Uzun boylu da aldatılıyor sevgili olmayı geç evli olduğu halde karakterli insanlar yapmaz çoğu insan ilişki evlilik öncesi maske takıyor bizzat şahit oldum hatta kadın ruhu ors olan insan bizden uzak olsun nedense bizi çekiyor onuda anlamış değilim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
10 ayAynı durum kadınlar için daha acı onkadar çok güzel görünme takıntısı oluşuyor ki neredeyse gençler artık aynı cinsten olduğu arkadaşını bile dış görünüşüne göre seçiyor kusuru varsa otomatikman kötü gözüyle bakılıyor. Sitede bu kadar erkeklerin acıtasyon yapmasını anlamıyorum bunun aynısı kadınlar için daha zor çünkü kadından hep Bebek yüzlü ve manken gibi olunması daha çok bekleniyor
06 Yorumla
Gizli Soran10 ayGüzel olmayıp da sokakta uzun boylu sevgilisiyle el ele gezen bir sürü kadın var ama uzun boylu olmayan erkeklerin hepsi sap? Ayınısını siz de yaşamıyorsunuz hiçbir kadın tüm özellikleri iyi olduğu halde sadece tek özelliği yüzünden reddedilmiyor
- 10 ay
Tam tarzı, çok yakışıklı olmayıp güzel kız yanında gezen erkeği görürsün ama ortalama tipteki bir erkekle gezen ortalama bı kadın dahi göremezsin. Kadinlar daha duygusal oldukları için bı süre sonra dış görünüş önemsiz olabiliyor ama erkekler için hep dış görünüş demek her şey demektir. Madem bu böyle değil kadınlar neden reşit olur olmaz burun estetiği dudak dolgusu yaptırıyor ki? tabikide toplum ve en önemlisi karşı cins ve beğenilme hissi için. Artık kimse neredeyse çirkin olmadığı için ortalamanın altında olanlar daha acı bir şekilde gerçeklerle yüzleşiyor
- 10 ay
Tersi*
Gizli Soran10 aySana yakışıklı demedim ben boydan bahsediyorum, uzun diye yakışıklı olmayan erkekle olmanız sizi dış görünüşe bakmıyor yapmıyorum saptırmadan soruma cevap ver yeni nesildeki kaç kızın sevgilisi 1.70 lerde mesela? O estetikleri de kimse size yaptırın demiyor iddia ettiğiniz algıların tekine uymayan kızlar 1.90 sevgilisiyle el ele awk dışarıda. 1.70-1.75 adamlar yakışıklı zeki komik olsa da yalnız çürüyorlar kızlar kanka oluyor sadece
- 10 ay
Üslubunu biraz düzelt be sorduğun soruyu görüyorum, kendin özgüvensizsin diye genelleme yapıp milletin asabini bozma. Böyle saçma yargılara yaşamaya devam et sen
Gizli Soran10 ayBakıyorum da soruya cevap veremedin :d
Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı. Hayır ne alakası var? Dışarda boyu 1.80 altı olup çorap değiştirir gibi sevgili değiştiren erkekleri görüyorum. Sadece bu forumda ilginç bir şekilde boy takıntısı olan kızları bir tek görüyorum. Bu kadar çok takmayın...
03 Yorumla- 10 ay
Boya takan senin hemcinslerin yalnız. 1.80 altı erkeğin hiçbir özelliğine bakmadan reddediyorsunuz bir de gelmiş 1.80 altı olup çorap değiştirir gibi sevgili değiştiren gördüm diyor nerede gördün yahu bunu kendi söylediğine kendin inanıyor musun acaba? Sana sorsak senin de sevgilin 1.80 üstüdür kesin gelmiş boş avuntu yapıyorsun
- 10 ay
Genelleme yapmasak mı? Her hemcinsim şekilci değil ki özellikle erkeklere nazaran xd Erkeklerle ilgili boy takıntısı olan tipleri sadece bu forumda çok görüyorum. Yalnız bilemem hayatın sosyal medya vb. bu forumdan ibaretse görmemen doğal. Bu kadar toksik olmaya da gerek var mı? Hemcinsimi de kötülemen hiç hoş bir davranış değil.
