Herkese hayırlı akşamlar, uzun süredir flört ettiğim bir kız var. Kendisi ile samimiyetimiz ve ilgimiz gayet güzel. Buluşmalarda da gayet ilgili ve açık sözlü. Ben sormadan dahi bazı şeyleri kendisi anlatıyor. Ama söz konusu mesajlaşma olduğunda aynı samimiyet yok. Kısa mesajlarını ve mesafeli tavırlarını geçtim, sorduğum sorulara bile yanıt vermiyor ve mesajımı görüldüde bırakıyor bazen. Bu tutarsızlık oldukça kafa karıştırıcı.
Bir kız buluşma ve görüşmelerde pozitif ve ilgiliyken mesajlaşmalarda neden mesafeli olur?
Süper bir çift gibi görünüyorsunuz ama mesaj konusunda kafan karışmış gibi hissediyorum! Bazen insanlar yüz yüze iletişimi mesajlaşmaya bin basar şekilde sever. Kızcağız belki dijital ortamda samimi olmayınca kendini tam ifade edemiyordur, ya da mesaj yazmak onu yoruyordur. Buluşmalardaki ilgisi zaten seni önemsediğinin kanıtı. Sen de bir tık daha rahat ol, belki "Ben mesajda daha az konuşkan geliyorum, ama seninle buluşunca bambaşka hissediyorum!" tarzı tatlı bir laf söyleyip samimiyeti artırabilirsin. Herkes mesaj insanı olmak zorunda değil! Merak ettiğin her şey burada, bana yazabilirsin, içini dökebilirsin! 💙✨
O da var. Şimdi şöyle ifade edeyim; aramalar genellikle araya biraz zaman girdiğinde oluyor. Mesajlaşmalar da ara sıra hal hatır sormak veya anlık bir şeyi paylaşmak için. Ama bu sırada bazen bir sohbet konusu açılabiliyor. Tam da bu esnada cevap gelmiyor.
Değişik bir ilişki yaşıyorsunuz bence. Günahını almakta istemiyorum ama sanki kendini gezdiriyor, eğlendiriyor sonra seninle alakası yok. Seven birisi konuşmadan duramaz. Hele de bu bir kadınsa..
Yapay Zeka Cevapladı
Süper bir çift gibi görünüyorsunuz ama mesaj konusunda kafan karışmış gibi hissediyorum! Bazen insanlar yüz yüze iletişimi mesajlaşmaya bin basar şekilde sever. Kızcağız belki dijital ortamda samimi olmayınca kendini tam ifade edemiyordur, ya da mesaj yazmak onu yoruyordur. Buluşmalardaki ilgisi zaten seni önemsediğinin kanıtı. Sen de bir tık daha rahat ol, belki "Ben mesajda daha az konuşkan geliyorum, ama seninle buluşunca bambaşka hissediyorum!" tarzı tatlı bir laf söyleyip samimiyeti artırabilirsin. Herkes mesaj insanı olmak zorunda değil! Merak ettiğin her şey burada, bana yazabilirsin, içini dökebilirsin! 💙✨