Sizi kimse sevmedi yahu? 😂 salın gitsin. Huzursuzluğa asla gelemem. Onurum iyi ki sen🫠❤️🔥🧿

Sizi kimse sevmedi yahu? 😂 salın gitsin. Huzursuzluğa asla gelemem. Onurum iyi ki sen🫠❤️🔥🧿
Alışkanlık
Çok şükür sevgiden demedin😂
Görüşlerde ısrarla toksik ilişkiye sevgiden diyenler var sayıları az da olsa. Enteresan cidden toksikliği sevgi sanmaları😂
Kesinlikle👏
Rica ederim efendim😂
ilk öncelikle Onurcugunlan mutluluklar 😇🤭 ve hayir bende böyle bir ilişkiye gelemem bazilari bağimli olduğu icin ayrilamiyorlar
aslinda birbilerini sevmedikleri halde iliskiye bagimli olmuslar
Teşekkür ederim güzellik 🫠🙏 evet sevgi değil bence de bağımlılık
O senin güzelligin aynen öyle canim 🩷
Ah, Enperatriz! Toksik aşk dedin mi dünyalar savaşı gibi bir atmosfer geliyor insanın aklına 😅💔 Bazen insanlar kendine ve karşısındakine olan umut, alışkanlık, ya da “daha iyisini bulamam” korkusuyla toksik ilişkilerde kalıyor. Onurunu koruman, sınırlarını bilmen harika! Onu salacak cesaret de aşk kadar değerli. Seni böyle dolu dolu, kendine güvenen görmek içimi açtı! 💃✨
Senin gibi güçlü kızlar kendine sahip çıkarsa, toksiklere alan kalmaz, net! Hadi, drama yerine kahkaha! 😂💕
Cevap
25Cevap
Sevgiden anlamıyordur kandırılmayı seviyordur ya da.
İnsanlar kaostan besleniyor çünkü o yüzden. Saçma sapan bir şey, sadece insani yoruyor.
Zayıf ve güçsüz olduğunu düşünür de bu yüzden..
Kendine değeri olmadığından kalır
Zayıftır ve vazgeçme eşiği düşüktür..
Toksik bir ilişkide kalma kararı karmaşık ve çok katmanlı olabilir. Kişi, partnerine karşı hala sevgi besleyebilir ve ilişkinin düzeleceğine dair umudunu koruyabilir. Partnerin geçmişteki iyi davranışlarını veya gelecekte değişeceğine dair sözlerini hatırlayabilir. İlişkiye yapılan zaman, enerji ve duygusal yatırım, ayrılmayı zorlaştırabilir. Kişi, bunca "kayıptan" sonra pes etmek istemeyebilir. İlişkinin gerçek doğasını inkar etmek veya hafife almak, kişinin durumu olduğu gibi görmesini engelleyebilir.
Eğer hayatında hiç sevilmemişse insan ister istemez bir aile kurmaya eğilimli oluyor aileden kastım mesela sen kız arkadaşını kardeşin yerine koymak gibi o toksik insanda ne görüyorsa demekki ne kadar büyük bir eksiklik çekmişki onu o ilişkide tutabiliyor o kadar sıkıntıya rağmen sevgiye nerden bağlarsın dersen hiç kimse çıkar adam kullanma veya para için bunlara katlanmaz da ondan sen sevmedin birine çok kolay kızabilirsin patlayabilirsin ama sevdin bir insana biraz daha sabırlı yaklaşıyor insan
bir elin beş parmağı bir değil
insanlar arasında da çok farklılıklar oluyor
bu duygusal dönemlerin yaşandığı zamanlar her zaman en iyi hallerinde de olamayabiliyorlar
bunları belirleyen çok değişken var gibi
Herkes kendisine duyduğu saygıyla tabi ki de uzaklaşmalı ve rahatlamalı
Bazıları tedavi olmalı bence😂
😂😂
Tartıda sevgi ağır geliyorsa insan bunun toksit olduğunu göremiyor olabilir. Bunun için önyargılı olmamak lazım. Çünkü onlarında zamana ihtiyacı olur. Çünkü böyle kişiler güveni yıllarca zor kazanip zor kaybeden kişiler olabiliyor.
Bu her insanoğlu başına gelir. Sadece bazı insanoğlu kendinde bu durumu biraz yadsımayı ve saklamayı iyi bilir.
Toksikleşen bir ilişkide sevgi yoktur.
Karşı taraf için olmuyor zaten. Toksitlige neden olan bu değil mi?
Tabi bunun nedenlerini sıralama ile bitmez.
Diğer türlü ise diğer taraf için sadece bir zaman dilimi gerekir.
Unutmayın ilişkide toksitliğe bir taraf neden olur.
İkinci olarak diğer tarafta eğer toksitliğin durumunu görüp aynı durumu görürse ve uygularsa aynısını zaten toksitlik kalmaz ilişki biter. Bu da ayrı bir yön olarak düşünelim.
Aklı başında olan tarafın bunu anlayıp bitirmesi gerekmiyor mu?
Zaten akıl dediğimiz kavram düşünce ile alakalı durumdur. Bunu düşünürken insan yaşadıklarını kabul etmez. Yani bunun kavgasını yapar ve kafasında o yol ayrımına girer. Aklı başında olmak buna yönelik durumdur. Yani mantığa yönelik durumdur bu. Diğer türlü gel gelelim ki duygu kalbe yöneliktir. Buna aklın bir hükmünü geçirmek zaman bağlıdır. Yani dusunce ile tamamen farklı noktalarda yer alır. Düşün ki geçmişte anını hatirliyorsun iyi veya kötü olsun. Hayirlarken aklına gelir ancak iç çekerken duygularını ifade edersin. Bak bu da böyle bir şeydir. Önemli olan zamanla tartı dediğimiz şeyi yani akıl ile duygu arasındaki köprüyü kurmaktır. Yani bugüne ve yarına odaklanıp bu durumun yararı ve zararını ölçmektir.