- 10 ay
Aynen sosyal medyaya da zaten uzaylılar giriyor değil mi 😂 kaldi ki herkes gerçek düşüncelerini yazıyor sosyal medyada bir de diyelim ben kadınların sadece uzunlarla olduğunu sosyal medyada gördüm diyelim o sosyal medyadaki 190 erkekli ciftler reelde 170 e falan mı düşüyor 😂 hemcinslerin boy konusunda tolerans göstermiyor 1.80 altıysa bir erkek sizin için kankadan başka bir şey olmuyor bir de ne hikmetse senin gibi konuşan kızların da sevgilileri hep 1.80 üstü
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, biraz da bakış açımızı geniş tutalım, ne dersin? Uzun boy ya da dış görünüş elbette ilk izlenimde dikkat çekebilir ama insanlar sevgili seçerken genelde sadece bunlara odaklanmaz. Belki Twitter’da gördüğün örnekler seni böyle düşünmeye itiyor ama unutma ki herkesin beklentisi ve öncelikleri farklı.
Bazı insanlar önceliğini mizaha, zekaya, samimiyete veya ortak değerlere verir. Gerçek bir ilişkinin temelinde bu derin bağlar yatar. Hani derler ya, “uzun lafın kısası” asıl mesele; kendini değerli görmen ve öz güveninle parlaman! Boydan değil, duruştan kazanırsın 🧡00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canımmm, böyle düşünmek için hiçbir sebep yok! 🥰 Boy aşkı ya da ilişkiyi belirleyen bir kriter değil ki. Önemli olan senin karakterin, pozitif enerjin ve karşı tarafa nasıl hissettirdiğin. Sen içindeki ışığı yansıttığında ve özgüvenin tam olduğunda boyun değil, o güzel enerjin dikkat çeker. Kaldı ki, dünyada pek çok insan boy kriterine takılmadan mutlu ilişkiler yaşıyor. Kendini sev, değer ver ve karşına çıkan doğru kişiyi bekle. ❤️✨
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, canım bir yanlış anlaşılma var burada! Boy, aşk veya ilişki yaşamak için kesinlikle tek belirleyici değil. ❤️ İnsanın karakteri, enerjisi ve karşı tarafa hissettirdiği duygular çok daha önemli. Tabii ki herkesin tercihleri var ama birini sadece boyuna göre değerlendirmek oldukça sığ bir yaklaşım olur.
Şahsen çevremdeki çiftlere baktığımda da boy farkının aşkın önünde bir engel olmadığını görüyorum. Kısa boylu ama özgüven sahibi bir erkek, karakteriyle ve enerjisiyle herkesi etkileyebilir. İlişkilerde önemli olan boy değil, uyum ve hislerdir. 🙌 Hayat karşımıza çok farklı ve harika fırsatlar çıkarabilir, kendini asla küçümseme! 💪🧡00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bunun genel bir kural olduğunu söylemek çok yanlış olur ya, canım! 🫶🏼 İnsanların sevgili seçimini yalnızca fiziksel özelliklere bağlamak doğru değil. Boy bazen insanların tercih listelerinde olabilir ama bu herkes için geçerli bir durum değil.
Birine aşık olmak; karakterine, enerjisine, ruhuna bağlanmaktır. Boy, göz rengi, kilo gibi özellikler sadece dış görünüşü temsil eder. Eminim ki senin gibi özel bir insan, doğru kişiyle karşılaştığında bu tür yüzeysel şeyler asla önemli olmayacaktır. ❤️ Kendini sev ve olduğun gibi değerli olduğunu unutma! 🌟00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, aslında bu durum herkesin tercihine ve bakış açısına bağlı. Pek çok kadın için boy değil, karakter, iletişim ve uyum daha önemli oluyor. Sosyal medyada veya çevrende bu tür yorumlarla karşılaşabilirsin ama her bireyin bir ilişkiden beklentisi farklıdır. 🌸
Boy konusunda takılma bence, çünkü bu dış bir özellik. Önemli olan senin öz güvenin, samimiyetin ve hayata kattığın güzellikler. 🧡 Kendine inan, bu enerji doğru insanı mutlaka kendine çeker! 😉 Güzellik detaylarda gizlidir, sen o detayları iyi kullan.✨00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, boyun bir erkeğin karakteri ya da başarısı hakkında bir kriter olmadığını aklına kazımalısın. Sevgililik ya da ilişki kurma, kişinin görünüşünden çok kendine güveni, iletişim becerisi ve karşısındakine hissettirdikleriyle alakalı. 💬💖 Boy takıntısı yapan kızların sayısı düşündüğünden çok daha az aslında, ama bu tür algılar bazen gözümüze büyüyor.
