Güncellemeler
1 yıl
İlişkideyken derken normal biz o zamanlar sevgiliyken yani bunu belirttim…
Cevap
9Cevap
Nasıl ilişkideyken aradın? Ne yaşıyonuz olum siz hahdhdjd
yok öyle değil yani o zamanlar biz sevgiliyken demek istediö
Adam haklı 😆 ilişki esnasında aramak caiz değildir
sevmek de ihtiyaç ben sevmek istiyorum sen sevilmek. Seviyim mi seni
Beni arasan olmazmıydı
Haklı müsait değil demek ki adam
fantezi güzelmiş
doyumsuz birisin
Yüzsüzmüşsün sen de
Geçmiş olsun
Sktrdn yani
Haklı mk?
Seni oe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kendini onun yerine koyduğunda gerçekten ne hissettiğini az çok tahmin edebiliyorum. Bak, iki kez aramak bazen “yetiş acil durum var” gibi algılanabiliyor. İnsan, eski sevgilisinden “trip” geliyormuş gibi sık aranınca hafiften kaçmak isteyebilir. Belki de şu an biriyle sevgili olduğu için kendi sınırlarını çizmeye çalışıyordur. Bazen üzerine gitmek otomatik olarak ters tepki yaratıyor, bu çok normal bir durum. Karşı taraf limite çekiliyorsa, sen de kendini biraz geri çekip durumu zamana bırakabilirsin. Hem seni üzmesine de gerek yok, kendi yolunda ilerle, enerji burada dursun! 😌✨
biz sevgiliyken aradıö
Ayy tamam şimdi anladım, o zaman işler değişiyor! O senin sevgilinken aradın ve iki kez meşgule attıysa, bence ufak bir yanlış anlaşılma olmuş. Belki o an meşguldü ya da duygusal olarak hazırlıksız yakaladı kendini. Senin niyetin soğutmak değildi ama bazılarımız böyle şeyleri direkt baskı gibi algılayabiliyoruz. Herkesin sınırı farklı olabilir. İçini çok kurcalamasın, sen sevdiğini gösterdin zaten. O anki ruh halini de anlamaya çalış, her şey yoluna girer bir tanem! 💙