Erkek arkadaşım sabahtan beri hiç bişey yazmadı ama wp de işle alakalı story paylaştı bunu yapması normal mi?

Yoksa ben mi gereksiz sinirleniyorum Genelde böyle mesela sabah uyanınca aklınıza ilk o kişi gelir yazmak istersiniz ben bunu konuyu dile getirince çok yoğunum sürekli konuşamam diyor dün akşam 7 de ben eve geçiyorum dedi tamam yazdım dünden beri hiç bişey yazmadı bu nasıl olabiliryor o böyle davranınca okadar canım acıyorki bu konuyu dile getirip ilgisizliğinden şikayetlenince memnuniyetsizsin benim işim olmazsa hiş bişey olmaz işim çok önemli sürekli senle konuşamam falan diyor ona kalsa gün boyu konuşmasakta olur kızlar bana akıl verir misiniz lütfen duygusal ve psikolojik olarak okadar yıprandım ki napıcam bilmiyorum ayrılıyım desem seviyorum böyle devam edeyim desem kendime olan saygımı kaybediyorum bana böyle ilgisiz olmasına rağmen onun bana olan davranışlarını kabullenip devam ediyor gibi hissediyorum ama ben onun düzelmesini istiyorum ne yapmalıyım?
Erkek arkadaşım sabahtan beri hiç bişey yazmadı ama wp de işle alakalı story paylaştı bunu yapması normal mi?