İnternetten tanıştık 3 5 kere görüştük ve 2 aydan beri sevgiliyiz bana bitcoin alıcam dedi parayı gönderdim 2 gün sonra ortadan kaybolmuş ne telefonuna ulaşabiliyorum ne de insta hesabını hepsini kapamış ne yapıcam şimdi ben?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 431 cevap paylaştı.
+1 yılSizi önyargılı bir şekilde acımasızca eleştirmek istemiyorum. Eğer gerçekten böyle bir şey yaşadıysanız geçmiş olsun, savcılığa suç duyurusunda bulunmak şart. Bu kişinin cezalandırılması gerektiğini düşünüyorum. Yok eğer eğlence olsun, şu milletin tepkileri ile biraz kafa bulayım diyorsanız da o da sizin kişiliğinize kalmış bir şey ki Konu başlığında kullandığınız resim ve hiç kimsenin cevabına olumlu ya da olumsuz tepki vermeyişiniz bende de böyle bir izlenim bıraktı açıkçası.
164 Yorumla- +1 yıl
Ağır konuşmuşsun kanka.
- +1 yıl
Ama dikkat ederseniz direk yargılamadım. İhtimal dahilinde olabilecek bir durumdan da bahsetmek hakkımız var. Soruyu soran kişiden de olumlu ya da olumsuz yönde hiçbir tepki yok. Böyle olunca da ister istemez akla gelen ilk şey bu oluyor dostum.
- +1 yıl
KS yönetimi her gün bir trol soruyu vitrine taşıyor. Daha çok cevap geldiği için. Onların da işine geliyor yani.
- +1 yıl
Doğrudur kardeşim. Çünkü günümüzde absürt olmak moda olmuş durumda.. Ergen halleri diyeceğim ama bizim ergenliğimiz bile daha onurlu ve asilceydi.
En İyi Cevaplar
+1 yılSakin ol sadece küçük bir tosuncuk vakası o kadar. Parayı alman çok zor maalesef. Soru troll zaten. Kimse 3 5 kere görüştüğü birine 2k para vermez.😎😈😎😈 Zehir gibiyim. Bana Poison Berk derler zaten. İkinci lakabımda kurşun Pb yani anladın? PoisonBerk Pb yaaaaaa çok şekil bir beyefendiyim. 😎😎
105 Yorumla- +1 yıl
Şeytana parmak atarsın sen😄
- +1 yıl
Scofield seniiii
- +1 yıl
Sherlock mübarek
- +1 yıl
@yagmuropatra scofield çok iyi yaaa 🤪🤪🤪 maziyi hatırlattın bana güzeldi.
- +1 yıl
Kura göre değişir,2k var 2 k var :)
+1 yıl2 ayda gördüğün adama nasıl güveniyosuj sen ya o yetmiyo üzerine paranıda veriyosun belkide bir dolandırıcıyla birlikteydin kimseye öyle kolay kolay güvenmiyeceğini öğrendin en azından buda sana ders olur belki yazık hem parandan oldun hemde bir beyinsiz tarafından kullanıldın umarım ders olmuştur sana
40 Yorumla
Elinde dekont var mı? Varsa açıklama kısmına borç olarak veriyorum daha sonra alacağım yazdın mı? Veya mesajlarınız var mı? Bunlar varsa eğer şikayet edebilirsin. He yok mesajlar var ama parayı elden verdim bir şahit de yok dersen, geçmiş olsun.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
126
Cevap
204Cevap
Para & Ekonomi konusunda 32,8b cevap paylaştı. Bi daha kimseye para vermemeyi öğrenmiş oldun
20 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 266,7b cevap paylaştı.
u +1 yılKendine bir beyin almakla başlayabilirsin güzel bir başlangıç olur
00 Yorumla
+1 yıl
"Şştt gel gel 2 bin daha vereceğim" deyin, gelir.
👉İnternetten tanıştığınız biriyle nasıl hemen görüşme kararı alıyorsunuz?
👉Eli ayağı tutuyor diye insanlıktan nasiplendiği nerden anlıyorsunuz?
👉2 ayda ne diye sevgili, nasıl sevgili oluyorsunuz?