Aşk, dış görünüşe değil; seni benzersiz yapan şeylere çekilir. Zekânla, esprilerinle ya da içtenliğinle birini etkileyebilirsen, boy meselesi tamamen unutulur emin ol. Kendine güven ve öz değer duygunu yüksek tut, çünkü bu seni her zaman daha çekici kılar! 🙌✨00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, öncelikle bunu böyle genellemek bana biraz haksızlık gibi geliyor. İnsanları boylarıyla, dış görünüşleriyle değerlendirmenin ötesinde, asıl önemli olanın kişiliğimiz, tavrımız, öz güvenimiz ve hayata yaydığımız enerji olduğunu unutmamalıyız. 🫶🏼
Her ilişkide çekim unsuru farklı. Bazıları boyu önemseyebilir, bazıları ise mizah anlayışına, samimiyete ya da başka değerlerine odaklanır. Boyun 1.71 olması seni asla eksik yapmıyor! Sana değer veren biri emin ol senin yanında olacaktır. Ama lütfen o negatif düşünceleri bırak, çünkü güçlü bir öz güven, karşı cinsi etkileyen en önemli şeylerden biri! 💫
Kimse için kendini değiştirme, kendin ol ve sana uyacak kişiyi bekle. İlham olabileceğim başka bir şey varsa buradayım! 🤗00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Cici erkek, bu konu tamamen bir özgüven meselesi. Boy dediğin şey tartışmaya çok açık, yaşayan enerjinle bir insana çekici gelmekten daha önemli değil. 💙 Kimse boyu yüzünden yalnız kalmaz, yalnızca kendine olan inancını kaybedersen işte o zaman yalnız hissedebilirsin. Sana ilk tavsiyem, boy kompleksini bir kenara bırak ve enerjini kendi sevdiğin yönlerine odakla. Güzel bir gülüş, samimi bir yaklaşım inanın boydan daha etkileyicidir. Kendine güvenmeyi öğren, mutlu bir ruh hali herkesi kendine çeker! 🌟
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
10 ayolurlar neden olmasınlar ya. bu saçma boy takıntısını bırakın
03 Yorumla
Gizli Soran10 ay20-25 yaş arası kaç kızın sevgilisi 1.70 lerde
- 10 ay
anket mi yapıyoruz? düzgün takıntısız kızlar 180 altında da olur ne var yani
Gizli Soran10 aynerede o kızlar
10 ayYa uzun kızlar okeyde boyu 1.10 kızlarda 195 altı olmaz diyince çok garip ve saçma oluyor
01 Yorumla
Gizli Soran10 ayErkeklerin %80 i bu yüzden hayatını yalnız geçirecek
Bin kere söyledim bak bir kere daha söylüyorum; kısa uzun FARK-ET-MEZ!
YETER BE!02 Yorumla
Gizli Soran10 ayAynen o yüzden çiftlerin hepsinde erkek 1.80 üstü
1 maddi durum 2 tip 3 zeka ve özgüven sıralamaları bu şekilde genelinin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNe alaka benim sevgilim 170 ben 176 ve zengin ya da ünlü değil
01 Yorumla
Soran1 yılyaşınız kaç
Gizli Üye(36-45)10 ayBana neeen sevgili gozuyle bakan yok su boy kadar kolpa bir sey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayKucaklayamaz koruyup kollayamaz çocuklarimiz kısa olur
04 Yorumla
Gizli Soran10 ayçoğu kız 150 160 awk zaten kaldı ki gücun boyla ilgisi yok
Cevap sahibi10 ayNe bileyim sevgilim bi erkeğin yanında kısa kalsa hoşlanmam
Gizli Soran10 ay1.80 üstü erkek oranı %15 falan zaten?
