Sizce hayatımdan çıkartmakla iyi mi yapmışım?

Eskiden yakın arkadaşım olan kızla iletişimimi kestim. Sebebi ise 1. kocasıyla olan ilişkisi sağlıklı değil sürekli kavga edip onun ya kaşını patlatıyor ya da kız evde aynaları kırıp masayı kırıp sinirliyken eşyalara zarar verip ortalılığın anasını ağlatıyo, bunların görsellerini de bana atıyodu. 2. ise küçük 3 yaşında kızının gözünü sehpaya çarptığını söyledi ama dayak yemişcesine mosmordu resimde. Başka bir zaman da elinde yalandan çocuk sigara içiyor gibi resim çekmişler bir de bana izlettiği bir video vardı çocuk bu bardak şarap kokuyor diyor içinde vişne suyu var dedi bana. Ben hem çocuğun istismar edildiğini hem de sağlıklı bir ilişki yaşamadıklarını fark edince bana karşı melek gibi de olsa hayatımdan çıkardım. Sizce yaptığım da haksızmıyım? Hatta arkadaşım olmasa çocuktan dolayı şikayet bile ederim. İstismar bi suçtur. Ayrıca şu an olmasa da ilerde bunun zararı bana da olurdu bir şekilde diye düşündüm ama çocuğa çok ğzülüyorum, psikoloji kalmadı.

Güncellemeler
+1 yıl
Bu durumu ona söylediğimde konuşmayı kesmeden önce bizim ilişkimiz seni ilgilendirmez benim sana zararım mı oldu vs diye savundu kendisini ama bana mı normal gelmiyor sadece? Ayrıca şu detayı da ekliyim bir keresinde buluştuğumuz alkollu yere 3 yaşında kızı da getirdi, anlamıyor nasılsa diyor ama bence bu çok yanlış. Siz ne diyosunuz?
Sizce hayatımdan çıkartmakla iyi mi yapmışım?