Sevgilimle ayrıyız şuanda. Dayım birini bulmuş tanış diyor?

6 senedir uzak mesafe iliskimiz vardı. Ben almanyada o türkiyede yaşıyor. Ailem tütkiyeden diye çok karşıydı ve sevgilimle babam buluşunca ayrılsanız daha iyi desteklemiyoruz dedi babam beni de alıp gittik cafeden. Sevgilim çok savunmaya çalıştı ve sonunda da dedi vazgeçmem diye babama. Bana da üzülme ağlama sonunda kavuşucaz illa dedi. Neyse bu olaydan sonra annemde meme kanseri bulundu 1 sene gidemedik. Konuyu da üzmemek için açmadım hiç onlarda hiç sormadı. Neyse bu sene çok yıprandım. ameliyatlar, kemo, ışın derken annem güçten de düştü ve doktorlara ben götürüyordum bazen almancası yeterli olmuyor ve gerçektende çabuk geriliyorum ve anneme patlamamak için başkalarına patlıyorum. Sevgilimle inatlaştık ve sevgilim çabuk sinirlenen biri ve küfür de ediyor sinirlenince. Ben de küfüre alışkın değilim sert tepki veriyorum. Üst üste kavga ettik ve hatta 1 ay iletişimi kesmiştik. Barıştık ve kısa süre sonra tekrar aynı şekilde kavga ettik. Bende huy var hislerimi ve neye kızdığımı anlatıyorum ama hemen de 1 saat sonra sinirim geçiyor. Sevgilim de 1 sene küs kalabilir hiç umursamaz kimseyi. Ben daha çok geriliyorum kavgalarda ve çok yazdığımdan engelliyor. Tabi bu kavga da o kadar büyü dü ki engelledi. 2 haftadır konuşmuyoruz. Dayımın haberi yok sevgilimden. Dayımın iş arkadaşı benimle yaşıt ve türkiyede aynı memleketten ve burada da aynı sehirde yaşiyoruz. Önceden dayıma gitmiş bana kız bul evlenmek istiyorum demiş. Düğüne gittik ve dayımın yanına geldi o da davetliymis. Beğenmiş galiba yani dayım bana söyledi böyle böylr biri var nişan evlilik yaşınız geliyor bi tanıs dedi. İstemiyorum teşekkür ederim dedim. Niyr falan diye sordu canım istemiyor lütfen konuyu kapat dedim. Siz ne düsünüyorsunuz sevgilime yazsam mı böyle bi durum var diye?

Sevgilimle ayrıyız şuanda. Dayım birini bulmuş tanış diyor?