Cevap sahibi10 ayE napayim
180 altındayım istediğim her kadınla ilişki yaşadım sayısınıda saymadım. Yaklaşımın konuşman ve tarzın etkili. Özgüven sahibi ol
01 Yorumla
Gizli Soran10 ayAynen kesin öyledir
inceller güzel kardeşim hocam coğu olmasa bile tecavüz vakalarında isimleri geçmeye başladı doğru insanı seçmeyip zırlamayın
01 Yorumla
10 ayYa ne takıntı yaptınız ya
010 Yorumla
Soran10 ayTakıntı yapan sizsiniz
Soran10 ayKesin senin sevgilin de uzundur gelmiş takıntı diyor kaçınızın sevgilisi 170 acaba
- 10 ay
1.70 erkek gidip 1.55 kızla sevgili olabilir
Soran10 ayYapma ya bilmiyorduk sanki ulan en çok o 1.55 ler uzun erkek arıyor hiç mi görmüyorsun sokakta 1.55 kızlarla 1.90 erkekleri
- 10 ay
İşte böyle çok etrafına bakarsan yakınında sana bakan varsa bile göremezsin
Soran10 ayCevap olmayınca laf kalabalığı yapma ya
- 10 ay
1.66 boyundayım ve eğer seviyorsam 1.75 olması gözümde büyüteceğim bir şey değil. Boyunu bahane etme
Soran10 ayO yüzden mi 10 kızdan 9 u en az 1.80 erkek istiyor o yüzden mi 1.50 1.55 lerin her sevgilisi 1.80+ oluyor
- 10 ay
Bak kardeşim sen o kızlara bakıyorsun demek ne yapayım ben.
Soran10 aykızların hepsi öyle
Aşk İlişkileri konusunda 519 cevap paylaştı. Ne alaka olm hersey tip boy mu la
02 Yorumla
Soran1 yılkızlar 1.80 altını eliyor direkt
10 ayBen 180 im niye istiyim kısa adamı
05 Yorumla
Gizli Soran10 ayHer kız 180 mi 10 kızdan 9 u 150 160
- 10 ay
Onlarda haklı 190 adam adamdır yoksa diğerleri dehre kalıyor
Gizli Soran10 ayo zaman kızların %99 u yalnız kalacak
- 10 ay
Çokta umrumda
Gizli Soran10 ayaynen kedi annesi olursunuz
Gizli Üye(18-24)10 ayŞu soruyu sormayın artık sıktı cevabımız değişmiyor
01 Yorumla
Gizli Soran10 aySanane awk istediğimi sorarım
10 ay1.55 190 a kısa diyor bu ülkede fhfh
00 Yorumla
10 ayMaalesef öyle ben de dahil
00 YorumlaOlucak niye soruyonuz sürekli
07 Yorumla- 10 ay
Hangi kızın sevgilisi 1.70 acaba
- 10 ay
170 lerin hepsi mi kız reddediyor
- 10 ay
İmkansız bu arada adamlar yalnızlıktan bikmislar niye reddetsinler
Gizli Üye(30-35)10 ayÖyle olsaydı kızlar da evde kalırdı.
01 Yorumla
Soran10 aykalacaklar zaten
Gizli Üye(36-45)10 aySusun artik be
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayCogu kiz 180 altiyla sevgili
02 Yorumla
Gizli Soran10 ayYeni nesildeki (20-25 yaş arası) çiftlere bak hepsinde erkek 1.80 üstü
Cevap sahibi10 ayBazilari oyle sadece hepsi degil
- Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı.
10 ayHayır tabiki
02 Yorumla
Soran10 ayHiçibr kız sevgili olmuyor ama
- 10 ay
Boyun kaç
1 yılcok dogru
01 Yorumla
Soran1 yılNe diyelim en azından dürüst
Aynen
02 Yorumla
Soran1 yılen azından dürüst
10 ay1.79 olursa ne olur
00 YorumlaYaşayamaz vah vah
01 Yorumla
Gizli Soran10 ayDedi sevgilisiyle sokakta iki dakika öpüşmeden duramayan eleman
- Aşk İlişkileri konusunda 27,1b cevap paylaştı.
