa olabilir neden olmasın. O güveni verdikten sonra o kişi herkes te kabul eder bence
03 Yorumla
+1 yılhayır önyargılı biri değilim ama yine de dikkat ederim davranışlarına, hareketlerine. Ama zaten güveniyorsam güvenimi kazandığı an o geçmiş kafadan silinmiştir
024 Yorumla- +1 yıl
rica ederim, herkesin illa ki hataları var, önemli olan hatasını görmek ve bir daha yapmamak üzere tövbe etmek. Sonuçta her hata da insana bir şeyleri öğretir. Umarım geleceğiniz ve şuanınız geçmişinizden daha güzel ve temiz olur
- +1 yıl
illa iyi şeyler düşünücem diye kendinizi yormayın, kalbiniz temiz tutun iyi niyetli olun yeter gerisi gelir zaten inşallah
- +1 yıl
anladım, o zaman geçmişinizin bir önemi yok ki
- +1 yıl
ne yaptığınızı bilmiyorum ona göre değişebilir tabi ya da karşınızdaki çok önyargılı
- +1 yıl
10 kişi bana saldırdı ben bunların hani reisleri felan olur çocuğu bıçakladım yaralandı tabi bunu yaparken ana avrad soy sop küfür yedim yoksa elimi bile kaldırmayacak kadar değersiz bir insandı
3 a ceza evinde yattım çıktım çünkü olayın neresinden bakarsan ben haklıydım ve bütün mahalle onlardan şikayetçiydi durum buydu ve duyduğu gibi beni bıraktı - +1 yıl
çok geçmiş olsun öncelikle ne olursa olsun böyle şeylerden hoşlanmıyorum ( küfür vb.) ilk duyduğunda illa ki bir kızgınlık olur ama gerçekten seviyorsa en azından bir dinlemesi gerekirdi
- +1 yıl
ben seven bir insanın hemen bitirebileceğine inanmıyorum
- +1 yıl
inşallah doğru insanlarla karşılaşırsınız hep, hakkınızda hayırlısı olsun
- +1 yıl
teşekkür ederim
- +1 yıl
pek yardımcı olamadım ama yine de sağolun
- +1 yıl
sohbeti güzel insanlar illa ki vardır karşılaşırsın illa ki
- +1 yıl
rica ederim
+1 yıl"Geçmişin pislikleri üzerine de temiz ve sağlam bir yapı inşa edilemez."
09 Yorumla- +1 yıl
Bunu ben değil bir başkası söylemişti ama katılıyorum
- +1 yıl
Haklısınız herkes hata yapar bende hatalar yaptım sonuçta hepimiz insanız elbet hatalarımız olucak
- +1 yıl
Sonuç olarak hatasını anladı desene 😃☺
- +1 yıl
Böyle hissetmene sebep olmak istemedim
Kişilik & Karakter konusunda 625 cevap paylaştı. Geçmiş adı üstünde geçmiş kabul ederim ve hep yanında olurum en azından hatasını anlamış ve ne hatalar yaptığı belli gizli saklı değil diye her şekilde kabul ederim yani
03 Yorumla
+1 yılEğer sen onun geleceği olup kurtarmazsan kim el uzatacak ona?
09 Yorumla- +1 yıl
Eğer teoride biliyorsan bu da bir sorundur. Mesela yürürken koşman gerektiği söylenir. Bunu bilirsin ama ayağa kalktığında tökezlersin. Düzeldiğini kanıtla ve örnek hareketler sergile mesela.
- +1 yıl
ozaman şöyle diyeyim
bir insan hata yapar haklı veya haksız bunun sonucuna katlanır ve sonucu yaşar belki can yakıcıdır ama dayanır ve hatasını anlar pişman olur özür diler belki telefisi olmayan şeylerde yapmıştır ama yinede özür diler telafisi olan şeylere yönelip düzeltmeye çalışır insanlardan uzak durur kimse ile sözlü sataşmaya bile girmez haklı olsada alçak gönüllü olur alltan alır çünkü geldiği yeri iyi biliyodur o bulunduğu durumu yaşadıklarını Allahtan Başka kimse Anlayamaz ve umutla yaşamaya çalışır Yaptığı bütün kötü şeylerden kurtulup şimdi bir fabrikada çalışır helal kazanır kçükle kçük büyüklr büyük olur herkese yardım etmeye çalışır ve tebessüm doludur - +1 yıl
O kişi ders almıştır ve sevilmeye değerdir bence :)
- +1 yıl
Kimse kimseyi geçmişiyle tartmamlı. Yaşanan şey kötü bile olsa bir ders vardır. O insan, belki de hepimizden daha düzgün biri olmuştur artık. Çünkü tersini yaşamış. Göğsünü gere gere dolaş kardeşim. Sen dersini almışsın. Sevilmeyi hak ediyorsun.
- +1 yıl
Tebrikler sana. Düzgün bir insansın bence.
