AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Seni unutamadıysa üzülmüştür tabii ama hayatına bakmak istiyorsan hiç ne hissettiğini düşünme boş ver.
Eğer seni kafasında bitirdiyse muhtemelen hiçbir şey hissetmemiştir
hiçbir şey hissetmemiştir
hissetmiştir sonuçta onunla bir geçmişim var sadece nasıl hissetiğini merak ediyorum parantez içini oku 😇
Bitdi artık kafanda kurma
kes çeneni b*k yorumlarını kendine sakla
Puahahahahahaha seni umursamadığı için o kadar çok kurusuyorsun ki gelip buradan onay almaya çalışıyorsun zavallısın
platform zaten bir şeylere cevap bulmak yardımcı olmak için değil mi mandalinalımuz ismini bile yazmamışsın bir şeyleri gizli sorabilmek için zavallı olan ben miyim 😊😊😊
O ayrıldıysa hiç bir şey hissetmemiştir
o ayrılmadı ama benim ayrılmam için her şeyi yaptı
Yengeç burcu mu
hayır terazi
Senin burç?
aslan
Hava ve ateş grubu riskli uzak mesafemiydi
gibiydi ama yazın hep burdaydı
Yani şöyle söyliyim terazi erkekleri çok flörtz belkide başka biri ile şimdi çoktan konuşmaya başladı bile
7 ay birlikteydik çok seviyordu ne oldu da değişti bilmiyorum
Sordun mu
sordum yürütemediğini söyledi
Bence bırak canı cehenneme ne yaparsa yapsın sen önüne bak bir işe gir çık gez kafa dağıt
yks ye gireceğim kötü etkilendim bu durumdan dolayı
Odaklanmazsın da elinden geldikçe onu unutmaya bak sen onu düşünmeye çalıştıkça bitiremezsin aklında onu merak ettiğimden soruyorum baş harfi L mi
hayır a
Neden ayrildiniz?
ilişki yürütemediğini söyledi yol verdim
O zaman kendi tercihi. Bunda üzulecek bir durum yok
zaten üzüldü demiyorum nasıl hissetiğini soruyorum
Valla bilemem ama ben kendim bitirsem iliskiyi üzerine cok durmazdim..
ama çok seviyordu öyle böyle değil bemi gördüğünde hüngür hüngür ağlamış biri illaki yokluğumu hissetmiştir 3 yıldır ekliydı 7 ay sevgili kaldık
Yani altinda baska sebepler aramak doğru olur mu bilemiyorum ama acik acik sorsaydin sorunun ne oldugunu en azindan kafanda soru isareti kalmazdi..
evet cevapsız sorularla başbaşa bıraktı beni sanırım biraz fazla sevdim..
Sevmek hata degil ama dedigin gibi kimseyi hayatinin merkezine koymayacaksin. Sonu hüsran olabiliyor
iyi de taktik falan hepsi bana çok saçma geliyor ben sevdiğim bir insana sonuna kadar değer veririm bu ne çocukmuyuz sevgiden sıkılıcaz peki sence geri döner mi
Deger verme demiyorum ama bu devirde öyle seven bir insan bulmak çok zor. Doğru ve makbu olan senin dediğin zaten. Bende sevdigim insani kosulsuz ve sartsiz bir sekilde sevmek isterim ama bu güveni saglayacak bir insan bulmak çok zor. Tanidigim sandigin insanin icinden zaman gectikten sonra bile bir baska insanin ciktigini görebiliyorsun.
O sıkilma durumu ister istemez oluyor. Bunun sebebide is karsiya gectikten sonra yani evlendikten sonra kadin ya da erkegin ki bu genellikle erkekte olur ilgisinin gittikce azalmasidir. Kadin her zaman deger verdigi insan tarafindan özel birisi oldugunu hissetmek ister ama erkek bir kere kadini elde ettiginde artik onu mali gibi gormeye basliyor. Halbuki karsindaki insan ona sadece cinsel bir obje olarak bakmak yerine biraz anlamaya calissa ya da duygusal ihtiyaclarini karsilamaya yönelik caba sarf etse zaten ortada sorun kalmayacak.
bu platformda da bir çok soru sordum ayrı yerlerdende sordum ama inan hiç biri senin gibi olgun karşılamadı beni yorumun için çok teşekkür ederim
Rica ederim. Bu tur konular hassas konular bende bir ayrilik yasadim. Ayriligin kaplte biraktigi yarayi en iyi ben bilirim.
üzüldüm açıkçası neden erkekler sıkılınca bırakıyor ki zamanında çok seviyordu öyle böyle değil hissetmesem bu kadar üzülmezdim zaten sadece geri gelip pişman olsum istiyorum..
Geri dönme konusunda ise bilemiyorum zamanla gorebilecegin bir sey bu biraz zaman tani. Onu baskilamak daha fazla bunalmasina sebebiyet verebilir. Acik ve yapici bir sekilde konusmayi deneyebilirsin. Sorun neyse konusarak asabilecegini soyluyebilirsin onaa. Kadinlar genelde gurur yapip yazmazlar ama sana karsi buyuk bir yanlisi yoksa ve seviyorsan sevdigini birakma derim
Senden sıkildigi icin mi ayrildi diyorsun?
eklesem seni orada anlatayım olur mu?
Olur sıkınti yokk
Kabul ettim istegini
İyi yaptın
gt olmuştur
Hiçbir şey