Selamm,
Bizi evladı olduğumuz için seven ailelerimize neden bu kadar düşkünüz?
Bizi biz olduğumuz için seven sevgilimiz, eşimiz, ailemiz olacak insanlar varken...

Selamm,
Bizi evladı olduğumuz için seven ailelerimize neden bu kadar düşkünüz?
Bizi biz olduğumuz için seven sevgilimiz, eşimiz, ailemiz olacak insanlar varken...
Aynen öyle çünkü hayatımıza sonradan giren insanlar seni baştan tanıyor geçmişinle hatalarınla takıntılarınla yani her şeyinle kabul ediyor seni değiştirmeye çalışmıyor çünkü seni o halinle sevmiş oluyor mesela çocukken seni tanıyan biri genelde senden beklentilerle yaklaşır şunu yapmalısın böyle olmalısın der ama sonradan gelen biri senin o gülüşünü seviyor bazen saçma şakalarını bazen dengesiz ruh halini bile seviyor çünkü bir şeyi oldurmaya çalışmıyor zaten olan halini beğeniyor ve insan da en çok böyle sevilince mutlu oluyor çünkü birine bir şey kanıtlamak zorunda kalmıyorsun kendin olabiliyorsun saçma konuşuyorsun ağlıyorsun susuyorsun fark etmiyor çünkü o seni anlamaya çalışıyor yargılamıyor o yüzden de en çok bizi olduğumuz gibi sevenler hayatımıza sonradan girenler oluyor çünkü geçmişi değil şu anı seviyor ve o sevgide sahicilik oluyor gösteriş değil gerçeklik oluyor ve bu insanı çok rahatlatıyo
Evet aşkım çoğu zaman öyle oluyor. Eskiler hep bir şeylerden şikâyet ediyor, değiştirmeye çalışıyor. Ama sonradan girenler nasılsak öyle kabul ediyor. Belki de bu yüzden daha huzurlu hissettiriyorlar:)
Cevap
5Cevap
Eved aynı şeyi bende geçen flörtüme hatırlattım önce bozuldu trip attı ertesi gün çiçeklerle geldi jsjsjsjsj
Sonradan girselerde gerçekten seviyor demek ki..
Aile sadece kan bagiyla oluşacak birsey degildir. Aile, kötü günde yanımızda olan kişidir ve kisilerdir. Bu yüzden, birine aile demek de çok degerlidir. Bunu anladiktan sonra, kan bağının bir önemi kalmıyor 😊
Ama şimdi öyle düşünme sonradan giren kişi sen düştüğünde bakalım sevecek mi sen kaza geçirsen salât kalsan yine seni olduğun gibi kabul edecek mi yani haklısın diyenler bunları düşünüp öyle mi demişler yani bunları düşün insanı her haliyle kabul edecek Anne Babadır bak sadece bu ikisi her zaman koşulsuz sever ve kabul eder ne kadar çocuğu olduğu içinse bile evet bu böyle.
Değil , onlar bizimle yaşamak zorunda değil çünkü ancak ailemiz ilk andan itibaren bizi kabullenmek zorunda. Çocuğunu dışlayan ebeveynler de var gerçi. Ama koşulsuz kabul eden de var. 🎈
Bence en baştan beri yanımızda olanlar
Sonradan gelenler sadece tanıdığını seviyor
En baştan beri olanlar her halini her değişimini görüp yanında kalanlar
Soru güzel, açıklama güzel ama verebilecek bir cevabım yok😅
🤣🤣
Nidavellir cücelerinde bakımda bitsin teslim etcem✌🏼
Şu an gerçekten böyle bir durum olduğunu mu zannediyorsunuz Kimse kimseyi olduğu gibi sevmediği için bu sorunun cevabı olumsuz bana göre tabii
Aile ne olursa olsun arkanda durmaya çalışır, sonradan dahil olanlar da zoru gördüğünde genelde kaçar
Şuana kadar böyle bir durum yaşamadım, kimse de hissettirmedi. dibine kadar hissetim sevgiyi hem ailem hem çevremdenn.
Beni olduğum gibi seven çok az kişi var maalesef. onlarda hep uzak da oluyor.. yakınımdakilerden bir sevgi görmedim ve sildim onları da..
Hayır her ikiside bizi biz olduğumuz için seviyor aslında ölçü aynı..
İnsanı , insan olduğu için sevmeli öncelikle ama günümüzde öyle degil
Yani böyle bi sınırlandırms yapmak ne kadar doğru olur bilemedim
Kendi anneniz bile sizi olduğunuz gibi sevmezler.
Ne yazıkki
Sevilmek için seçilmek başka bir duygu evett..
Sevgili eş sen olduğun için değil yakışıklı güzel becerikli vs. Olduğun için severler
Doğru ama kan bağı sanırım ne yapsalar vazgeçemiyoruz
Bu kişiler hayatına ansızın giriyorlar
Olduğum gibi sevse yeterdi
Ailenin yeri her zaman ayrıdır
Kesinlikle öyle
Evet öyleler
Sonradan girenler sevmez
Haklısın