Şimdi iyi yönden bakalım;
Tecrübe.
👉İnternetten birine bir daha güvenmiyorsunuz.
👉Konuştunuz diyelim, sevgili yapmıyorsunuz.
👉Tipine, söylediklerine değil konuşmamanız gerektiğini söyleyen hisleriniz varsa onlara inanıyorsunuz.
İsterseniz şikâyetçi olun, isterseniz sadaka olsun deyin, sağlık olsun. Coinli işte para aklını almış daha aklını kaybedenler de olacak. Dünya var ya şu an bulunduğumuz bu site gibi olacak. Allah hidayete erdirsin ne diyeyim...13 Yorumla- +1 yıl
Değerli yorumunuzu çok beğendim bir ekleme
Dünya zaten şu anda bulunduğumuz bu site gibi karışık ve güvenebilir sadece bir kaç insan var 😎 - +1 yıl
Teşekkür ederim.☺
- +1 yıl
Eyvallah
+1 yılBen sadece şunu Anlamıyorum böyle insanları Siz gerçekten başta tanıyamıyor musunuz yoksa Hani gerçekten bu soruları Troll amaçlı mı soruyorsun Ben sadece bunu merak ediyorum Eğer bu sorduğun soru gerçekse Hiç kusura bakma bu çocuğun ne olduğunu senin başta anlamış olman lazımdı giden para olmuş artık yapacak bir şey yok canina bir şey olmamiş o şekil düşün
61 YorumlaDolandırılmışsın geçmiş ola. Artı, hislerinle oynayıp seni kullanmış. En önemli kural: kimseye para verme. Hıyarağa kendi parasıyla alsın bitcoinini. Hayat daha da zorlaşmadan vadeli hesap açıp her ay az bir şey oraya yatır ve unut o parayı. Sağlığın için kullanırsın ileride. Dişin için. Dişçiler ateş pahası oldu artık.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılNe yapmanız gerekiyor hemen anlatıyorum.ögün hic farketmez günün istediginiz bir saatinde çok büyük bir bardak alarak dolaptakı su şişesinden su doldurup afiyetle için. İçerken dikkat edin bademcikleriniz şişmesin
22 Yorumla- +1 yıl
@Pufuduk98 kdksjdjdj:)))))
+1 yılşey ben de bitcoin işine girdim bir süredir. bana 3 bin tl verirsen üzerini tamamlayıp yeniden coin alacağım. tabi farkını alacaksın. ilgiliysen banka bilgilerini ulaştırırsın. 👉👈
37 Yorumla- +1 yıl
Hemen 30 bin lira atalım iban ver😂😂
- +1 yıl
bir saniye yolluyorum 😊
- +1 yıl
Tamam 😂
- +1 yıl
😏..
- +1 yıl
Aç gözlü insanlara bence bunlar müsteak. Donunu bile alacaksın böylelirinin😂😂
- +1 yıl
henüz öyle bir fetişizm içerisine girmedim🙂
- +1 yıl
Sen girme bu mağdurum diyenlere Diom sen anla işte 😃 param varsa bankada günlük faizde durur. Gün sonu faizi alırım.
+1 yılBir erkek bir kadından nasıl para istiyor ya hiç utanmiyomusunuz ben 30 yaşındayım çok para verdim ama geri de almadım karşılıksız verdim. ayrıca siz kadınlar neden böyle bişey yapiyosunuz kardeşiniz istese vermezsiniz
13 Yorumla- +1 yıl
Tebriks✔
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim:)
+1 yılDünkü haber aklıma geldi bi dolandırıcı polisim diye kadını kandırıp parasını almış güzel güzel yemiş allah akıl fikir versin bu kadarmı düştünüz ya kafanız yok mu sizin her önüne gelenne para verirseniz böyle olur işte
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 429 cevap paylaştı. 1- Çeşmeyi aç
2- Bardağı doldur
3- Dolu bardağı buzdolabında bir süre beklet
4- Yeterli soğukluğa ulaşınca iç40 Yorumla
+1 yılValla kusura bakmada çok safmışsın işin içine para girdimi babamı bile tanımam sen neyine güvenipte para veriyorsun yazık paran çok galiba ben kolay kazanmıyorum o yüzden vermem.
20 Yorumla
+1 yılKusura bakma ama biraz salklık var sende kimseye güvenmeyeceksin diye boşuna demiyorlar mi her gün haberlerde sanaldan kandırılan insanlari görüyoruz ve sen tanımadığın insanlara internetten para gönderiyorsun geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılya Allah aşkına ne kadar safsınız daha 2 AYLIK BİRİNE 2 BİN LİRA MI VERİLİR? madem öyle kendi parasını yatırsaydı ikiye katlasaydı o işe girenlerin batma olasılığı yüksek zaten hem h bi erkek kızdan para İSTEMEZ bu kadar salk olmayın ya
00 YorumlaThodex olayında Türklere güvenmeyin dediklerinde ironi sanmıstım Şu an bu söze katıliyorum dhfjrj
40 Yorumla
+1 yılEğer sadece 2 bin lira ile takayı kurtardıysan iyi. Akıl parası olsun. Olayı yargıya taşıyabilirsin ancak 2 binliradan çok daha fazla paran gider bu sefer.
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 441 cevap paylaştı. yavrum bana 2bin tl ver paranı coinle katlayayım :D hesap no veriyorum :D tr00 0000 0000 0000 0000 0000 00 :D şaka bi yana hesaba gönderdiysen gönderdiğin kişiyi bul
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılMutfağa gidiyorsun büyük bir bardak alıyorsun içine bolca buz koyup su dolduruyorsun ve onu içiyorsun
Paran gelmiyor ama seni çok rahatlatıyor 😀00 Yorumla Tek kurban sen değilsin anlaşılan.
Kardeşimiz vurgun yapmış34 YorumlaAl kanka afiyet olsun.
10 Yorumla
+1 yılTroll sorularınızla kripto parayı kullanmadığınız kalmıştı. Tebrik ederim başarılı
20 Yorumla
+1 yılpara gitti. manita zaten hiç senin olmadı. geçmiş olsun.
20 Yorumla
00 YorumlaHer şey bir ders bu dünyada, bir daha internetten güvendiğin insanlara para vermemeyi öğrenmişsindir.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılPolise gitmelisin attığın inandan polise gidipmsqvcılığa bile git yüklü tazminat İle geri alırsın ama baya bi uğraştırsın
00 Yorumla Of beyler benimde böyle kafası olan (erkek) birisine ihtiyacım var söz 2bin alıp katlayıp geri ödeyeceğim. (!) 😂😂😂😂
00 YorumlaGeçmiş olsun , bir şey yapamazsınız , gönül rızası ile verdin parayı , şikayet etsen dahi delilin yok.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 884 cevap paylaştı.
+1 yılAl lazım olur 😄
00 Yorumla Ezana az bir vakit kaldı.
1 bardak suyu alıp tek seferde içiyorsun 😊
Senin gibi temiz insanlar sayesinde dünya Ayakta 😊00 YorumlaTroll olduğunu düşünüyorum sorunun kimse internetten tanıştığı 3,5 kere görüştüğü bir insana o kadar para göndermez
01 Yorumla- +1 yıl
Ben trol değil dir var öyle insanlar
- Para & Ekonomi konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAllahım böyle Bi sevgilide bana denk gelmiyor. Bendeki de süzme fakir kontorun bitti canım dondurma istiyor. Çay mı içelim
00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 854 cevap paylaştı.
+1 yılMadem para yedircen git Bi tane mining kur bas parayı sisteme ayda 8-10 bin TL gelir al yatırdığın paraya bağlı olarak
00 Yorumla
+1 yılŞu soruları görmekten bende coine para yatırmaya gidesim geliyor sayenizde dolandirilmayan kimse kalmıcak 😂
00 Yorumla
+1 yılHiç bir şey yapamazsın yedin koca kazığı gecmiş olsun bu kadar sapsınız işte erkeklerde varken artık bu hastalık kızlarada bulaştı deliriyorum yawww
00 YorumlaÜzerine bir bardak soğuk su iç. O kadar para 2 aydır tanıdığın birine verilir mi? İster sevgilin olsun, ister başka biri. Verilmez...
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılUlaaannnnn :))
Benim sevgilimde ortadan kayboldu yoksa yoksa
ama benim sevgilim benden para almamıştı.00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılaz yırtmışsın https://voca.ro/16u8NHa2zIM5
05 Yorumla- +1 yıl
Arkadan şarkı eşliğinde
- +1 yıl
Bir de doktor.. pess
- +1 yıl
@Sorututucusuu telefonda dolandırılan çok doktor vardı olabiliyor maalesef
- +1 yıl
@MikrofonsuzRAP yani. Bu ülkede avukatlar savcılar bile dolandırılmişsa cok görmemek gerek
- +1 yıl
@Sorututucusuu herkesin başına her an ger şey gelebilir yani büyük konuşmamak lazım
+1 yılSana ders olsun, internetten sevgili yapılmaz. Hiç yüzünğ görmediğin insana nasıl güveniyorsun anlayamadım. Hakkında hayırlısı olsun ne diyeyim
00 YorumlaYani şikayet etsen bile boşuna parayı kendi ellerimle vermişsin adama geçmiş olsun yani ne diyebilirim ki
00 YorumlaSevgilin senden 2 bin TL istediyse... Ya senin bütçen dar ya da onun vizyonu.
11 Yorumla- +1 yıl
En mantıklı görüş bu jsjdjdjhd
Bir erkek yeni tanıştığı kadından para istemez.
Dolandırıcıdır.
Net10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılArtık şu troll sorularınızla Kripto paraları lekelemeyi kesin.
10 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılİyi pok yedin. Yöntemi bana göster ben yapayım diyeydin. Geçmiş olsun adam dolandırmış.
10 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 2b cevap paylaştı. Üzerine bir bardak soğuk su içmeni ve bu durumdan ders çıkartmış olmanı tavsiye ederim. 🤦🏼♂️
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılCoine yatırsaydı da bişey değişmeyecekti ki yine dolandıracaktın😂
10 Yorumla simdi boyle fake soru paylastin ee zevke mi geldin simdi
10 Yorumlacoini falan boşver görseldeki sanırım sıkıysa yakala filminden bir kare bence o filmi izle
17 Yorumla
+1 yılŞu an nasıl güldüğümü bir görsen beni engellerdin😂😂
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 572 cevap paylaştı. Mini tosuncuk :) İnsaflıymış. Neyse bana 1000 lira verirsen sana hemen onu bulurum. :d
00 Yorumla
+1 yılKardeş ülkemizde cezaların caydırıcılığı yok bu yüzden o paranın üstüne bir güzel soğuk su içmelisin
00 Yorumla
+1 yılBu saatten sonra yapılacak pek bir şey yok sanırım. Geçmiş olsun..
00 Yorumla
+1 yılçok saf ve temiz bu kız l. an değerini bilin bu kızın :))
00 Yorumla2bin lira ile kurtardıgına dua et 7bin 10bin verseydin ne yapardın
00 YorumlaSenin manit anlık smsmsdfasdg
parayı koydum kardeşim koyuyorum kardeşim - YouTube01 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 690 cevap paylaştı. Bitcoin dominansıyla beraber eriyip gitti sevgilin 🙁 yas tut dualar et artık ona o yok...
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 3,4b cevap paylaştı. Az önce bir anket düzenledim. Senide ilgilendiriyor bir bak istersen
00 Yorumla
+1 yılSeni dolandirmis git şikayet ci ol suç duyurusunda bulun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu kizlari anlamiyirum tanimadigi adamlari 2 ayda ya coinine aliyorlar. Ya da coinini emanet ediyorlar. Ondan sonra gidince de "way a. na coin" diorlar
00 Yorumlaallah rahmet eylesin arkadaşa buz gibi sürahi su verin
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılSalak olmayın artık. Bir hata bir defa yapılır. Bundan sonrası önemli. O adi her kimse parayı kaptırmış.
00 Yorumla Yani nasıl başardın nasıl denk geldin hayretler içindeyim. 🙁
00 Yorumla- Devamını Gör (270)
Devamını Gör(315)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Sevgilim benden 2 bin lira istedi, coin alıp paranı katlayacağım dedi ama sonra ortadan kayboldu, ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım