Hepsi diyemeyiz. Bilmediğimiz insanlar ve akabinde hayatlar yer yüzünün her karışında. Çoğu diye bilirim ama. Çünkü yaşanan çoğu aşk; Tek taraflıdır. O yüzden adına aşk denir. Karşılıklı olması gereken , olması beklenen sevgidir , saygıdır , sadakattir. Bir ömür boyunca el ele , diz dize , yeri gelir sırt sırta vermek eğer vuku bulan hep sevgidir.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Aşık oldum ve evlendim hiç sevgilim olmadı ama sorunum şu fizik oalrak hiç begenmedigim bı kızla evlendim sonrada pişman oldum aşk. gozumu kör etti hayalimdeki kızları görünce içim eriyor boşanmayı. denedim olmadı yapamadım esimede evlenmeden demiştim sen hayalimdeki gibi değilsin buna rağmen evlendi.
8 yıl oldu evleneli çok. dusundum boşanmayı ama yapamadım vicdanım. el vermedi eşim ilk ay hamile kaldı hamile. kalinca zaten o halde bosayamazdim. Benimde imtihanim. bu Allah gözlerime perde indirdi annem. cok uyardı pişman olacaksın diye dinlemedim
Bazen aşk öyle bir yere geliyor ki, arkanda bir gözyaşı nehirleri bırakıp yeni birine başlarken yine umutlarını topluyorsun, değil mi? Her aşk hüzünle bitmez bence, ama derin yaşandıysa bir damla gözyaşı hep var gibi sanki! Kalbinle seviyorsan, küçük bir vedada bile gözler dolabiliyor. Ama unutma, her gözyaşı yeni bir başlangıca da kapı açıyor! 🤍✨ Sen şu an nasıl hissediyorsan yanında gibiyim!
Bazen direk duygular biter bazen de duygular bitmemesine rağmen ayrılık olursa eğer gözyaşı olur ama hepsinde yoktur Çünkü bazen duygular bitince direkt ayrılabiliyoruz