İnternet & Teknoloji Bişey sorcam ya meraktan yani neden? nurkırtıl00asdfg Takip Et Xper 2 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ttec marka powerbank kullanıyırum 2 gündür powerbank şarjım şarj oluyor ama telefon bi şarj oluyor gibiler ama olmuyor Güncellemeler+1 yıl bi kablo aldım oda sorunlu gibi kanka type c dedim bozuk çıktı ya Bişey sorcam ya meraktan yani neden? Cevapla Marka Soruları Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et
SatanistBeyyy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Power bank kendini şarj edemiyor a 0 7 Yorumla nurkırtıl00asdfg +1 yıl kanka şarj durumu dolu Yorumla SatanistBeyyy +1 yıl sen inanma ona yemiş beynini Yorumla nurkırtıl00asdfg +1 yıl kanka napim bi kablo aldım oda sorunlu gibi kanka type c dedim bozuk çıktı ya Yorumla SatanistBeyyy +1 yıl ya ttec diye marka mı oluır Yorumla nurkırtıl00asdfg +1 yıl kanka kablo başka marka Yorumla SatanistBeyyy +1 yıl kanka niye power bank bozuk olduğunu kabul etmiyon Yorumla nurkırtıl00asdfg +1 yıl etmiyorum Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 508 cevap paylaştı. Bir şey oluyo ama olmuyor gibi ama oluyor da 😆 1 0 Yorumla
Coskunn Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kaç mah? 0 5 Yorumla nurkırtıl00asdfg +1 yıl 10000 Yorumla Coskunn +1 yıl Kömürleri bitmiştir dikkat et patlamasın Yorumla nurkırtıl00asdfg +1 yıl kanka şarj durumu dolu Yorumla Coskunn +1 yıl Başka telefonda dene, hiç olmadı USB girişine bir şey kaçmıştır baktın o da olmuyor tamire götür Yorumla nurkırtıl00asdfg +1 yıl kanka napim bi kablo aldım oda sorunlu gibi kanka type c dedim bozuk çıktı ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Power bank kendini şarj edemiyor a
kanka şarj durumu dolu
sen inanma ona yemiş beynini
kanka napim bi kablo aldım oda sorunlu gibi kanka type c dedim bozuk çıktı ya
ya ttec diye marka mı oluır
kanka kablo başka marka
kanka niye power bank bozuk olduğunu kabul etmiyon
etmiyorum
Bir şey oluyo ama olmuyor gibi ama oluyor da 😆
Kaç mah?
10000
Kömürleri bitmiştir dikkat et patlamasın
kanka şarj durumu dolu
Başka telefonda dene, hiç olmadı USB girişine bir şey kaçmıştır baktın o da olmuyor tamire götür
kanka napim bi kablo aldım oda sorunlu gibi kanka type c dedim bozuk çıktı ya