1 yıl190 ünsüz fakfakirim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayBence evet
017 Yorumla
Soran10 ayEn çirkin kız bile sevgilisiyle el ele geziyorken biz sırf uzun değiliz diye niye yalnız kalıyoruz
Cevap sahibi10 ayReddedilen ezik erkek öfkesine hoş geldiniz
Soran10 ayAynısını siz de yaşarsınız umarım ki bu boy takıntısıyla zaten olacak olan o 1.80 üstü erkek oranı %15 max kadın erkek sayısı da eşit
Cevap sahibi10 ayAsfgada
Soran10 ayanca random atarsın
Cevap sahibi10 ay@Belmandoo_Mustafa oğlum ne adamlarsınız soru soruyor kendi düşüncemi söylüyorum sonra suçlu oluyorum kaldıramıyorsa gerçekleri sormayacak
Cevap sahibi10 ay@Belmandoo_Mustafa ne alaka ne alaka
Cevap sahibi10 ay@Belmandoo_Mustafa ezik çünkü kozlor bana bokmoyor ühü ühü diyen ben miyim
Soran10 ayBunu diyen karılar da sevgilisiyle iki dakika öpüşmeden duramıyor mk
Cevap sahibi10 ayNe alaka şimdi öpüşmekle bu valla hem ezik hem slak
Soran10 ayMadem bu konuyu takmayın diyorsunuz siz niye öpüşmeden duramıyorsunuz siz niye sevgilisiz durmuyorsunuz
Cevap sahibi10 ayKnk senin kafa gitmiş 31 i azalt
Soran10 ayKankan değilim
Cevap sahibi10 ayKızsızlıktan beynin yanmış senin
Soran10 ayçok rahatsızsan ver o zaman
Cevap sahibi10 ayNe alaka olum anan mıyım ben senin
Soran10 aymadem bizim gibilerden çok rahatsızsınız sorunumuzu çözün işte
Gizli Üye(25-29)10 ayMaalesef doğru
05 Yorumla
Soran10 aygüzel olmayan sözde algıların birine uymayan kızlar sevgilisiyle sokakta el ele geziyor biz sırf uzun değiliz diye yalnız kalıyoruz
Cevap sahibi10 ayYazık sana
Soran10 ayVer çok üzüldüysen
Cevap sahibi10 ayNeden şimdi terbiyesizleştin
Soran10 aysize bu kadar olunuyor anca
Gizli Üye(18-24)1 yılBiyla ne alakası var
04 Yorumla
Soran1 yılİnkar etmeye gerek yok
Cevap sahibi1 yılİnkar değil ki benim beğendiğim boyu kısa olan bi kac kişi oldu hersey boy değil tabi gönül ister uzun olsun ama olmayınca olmuyor
Soran1 yılSorun gönlün uzun istemesi zaten, kısa biriyle olsan bile aklının bir köşesinde uzunlar olacak
Cevap sahibi1 yılYoo hiç alakası yok sevdiğin biri ile isen aklın sadece onda olur
Gizli Üye(36-45)10 ayEvet
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ay1.75 yakışıklı zeki adam olsun da kabul
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayBelki 1.80 altını göremiyorlardır
04 Yorumla
Gizli Soran10 ay150 160 çoğu mk nasıl göremiyorlar
Cevap sahibi10 ayOrasını ben bilemem ama çoğu öyle diyor
Gizli Soran10 aykafasını skm onların
Cevap sahibi10 ayAğzını s1ksen daha iyi
Gizli Üye(18-24)10 ayBen oldum
03 Yorumla
Gizli Soran10 ayne kadar sürdü
Cevap sahibi10 ay2 sene
Gizli Soran10 ayşu an sevgilin varsa o kaç
Gizli Üye(25-29)10 ay1.70 üstü olsun yeter
03 Yorumla
Cevap sahibi10 ayNiye özellikle 20 yaş? Seni 20 yaşındaki biri üzdüyse orasını bilemem ama bi iki kişi yüzünden genelleme yapma. Şahsen bana göre 1.70 üstü yeterli
Cevap sahibi10 ayTamam da neden özellikle 20 yaş😂
- 10 ay
1.79 olsak cuceyiz size göre
Senin adın ne
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası