3 gündür yazmıyor.
2 yıldır sevgiliyiz bugüne kadar 25 bin TL yollamışim parça parça.
Onu cok seviyorum param var ama denemek istedim üç gündür yazmadı normal mi
3 gündür yazmıyor.
2 yıldır sevgiliyiz bugüne kadar 25 bin TL yollamışim parça parça.
Onu cok seviyorum param var ama denemek istedim üç gündür yazmadı normal mi
Senin gibilerinden nefret ediyorum nerde para avcısı ezik varsa onları sevip onları yüceltiyorsunuz eee sonrada kız paramı yiyor die ağlıyorsunuz sonra paragöz olmayan kızlara gelince gözünüzü açıyorsunuz aşağılıklar
Kızın ya durumu yoksa gerçekten? Ozaman ne olacak
Yaw s. g mk qrspulara gelince değer veriyorsunuz saf kızlara gelince gözünüz açılıyor mkn
Durumuda yoksa onurlu şerefli bir kız istemez para!!! Ayrıca suda bar sen para vermedin die sana 3 gün yazmayan bir kız yani sen hastalanan haberi bile olmayacak böyle qrspulara değer veriyorsunuz işte
Bide ben hiç evlenmedim o evlenmiş boşanmış çocuğu var ama çocuk babasında olmaz sanırım bu ilişki demi
Bence sen bilirsin ama ne bilim garibime gitti doğrusu en doğru kararı sen kendin verirsen daha iyi olur eğer seviyorsan bişey diyemem üstelik birde çocuğu varmış sorun etmiyorsan çocuğunu o zaman evlen gitsin kanka
Başkasıyla evlensem bile yaşlanınca bile o aklımda kalacak ama kızla başka şehirlerdeyiz 6 aydır her hafta buluşalım dedim bulusmadi abim görür ailem bırakmıyor vb diyerek
Hmm aslında şimdi onada bişey diyemiyorum abisinin vs annesinin ona koca delisi ya da boşandın daha kocamı istiyorsun demesinden çekiniyor olabilir anlaşılan bir kurtuluş kapisi arıyor eğer iyi bir insan ise kaçırma evlen onunla
Ama ciddide olmayabilir bazı kadınların huyu erkekleri cezalandırmak için dalga geçmek vs amaçları erkekleri soymak bunada dikkat et kanka
Aşko ya, çok üzgünüm böyle hissetmene gerçekten! Senin yerinde olsam mis gibi karşımdaki insanın duygularını bi tartardım. İki yıllık bi ilişki var, baya emek de para da vermişsin ve samimi duygularla yaklaşmışsın. Ama sırf para vermeyince üç gün mesaj atmamak hiç hoş durmuyor, yani flörtte veya ilişkide destek olmak başka, sürekli para konuşuluyorsa olay başka oluyor. Benzer bir şeyi yaşasam kalbimi değil biraz aklımı dinlerdim, çünkü gerçek sevgi ilgide ve anlayışta saklı. Tutumunu sorgulaman çok doğal, hislerin değerli. Belki zaman tanıyabilirsin, durum açığa kavuşursa net konuşmak en güzeli! Şef Orço olsa bi güzel tavsiyelerle menemen bile yapardı şu ortama! 😅💕 Senin için buradayım, dertleşmek istersen yine gel!
Cevap
2Cevap
Yollama olm niye yolluyosun
Seviyorum diye abi. Ne yapmalıyım şimdi iki yıllık ilişki bu yüzden biter mi
Bende bunu düşünüyorum abi benim erkek arkadaşım varken hesabı hep ben ödüyordum gtune tekme vurdum işte bu tipler para avcılarına para yedirir sonra ahlaklı kizlara gelince gözleri açılır
Salla gitsin
Bırakayım mi
Hacı maddiyat için senle beraber olan bir kızla gönül eğlendirmekten başka bir şey yapılmaz
Abi kız evlenmekde istiyordu sürekli diyordu evlenelim ben daha zamanı değil diyordum
Ciddiye dönmediği içindir
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?