Hadi dediniz anladık da ben buyum dediğiniz kadın bunu kabullenip çekip gidince de geri kazanmak için onca çaba niye?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hadi dediniz anladık da ben buyum dediğiniz kadın bunu kabullenip çekip gidince de geri kazanmak için onca çaba niye?

Çünkü insan sahip olduklarının değerini anca kaybedince anlar. Buna da en güzel örnek el ya da ayak serçe parmağıdır. Normalde varlığı ile yokluğu bir dersin ama bir gün kullanamasan ne çok fonksiyonu olduğunu anlarsın.
İşte erkekler de böyle. Varlığında değerini bilemedikleri için ben buyum diye resti çekerler, sonra yokluğunda değerini anlayıp geri kazanmaya çalışırlar. Oysa dal rüzgarı affetse de kırılmıştır bir kere. Dalı kırmadan sevmesini bilmek lazım azizim de bizim toplumda nerde?
Her anlamıyla uyum sağladığı keyif aldığı insana her türlü fedakarlığı herkes yapar kadın da erkekte ama tam anlamıyla bunlar karşılık bulmuyorsa Ben buyum der
İşte onu kimse anlamıyor son pişmanlık neye yarar hesabı
Tskrlerr ☺️🌹🌹
Sen buysan ben seni bu halinle sevmiyorsam bir arada olmamıza gerek yok diyip o defteri kapatırım
Cevap
0Cevap
Bu tip bir erkek iki yüzlü maskelidir. Neyine özeniyorsun
mal mal hareketleri var işte erkeklerin
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?