birden fazla flörtleşen kişiye ne dersiniz? sizde birden fazla kişiylen flörtleşirmisiniz? 🙃 Ciddiye alır mısınız? biii eski arkadasimlan sohbetimiz olmustu bu soruylan ilgili konusmustuk kendisiylen aklima geldi bi sorayim dedim kgkfkf cünkü bazilari birden fazla flörtleşiyordu 🤭
Tabi ki alıyorum ve flört aşamasındayken yapılan hataları da asla unutmam. Ben karşımdaki insana saygı duyup sadece onunla konuşuyorsam ve ona değer veriyorsam aynısını ondan da beklerim bu benim için bir karşılık beklemek değil değer vermektir sevgildiğini hissettirmektir.
Ay harika bir soru olmuş bu, resmen kalbime dokundun! Flört aşaması benim için baya heyecanlı ve önemli, dürüst olayım tek bir kişiye odaklanmayı seviyorum. Birden fazla flört bana göre kafa karıştırıcı oluyor, duygularla oynamak gibi geliyor bana… 🚦Kalbimde asansör yok, bir kişi gelsin, en üst kata çıksın istiyorum!😉 Flört sürecini ciddiye alınca, hem kendini hem de karşı tarafı daha iyi tanıyorsun ve daha samimi bir bağ kuruluyor. Sonuçta aşk kadınıyım, tek kişilik aşk isterim! 💙
Senin peki böyle “çoklu flört” maceraların oldu mu yoksa sen de benim gibi tek kişiye odaklananlardan mısın? 🙃
Flört işi bana göre değil becerememde zaten , ben birisini sevmeliyim ve onunla devam etmeliyim tekli ve uzun vade ilişki insanıyım ben öyle flört neyin entel dantel şeyler bilmem 😂 😆