Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 senelik bir ilişkim var sevgilim şu an askerde son 3 ayı kaldı ben yurtdışında yaşıyorum geleçektede yurtdışında yaşama planlarımız var o Türkiye’de yaşıyor fakat annesi aşırı derecede oğlunu benden kıskanıyor benim kinam olucak yurtdışında yanı sevgilimin de o zaman nikahli eşim olucak ona rağmen annesi annemi arayıp ben oğlumu asla yurtdışında gönderemem diye bağırdı bu Kadın biz daha sevgiliyken böyle yapıyorsa evlenince işler ciddiye binincede böyle yapar mi diye düşünüyorum sevgilimle birbirimizi çok seviyoruz ailelerimizde biliyor ama annesi yolumuza engel olup duruyor sizce ne yapmam lazım tavsiyelerine ihtiyaçım var kafam baya karışık?🥺😔🤦♀️
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aile karıştıysa o zaman boş ver sakın derim 4ayımızda kaynanam yüzünden ayrıldım
Yanı ne tavsiye edersiniz? Benim kendi ailem karışmaz bu kadar pfff
Tavsiyem şu olur aile kurdugumun farkında değil eşin ailesi ön plandaysa 2. Planda kalıcak sın hep hayatın eziyet olucak farkına vardığında ise çok geç olucak yuva dedigin ailelerden uzak ayrı bir ev dir
İyi düşün iyi karar ver
Ailesi sevgilim için ön planda değil onun için ben ön plandayım o konuda içim rahat ama annesinin bi türlü kabul etmemesi canımı sıkıyor..
O zaman ya kabullenip onu sevicen öyle ya da kendin dur dicem ya da ayrılcan
Çünkü evlilik kolaydır önemli olan yürütüçebilmek
Annesi bizden çok uzakta kalıcak Kadın bunu kabul edemiyor zaten..
Benim kaynanam mahvetti beni
O zaman eşine diceksin ki aileni uzak tut bana ezdirme
Beni ailesine karşı ezdirmez zaten şu an sevgilim yakında eşim olucak annesi eşim olduğunda da işte gidemezsiniz yurtdışına diye tribe girerse diye korkuyorum..
Yapacağım tek şey eşini baştan uyarmak eğer ailenle gelirsen bana her şey biter de
Biliyor zaten ilişkimin başında uyardım ben..
Düşün ailene danış
Onlar bir konuşsun karşı tarafla
Eğer bu olacaksa kızımı vermeyiz filan desinler karşı tarafı korkutsunlar
Onlar o konuşmadan sonra neler olcsgımı anlarlar görmüş geçirmiş insanlar
Daha şimdiden bağırmış sana
Ailem zaten karşı tarafla iyi anlaşıyordu babam babasıyla konuşuyor annesi annemle dün tartıştı ve ben zaten kesinlikle yurtdışında yaşamak istediğimi yoksa olmayacağını dillendirdim biliyorlar..
Ne dediler peki
Karşı taraf
Hepsi kabulleniyor babasi abisi falan bi annesi gönderemem oğlumu gurbete diye triplerde
Senin ailen de türkiyede göndermem tribe tribe karşılık versinler
Çünkü arada kalma sonun Benin gibi olmasın
Benim ailem onlar gibi karışmaz ki ben ne isterse o onlara göre anlam veremiyoruz ailem şok oldu zaten annem..
İşte onlara anlıcağı dilde bu böyle konuşacaksınız
Çünkü bu kaynanın önüne geçemez sen yuvam dağılır
Malesefki bu ülke yurt dışı gibi çağdaş değil cahillerle dolu
Cahillere dolu olduğunu anladık ama kadını çok fazla takmıyorum gelecekte baya uzağımda kalacak sevgilimde zaten benimle bir sen nerde istiyorsan ben orada yaşamaya razim diyor
Peki şunu sorman istiyorum sütünü helal etmese annen ne yapıcaksın beni terk mi ediceksin
Bakalım ne dicrk annemi seçerim derse ana kuzusu
Demektir hayır gelmez
Annesi için beni terk etmez daha önce benzer olaylar yaşadık annesini takmayıp 10 saatlık yoldan beni görmeye geldi annesi yine zorluk çıkarmıştı o zamanlarda gidemezsin falan diye sözünü çiğneyip geldi o umursamıyor çünkü huyunu biliyor annesinin..
Senin vericegin karar seviyorsa seni gerçekten böyle o kadın kabullenecek ama vakit alacak
Evet seviyor anlam veremediğim tek konu 3 sene oldu hala kabul etmemesiniz anlayamıyorum sadece annesinin derdi ordan biriyle oğlunun evlenmesi..
İşte koyuyor kadına anladınmı
Anladım da bunu nasıl aşacak benim ne yapmam lazım bu konuda kasına kendimi yeterince sevdirdim çok itici kabullenmeyi bilmiyor?
Bilmiyorum annen ne diyor bu konuda
Onun görüşü ne
Valla diyor ki sen seçtin seviyorsan kadını Altan al diyor sevdiğin için onu öyle kabul et diyor..