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır. iyi insan olarak yaşamaya çalışsa da o kişi hiçbir zaman kirli geçmişe sahip olmamış olamayacak. insanın geçmişinden tamamen bağımsız hale gelmesi mümkün değildir. insanı bugünkü durumuna getiren geçmişte yaptıklarıdır.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl"ama pişman oldu" deyip geçmişi kötü olan kişiye hoşgörü gösterirsem geçmişi hiç kötü olmamış insanlara haksızlık etmiş olurum. madem pişman olmakla her şey silinebiliyor, o zaman o insanlar enayiliğinden mi hiçbir kötü şey yapmadı? yapmışla hiç yapmamış arasında bir fark olmalı.
- +1 yıl
bunun zaten cezasını çekmiş birine ne diye bilirizki ve o zaten herşeyin farkında milyonlarca masumun arasında dolaşır kimseyle konuşamaz yaklaşamaz çünkü korkar zarar vermekten kötü birşey yapmaktan ama belli bir sebebten dolayı geçmişte bazı insanlara zarar verdi bundan haklı olsada pişman oldu ve şimdi yanlızlıktan sıkıldı onu olduğu gibi kabullenecek birini bekliyor
+1 yılGeçmişinde yaşadığı tüm olayları ve kişileri "gerçekten"ardında biraktiysa, kabul ederim..
05 Yorumla- +1 yıl
Sevindim adına, umarım geçmişinde yaşadıklarını ısıtıp önüne koyan kişilere denk gelmezsin..
- +1 yıl
Boşver temiz geçmişi olan insanin, geleceğinin kötü olmayacağı ne malum. Elbet çıkar onları görmeyecek biri..
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmişinde ne yaptığına bağlı. Adam mı öldürdü? Olmaz. Mafya mıydı? Olmaz. Karısını çocuğunu mu dövdü? Olmaz.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılUyuşturucu, adam yaralama çok kötü şeyler ama tövbe ettiyse yaşamını Allaha adamış ise olabiler.
Geçmişte yaşadıklarından pişman olabilir insan beraber temiz bir sayfa açarız..:)
05 Yorumlauzak durururum kendimi niye üziyimki onun geçmişteki sorunlarıyla
13 Yorumla
+1 yılAşıksam geçmişte kalmış derim ama tam anlamıyla kendimi ona birakamam herhalde yani guvenemem çok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenden öncesi ilgilendirmez beni, hatta dışarıya olan tutumu da ilgilendirmez. benim yanımda geçmişi hatırlamaması önemli
017 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkimse masum değildir herkesin hatası olur önemli olan tekrarlamamak. insanları geçmişiyle yargılamayı oldukça yanlış buluyorum
Cevap sahibi+1 yıltabi ki yalnızlık Allah'a mahsustur :) gönlüne göre birisini bulursun inşallah
Cevap sahibi+1 yılben teşekkür ederim, hoşçakal
Cevap sahibi+1 yılhahaha görüşürüz canım :))
Cevap sahibi+1 yılBen seni bulurum için rahat olsun :))
Cevap sahibi+1 yılGizli değilsin :)
Cevap sahibi+1 yılHahaha :D
Cevap sahibi+1 yılCiddiyim neden şaka yapıyım :)
kimsenin gecmisi ilgilendirmez gelecek onemli benim icin.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkabullenmem bu konuda çok hassasım (ama yine de asla diyemem çünkü büyük konuşmamak gerek)
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbenim kirli diyebilceğim bir geçmişim yok ondan öyle dedim
Geçmişinde ayran gönüllü herkesi seven mavi boncuk dağıtmış bir kızsa ne olacak? Aynı anda 100 kişiyle konuşmuş ama Kimseyle birlikte olmamış
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılelbette kabul ederim geçmişte yaşayarak sadece acı çekersin
00 Yorumla İyi olmussa geçmişi beni ilgilendirmez
01 Yorumla
+1 yılkabullenmem çünkü geri o hale dönme ihtimali var
03 Yorumla- +1 yıl
o yüzden de uzak dururm
Geçmişinde gay falansa olmaz :D
15 YorumlaHerkes bir şansı hakeder
01 YorumlaSanki hepimiz masumuşuz gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen kabul edermisin geçmişi kötü olan bir kızı?
02 Yorumla- +1 yıl
canavar olsa kabul ederim yeterki gerçek bir sevgi olsun
Hz. Mevlana Derki
Seni Seven zehir Olsa yut Seni Sevmeyen Bal olsa unut.
ben kötü işler yaptım eyvallah kabul ediyorum ama pişman olup doruyu buldum ve şu an iyi işler için çaba sarf ediyorum ve daha çok iyi işler yapmak istiyorum sence bir şans hak etmiyormuyum hayatımda kimseyi satmadım belki bir kaç haksız davrandığım oldu ama ben canımı yakanların canını yaktım
Cevap sahibi+1 yılKimisinin geçmişi yakasını bırakmıyo maalesef. Senin düzelme yolunda olduğuna inanırım ama bu işin içinde olup kolay çıkılmaz. Bu yüzden belki herkes kabul etmeyebilir.
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır Etmem Benide Bulaştırmasın
01 Yorumla
+1 yılkabul ederim.
01 YorumlaYanında olurum )
010 Yorumla
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!