Esenlikler dilerim, Şu mesaja bittim titrettinnn bizi beeee vbvfbfbc son nefesimi seninle vercemömm ağlaaaa kudurrrrr

Esenlikler dilerim, Şu mesaja bittim titrettinnn bizi beeee vbvfbfbc son nefesimi seninle vercemömm ağlaaaa kudurrrrr

Buna Tek kelimeyle Allah mı korusun diyorum hiç öyle bir şey olmadı bu saate kadar Eskiden üzülüyordum ama şu anki olgun kafayla ve toplumu bu iğrenç yüzlerine görmeye başladıkça İyi ki de olmamış diyorum emin ol tek başına yaşamak daha şerefli daha haysiyetli bunu öğrendiğim günden beri içim çok ama çok rahat
mesajlarda bi sakinca goremedim, seni dusunmus sadece kendince ve kendi inanclarina gore, inanmiyosun ya da dikkate almiyorsun diye dusunuyorum bunu belirtmissin zaten ona da son mesajinda bundan sonra baska bsiey dedi mi
Demez olur mu vfbvbvbv baskıcı davranmaya başladı giyme diyor sen niye dışarıya çıkarken haber vermiyorsun diye delirmişliği var kafayı yemiş yani bu söyledikleri masum kalıyor
abartiyo o zaman uufff erk*kler ya
Cevap
15Cevap
E fazla gülerim buna, şakanın bile bir haddi var
Hayatımda Hemdem diyebileceğim insan var, ahirette inşâallah birbirimizi görebilmek nasip olur. Annemi ve Babamı ahirette görmek istiyorum.
Bana abartı geliyor ya biraz böyle şeyler.
Gerçeklikten yanayım hep bir süre sonra böyle diyenler en kötü davranışları sergileyebiliyor maalesef
icten mesaj atmis cocuk boyle cevap verilir mi be ayip
Ah be ne kötüyüm
Yok daha memeler
Sixi edepli olmaya davet ediyorum yahu
Benden kurtulamazsın ne la taciz olum bu
O kadar demedi de inşallah demez yani
bugün bunları diyen yarın onu da der uzak dur bence
Yok yok 2 dakika önce engelledim
Hayır orada bari kafamız rahat olsun ya 😂
Ben tanrının yalnız adamıyım
Ahiret inancı bana mantıklı gelmiyor
Banada