Daha da olmuyorsa ayrıl diyor hayırlısı diyor
Burada seçim senin anladıgıma göre ailen diyorki seviyorsan onun o haline katlanacaksın sevmiyorsan hiç bulamıcaksın
Şayet benim eşim çağıracak öyle yurt dışına ailem derki çocugumuz rahat yaşıcak bu ülkeden hayır gelmez derdü
Yeterki mutlu olun derdi
Sen orada en basitinden audiye binebiliyorsun dimi
ya da BMw hangi anne oğlunun kötülüğünü ister
Hemde çocugu rahat yaşam sürer prda
Sen çok çağdaş düşünüyorsun kaynnan ise benim dedigim olsun düşüncesinde
Ailenin düşünce yapısı önemli annesi biraz görmemiş gibi babası bu konuda oğlum gitsin diyor ve aynen öyle ailem her zaman arkamdadır benim sen nasıl mutlu olucaksan öyle olsun der ben sevgilimi seviyorum anneside bi yere kadar diyorum..
İşte ailesi daha evlenmeden göstermiş yüzünü ama 4 ay sonrada boşanma benim gibi
Çünkü yuva senle eşin olmalı yoksa yürümez
Annesiyle çok iyi anlaştığını söyleyemem sevgilimin annesi hep kendi istediği olsun istiyor sevgilim bu durumdan çok sokulmuş durumda annesi sevgilimin mutlu olmasını istemiyor çünkü benimle mutlu olduğunu bildiği halde problem yaratıyor saçma.
Bana kalırsa elinle sağlam konuşacaksın eğer en ufak dahi annesi halkında izlenime kapılırsan hiç bulaşama
Sıkılmış.’
Ya şu şekilde düşünüyorum her ne kadar olursa olsun annesi saygı duyuyorum uzakta olucağımız için yaz tatilinden yaz tatiline görücem annesini önemli olan sevgilimle benim aramdaki bağ diye düşünüyorum gerisi arkada kalıcak ne de olsa bi yerden sonra öyle olmasa bile yakınımda olmadığı için sıkıntı değil gibi.
Senin kararın benim yuvam yıkıldı mademki güveniyorsun evlen ne diyim
Bu sorun yazları Gine hayatınız zehir olur derki bana
Tek sıkıntı bu aşamalarda zorluk çıkarmaması yanı söz , nişan düğünde gibi vss 🫠
Onlar ALLAHIn emri çıkıcak hemde fazlasıyla
Bir de sevgilim reşit annesi nikahtan sonra karışsa bile karışmasıyla kalacak ona kalmadı konular..
Teşekkür ederim fikirleriniz için bu arada.(:
Evet nikahtan sonra senin tepe tepe kullan
Ama telefonlar ile çok darlıcak
Dizi
Ne yaptımki başıma gelenleri anlattım
Sorun değil telefonu bir kapatmaya bakar 🙋♀️
Keşke senin gibi sahiplemseysi eşim beni sana helal olsun
Ama o ailesini katıp yuvamızı yıktı artı ceza aldırmaya uğraşıyor şimdide
Sevgi her keste güzel durmuyor aşk gerçekten sadece anlayana kardeşim.
maalesef şimdi bir gerçek seven insan kadınlardan nefret etti iyimi oldu
Aileleri her zaman ilişkimizin dalında tutmak en güzel tavsiyem olabilir bu konuda bizim aileler şu an karıştı ama konu nikah söz için daha sonrasında ne o izin verir aramıza girmelerine ne de ben.(:
Dışında.*
İşte bu ya senin gibi insanlar var mı böyle seven
Bir de merak ettim orada ne araba kullanıyorsun
Aileler karışıyorsa o evlilik şimdiden yıkılmıştır maalesef
Sorun benim ailem değil onun ailesinde tek annesi böyle…
O buna engel olmuyor mu ki
Sevgilimin diyor ki annemi boş ver onun huyu bu falan diyor takma diyor..
E problem yok o zaman. Takmayın
Problem şu an sevgilim yakında eşim olduğunda annesi ya yurtdışına gönderme griplerine girerse karışamaz diyor kendi ailemde bilmiyorum..
Giricektirde o yüzden bulaşma hayatını yakma acısı geçmiyor çünkü
Tek dicegim bu olur
Karar senin kaynanayla ömür geçmez zindan edersin
Konuşup anlaşmanız lazım
Biz sakince davet ettik fakat kendisi sinirli bir şekilde tartıştı..
Neden karışıyor
Beni sevgilimden kıskanıyor..
Hahah çok komik ya 😂
Saçma anlam veremiyorum 3 senede bi kabulenemedi oğlunun yurtdışına gelmesini..🤦♀️😂
Oğlunu gözünün önünde öpsen napar acaba 😂
Hayır sevgilim çocukta değil yanı 23 yaşında kadın cidden problemli yaa🤦♀️
Allah yardımcın olsun ne diyim😂
Yaaa zaten yurtdışında yaşıyacağız kadın uzakta kalacak o konuda içim rahat 😌
Al birdaha gösterme çocuğu 😂😂😂
Ama işte şimdi sorun çıkarıyor nikah şu bu oluncada evlenince yok ben oğlumu yurtdışına göndermem derse çildirimmmm 🤦♀️
Ona kalmış birsey değil o. Sevgilin istiyorsa gider istemezse gitmez. Eğer olurda istemiyorum gitmeyi derse varya hahahah gülmekten ölüyorum dur afedersin kari gibi erkekleri nerden buluyorsunuz siz ya derim 😂
Yok ya sevgilim onu takmaz ki zaten şimdiden umursamıyor annemin sorunları var takma diyor o da farkında 😂
İnsallah öyledir 😂
Valla şu an askerde askerde değişmezse öyle değiştiyse de bu noktada ayrılırım.
Ayrıl tabiki durma
Aynen ama işte bir an önce bu konuyu çözmem gerek işler ciddi salonlar tutuldu düğün kina falan
Oo hadi bakalım