Sevgilimin annesi şimdiden başladı kaynanalığa?

Arkadaşlar sevgilim beni ailesiyle tanışmaya götürdü geçen hafta çiçeğimi falan aldım giderken annesi kapıyı açtı içeri girdim elini falan öptüm hemen mutfağa geçti annesi çay koymaya bende kalktım yardıma salona gönderdi kızım ben demleyim sen sonra koyarsın dedi herneyse daha girer girmez laf soktu bana sevgilimin kız kardeşi dediki anne yengem resimlerdekinden çok daha güzel desi, anneside benim kızım güzeldir bide kapansın çok daha güzel olur dedi halbuki başım açık ama açık giyen bir insan değilim o günde diz altı etek ve boğazlı hırka giyindim açık gelmiş o bile..
Neyse biraz geçti yemek falan yedik sofrayı toplarken mutfağa annesi arkamdan geldi kapıyı kapattı otur kızım biraz konuşalım seninle dedi, bak kızım buraya geldiğine göre niyetiniz ciddi anlaşılan dedi sizinde fikirleriniz önemli ama evlenmeye karar verdik dedim herneyse bunlar diyarbakırlı kürt ama hiç bir ayrımcılık yapmadım bugüne kadar ama kadın resmen bana törelerini anlattı şimdiden gözümü korkuttu... bak kızım bizde boşanmak yok, bu eve anca gelinliğinle girerain kefeninle çıkarsın dedi, dayakta yesen mutsuzda olsan katlanacaksın dedi, allah göstermesin oğluma ( kocana) bişey olsa genç yaşta duşda kalsan bu evden çıkış yok dedi...
Herneyse saygı duydum biliyorum dedim tahmin ettim az çok dedim sonra içeri geçtik hep beraber otururken laf açıldı annesi dediki mhp yi hiç sevmiyorum şöyle böyle falan benim ailemde mhplidir, bana sordu annesi sen hangş partiyi tutuyorsun kızım dedi, ben parti tutmuyorum ama oy verecek olursamda keainlikle chp olur dedim, kadında dediki evlenince kocan neyse ona ayak uyduracaksın dedi biz hdp liyiz oğlum bdp ye oy veriyor evlen sende kürt olursun dedi... Açık açık dediki alttan alttan bizim gibi pkkyı desteklersin dedi, ki sevgilime sorduğumda pkklı değiliz bizde akpliyiz demişti, pkk deyince eve döner dönmez sordum bunun ne demek olduğunu annem doğru söyledi neyse evlenince alışırsın sende pkklı olursun deyince sen git annene pkklı gelin bul ben yokum dedim
Güncellemeler
+1 yıl
En büyük sorun bana yalan söylemiş olması en başta sorduğum halde inkar etti... Ben bitti deyince o kadar kolay bitemez dedi annesiyle konuşmuş annesi aradı beni zorunamı gitti kızım sana söyledim bu eve oğlumun tanışmaya getirdiği ilk kızsın dedi ve bu eve tanışmaya geliyorsan sonu evlilikle noktalanır dedi kürt olduğumuzu biliyordun bunları bilmen gerekirdi ya eve tanışmaya gelmeyecektin ya da katlanacaksın dedi kapadı, ne yapıcam ben şimdi bu durumda çokta seviyorum sevgilimi ama
Sevgilimin annesi şimdiden başladı kaynanalığa?