İnstada bir kız ekledim gt yaptı. Aynı şehirdeyiz
hikayelerine cevap veriyorum, cevap yazmıyor
Hanımlar neden böyle yapıyorsunuz?
hikayelerine cevap veriyorum, cevap yazmıyor
Hanımlar neden böyle yapıyorsunuz?
Seninle konuşmak istemediği için cevap yazmıyordur sonuçta sen ilgi gösteriyorsun diye o da göstermek zorunda değil. Birde hikayelere cevap veren erkekler genelde bizim gözümüzde çok çapkın flörtöz insanlardir o yüzden ekstra istemeyiz
Tek o kız var ama listemde tamışmak istedigim. Flört ettigim başka biriside yok. Karşılık verse tek onunla konuşacagım
Anlamıyorlar işte bunu egolarına ters geliyor sonra da kızlar egolu derler kızlar egolu falan değil sizi istemiyorlar istemek zorunda da değil zaten nokta
Çoğu erkek bu şekilde düşünüyor ama asıl kendilerine yapıyorlar ve farkında değiller ne yazık ki
Cevap
1Cevap
Burdaki kızları memnun edemesin dostum buna alışsan iyi edersin dost tavsiyesi kızlar peşinde fazla koşma.
Hayaller paris gerçekler ortadoğu kadını
Burdakı kızlardan degıl burada aklı dengesı yerınde olan rastıma cıkmadı
Toplumda maskülen erkeklerin sayısı azaldı kadınlar daha dürtüsel hareket etmeye başladı beklentileri arttı.
Ya sevgilisi vardır, ya yeni ilişkiden çıkmıştır, ya da seni beğenmemiştir
-Sevgilisi varsa neden tanımadıgı erkekle 1 aydır takipleşir?
- bu olabilir evet
- oladabilir olmayadabilir. En azından çirkin tipsiz degilim
Senden hoşlanmıyor
O zaman neden çıkarmıyor takipten?
Takipçi peşinde olduğu için
Öyle derdi oldugunu sanmıyorum. Gizli profil 500 takipcisi bile yok. Hep stabil takipcileri bayadır
Bazı kızlar prim peşinde sadece bir takipçide takipçi sayılır sonuçta dimi eğer senden gerçekten hoşlansaydı sana cevap verirdi en azından ama seni takmıyor bile
Sadece 1 kez cevap verdi. Neresi diye sormustum. Ayrıca takip listesine baktım öyle bir durum gerçekten yok. Yani takipçi kasma fikri tutmuyor
Biliyorum egona ters geliyor erkeklerdeki ego zaten tavan ama yapma etme kendine bunu üzülürsün ilerde ve buradaki loser erkekler gibi depresyona girersin sadece
Yok be öyle durumum yok. Tek o var zaten tanışmak istedigim. Öyle 1 den fazla kızla flörtleşmiyorum. Ayrıca tipim falanda yerinde yani. Neden beni begenmesin ki?
Belki başka birisi var belki okuyor ve kafasını erkeklere yoramaz şu an belkide gerçekten beğenmyiordur seni sen huri nuri falan mısın nesin bu erkeklerde harbiden ne gereksiz bir ego var
Tipi değilsindir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?