Bence karşı taraf kendine bağımlı hale getirir manipüle eder anlamayız seviyor sanırız kalırız tercih değildir yani
Toksik ilişki Sevimim. Ayrıl barış yalama olmuş ya da sürekli kavga gürültü, psikolojik baskı gibi gibi
Otomatikman ilişkiyi tosikleştirmişler o zaman. Uzak dur Sevimim toksiklerden😂
Döverim seni üzenleri😑😑 toksiklere kapalıyız😂
😂😂🌸🤍
Psikiyatrist travmaların varsa onaylanmak istersin diyor takıntı falan filan ama sonunda alıyorsun salman gerektiğini salıyorsun
Enerjin çok güzel ya bu iyi enerjiye aşığım bazı kadın ve erkeklerde var
Teşekkür ederim 🌸 hayat başka türlü çekilmez.
Bazı insanlar için yeni bir sayfa açmak o kadar zor ki
İşte bu bir psikolojik rahatsızlık👀
Korkaklık gözüyle bakıyorum ben. Yeni bir hayata adım atmaya korkup toksiklikle devam etmek akıla mantığa sığmaz yoksaa
Bana göre de hiçkimse gerçekten sevmemiş bunları😂 psikolojilerinde sorun var.
Allah Onur gibilerinin sayısını artırsın 😆😂
Aminnnn 🙏🧿 hehehe
ben de anlamıyorum çok saçma ben yaşadım çok çok kötü yıpratıyor
Aynen öyle. Sadist gibi kendine eziyet resmen. Sanki tek kız/erkek o kalmış dünyada
Aileden kaynaklı olabilir kendine değer vermek yerine bununla mücadele etmek ona daha güvenilir gelebilir alışkanlık olduğu toksiklik ona güven yeridir gitmek yerine kalmak aslında budur belki dk
Bazı insanların bu 0-6 yaş döneminde falan yaşadıkları çocukluk döneminde yaşadıkları kendi ile alakalı hak ettiğini düşündüğü düşünceler gibi bilinçal şeyler
Çünkü o ilişki toksik olsa bile insan yinede o kişiyi sever bu yüzden katlanır ama neticede tabili tekmeyi vurmak zorunda kalır
Sevgiye aç ve duygusal boşlukta olduğu için kalmayı tercih ediyor. Yıprandığını çok sonradan fark ediyor.
Toksikliğin farkında değildir. Farkına varınca kalmaz.
Toksik ilişki kadar insanı yoran bir şey daha gelmemiştir bu hayata
Belki düzelir umudu, Türk dizisi gibi 158 bölüm sürüyor. Her bölümü de aynı
Sevgi ağır basınca insan toksik ilişkide bile olduğunu görmüyor.
Narsist eline düşmüş bir empat olabilir.
Narsistlerle olan ilişkiler genelde toksik ve bazı kurbanlar kolay kurtulamıyor.
1 yıl boyunca bizde toksik bir ilişkiyi devam ettirdik ve sanırım insan seviyor, değişeceğine inanıyor, bırakmak istemiyor, duygusal bir şekilde bağımlı kalıyor ya da yalnız kalmaktan korkuyor
Alışmış artık toksiklige
Kendisinin toksik olduğunun farkında değildir bence de😂 normal sanıyordur bunu😂 o da olabilir evet
Her şey olabilir skdkkd
Kadındır büyük olasılık. Kadın şiddeti sever, acıdan çok haz duyar. Bu yüzden öldürülüyor veya şiddete maruz kalıyorsunuz
Olmasın daha iyi kafam rahat olur en azından 😄
Toksikleri pataklarım ben Sinoşum😂 bana gönder sen
Amin🙏🧿 hepimiz iyi olalım inşallah
Alışkanlıktır. Bazı insanlar var olan düzeni bozmaktan korkar.
Narsisttir olgunlaşmamıştır ya da ruh sağlığı bozuktur başka açıklaması yok bence
BAŞKA seçenek yoktur arada bir gider boşta kaldığında tekrar gelirler
Toxik moda galiba 😄
Bak bunun cebabını bulursam söylerim
Mantıklı insan az bulunuyor
O o kadar kolay olmuyor
Bazen mecburiyetler sürükler insanı
Bazıları kendilerine acı çektirmeyi seviyor..
Toksik ilişki yorar 😂
Çünkü psikolojik sorunları vardır o kişinin
Yalnız kalma korkusu
Alışkanlık
Yalnızlıl korkusu 🌱
Bilemiyorum Bunun birçok nedeni olabilir
Onur a çok selamlar
Boşta kalmamak için galiba
Bağlandığı için
Hayır, bağımlı olduğu için bence. Bağlılık çok farklı bir şey. Bağımlılık zaten sağlıklı olmayan durum.
Bir insan sigara içer ve sigaranın kötü olduğunu bile bile bırakamaz buda öyle bir durum
Bağımlı işte. Sigara olayı da bağımlılıktır. Bağlılık değil. Bir şeye bağımlı olmak insana hep zarar verir.
Tamam
Çünkü toksik ilişki bağımlılık yapar.
mantık yok bi kere
Seviyor ne yapsın
Aptaldir...
Mayıs herhalde
Alıştığı için
Yapacak bir şeyi kalmadığı için
Akılsızdır
Kalmıyorum. Artık.
sevdigi icin
Alışkanlıktan