Aşk İlişkileri Psikolojik sorunları olan kişiye şans verir misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Alttan alır mısınız yoksa yol mu verirsiniz Güncellemeler1 yıl Herkes bana yol verdi, teşekkürler Psikolojik sorunları olan kişiye şans verir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Askozade Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 1 yıl Herkesin kendine göre sorunları var. Herkes kendisini iyi etmeye baksın, kimseye yük olmasın 0 0 Yorumla
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. İlk tanışmada saçma sapan konuşmaya başlarsa yol veririm ama uzun zamandır konuşuyorum ve psikolojisi sonradan bozulmuşsa yardımcı olurum 0 0 Yorumla
Arda1966 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 33% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yol veririm, sorunları olan biri çocuklarıma güzel annelik yapamaz 0 0 Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. Konuşarak çözülmeyecek şeyler mi bu sorunlar. 0 0 Yorumla
omer04500 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 73% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. iyileştirmeye çalışırım 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Veririm de kafayı kırdırtırsa bana 0 0 Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yol. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Herkesin kendine göre sorunları var. Herkes kendisini iyi etmeye baksın, kimseye yük olmasın
İlk tanışmada saçma sapan konuşmaya başlarsa yol veririm ama uzun zamandır konuşuyorum ve psikolojisi sonradan bozulmuşsa yardımcı olurum
Yol veririm, sorunları olan biri çocuklarıma güzel annelik yapamaz
Psikolojik sorun bi engel değil psikiyatriste giderse düzelir
Konuşarak çözülmeyecek şeyler mi bu sorunlar.
iyileştirmeye çalışırım
Veririm de kafayı kırdırtırsa bana
İki deli geçinir gideriz gül gibi
Sevgi dereceme bağlı
Yol.
Alamam
Çok zor ya
Yol verirm
Tedavisini olsun
Yol veririm