Flört aşaması sizin için neyi ifade ediyor,
Ciddiye alıyor musunuz?
Ciddiye alalım mı, almayalım mı 🤨
Bu kız çok ciddiye almış olmalı 👇
Ciddiye alıyor musunuz?
Ciddiye alalım mı, almayalım mı 🤨
Bu kız çok ciddiye almış olmalı 👇

karşındaki insanda yaptığın keşif yolculuğunu elbette ciddiye almalısın. neleri sever, nelere kızar, hangi özellikleri cezbederken hangi özellikleri iter, artıları, eksileri, ilişkiye dönmeye değer biri mi yoksa burada bırakmalı mı hepsi flört aşamasında öğrenilmeye uğraşılır.
Evet olsaydı ciddiye alırdım tabi ki de.. çünkü flört demek zaten eğlence için değil.. birbirini tanımak için bir araya gelme tanışma demek. bu yüzden de ciddiye alırdım dikkatli olurdum karşımda ki kadını iyi tanımak düşüncelerini öğrenmek için.
Flört nedir ya herşeye bir şey çıkartıyorlar yeter, aşık olsam reddediliyorum ne flört yaşadım ne bir sevgi ben ♿ buyum o yüzden beni seven olmaz 🤷♂️
Cevap
23Cevap
Tabii ciddi bir mesele karşındaki insanı tanıyorsun, öğreniyorsun ve keşfediyorsun.
Ciddiye almadan nasıl sevgili olacaz ki. Ciddiye alınmıyorsa iki gün takılıp diğerine geçerim zihniyeti vardır
Hayatta her şeyi ve her adımı ciddiye alırım çünkü hayat oyun yeri değil.
insanlar flört aşamasını çok ciddiye almıyor
Flört aşaması ne oluyor, bu yaşıma kadar öğrenemedim 🤔
seninle ben anlamayız öyle işlerden
O zaman bilmem gereken bir şey değil 🤔
bil öğren bununla ilgili kitaplar hatim et, lazım olacaktır elbet. hazırlıksıs yakalanma😀
Sosi biliyor baksana önemli demiş : ))
😂😂 benim çiçeğim ne derse doğrudur sen sus
Hay Allah'ım 🤲
@Sosyetic_SheqiiL sosicim bak kem gözlü senin arkandan konuşuyor
Ondan mı çekineceğim, yüzüne karşı da sayarım 😂
Flört sevgili adayını tanıma sürecine verilen ad, adını bilmiyorsunuz ama flörtleşiyorsunuz misal :D çokta şaapmayın.
Konuştu çok bilmiş : ))
Bilmiyorsanız öğretmek boynumuzun borcu 😃
Lotus ile ben bilmiyor muşum, öğret : ))
Ya ben biliyorum sadece sevgili gibi yaşayıp flört ayaklarına yatanlara sinir olduğum için anlamıyorum dedim
Ben senin gibi cahil değilim kem gözlü 😂😂😂
Evet korkak erkekler flörtü aşıp sevgili olamıyor ben çiçeğimi anladım 😏 onlara laf sokuşturdu
😂😂😂 ne kadar da güzel anlıyorlar birbirlerini 😂
Lotus, bu son soruna gelişim haberin olsun😡
neden kem gözlü🙄
Hiçbir soruma gelmiyorsun 😡
gelirim kızma hemen 😂
Çiçeğim arkadaşın profili kapalı :D bizi de takip etmediğine göre sabahtan akşama kadar onun profilinin çevresindeki mavi halkayı takip etmeni bekliyor bence djsjjs
@Sosyetic_SheqiiL ne alakası var sorularınıza geldiğimde görmüyor musunuz mavi halkayı? Mazeret hep bunlar... Bugün lotusun her sorusuna geldim, senin de... Sen yine bazı sorularıma geldin ama lotus hanım zahmette bile bulunmuyor, görmüyor mu?
Görmeye bilir öyle her mavi halkayı takip etsek ohooo
Görmwyebilirmiş kadın dayanışmasına bak sen 😂 Benim görüşümü okurken koskoca yıldız gibi parlayan mavi halkayı görmeyebilir öyle mi😂
Öyle tabii kullanıcı adını bile görmeyebiliriz 🙄 mecbur muyuz dhahsjah
günahımı alma kem gözlü halka görmedim çünkü aynı an da bir sürü işle uğraşıyorum şimdi bile sana yazarken. gördüğüm zaman geliyorum ayrıca bana haksızlık yapma😀
Bir sürü iş nedir acaba, merak ettim : )) Soru sormaya vakit bulurken soruya gelemeyecek kadar : ))
Sosi hanım mecbursunuz 😠
Zaten ileriki zamanda olacakların sinyallerini erkenden veriyor karşı taraf. Bence ciddiye alınmalı
Hakkında fikir üretmem için ciddiye almam lazım nasıl tanıtacağım yoksa hılmı hırsız mı neyin nesi bu kız diye 😄
Biriyle birliktesindir ya da degilsindir. Maymun istahlilarin cikardigi bir sey bu flort seysi. Ciddiyet lutfen ciddiyet artik.
Karşı taraf ne kadar ciddiyse bende o kadar ciddiyim. Bir yaştan sonra evcilik oynıcak halimiz yok.
Ben her zaman ciddiyim. Yalan dolan sahteler ile işim olmaz.
Hayatıma giren her insanı ciddiye alırım.
Dönem farketmeden.
Bence o kız çocuğun ağzını kokluyor.
Flört kadar saçma bişey yok flört çıktı mertlik bitti
Yok ben o kisimla hic ilgilenmiyorum direk sevgili kismindan ozel kismina gecmeyi seviim
Bütün işlerde olduğu gibi, duygusal olaylar da ciddiyet ister..
Yani kalben olmalı.
Bir an önce nude atılan aşamaya geçmek istiyoruz biz assjsk
Flört aşamasını ciddiye almazsam nasıl sevgili olucaz
2023 türkiyesinde ben çok geride bıraktım sanıyorum ama, hayat diğerler içn dewam ediyomuş
Hayatıma biri girdiyse ve güven verdiyse ciddiye alırım
Flörtten kast ettiğinizin ne olduğuna göre değişir
Ciddiye almazsan sevgililik temeli duzgun atilmaz
Yani o da ciddiyse evet yoksa hayır
Ciddiye alırım sonuçta ilk adımdır yani..
Sıkıcı geliyor çok flört aşamasında olmak
Bilmiom da en eglenceli seviye o sonrası nanay
Ben direkt flört almıyorum
Hayır almıyorum 😃
Niye almıyorsun brütüs anlat bakayım
Çünkü hem ayranım dökülmesin hem de tatsız olaylar yaşanmasın durumu 😁
Vay be umarım herkes seni linçler şuracıkta 😂
Kollarımı açtım bekliyorum 😂
Vurun madakaskara 😂😂
Hain kostoh 😂
🤣🤣🤣
Aaa ben sana küsmüştüm unutmuşum 😒
Ne zaman nerde 😃
Dün küsmüştüm 🙄
Sana bir şey diyecektim diyemedim kapıların kitliydi sonra seni dürttüm kapıyı aç diye ama sen açmadın
Anlamadım ki ben onu 😂😂
Değer verilmesini
Evet, alırım.
Evet
Kim alır
Tabiki
Niye almayalım
Alıyorum evet
Pek değil
Evet
Maalesef
aynen