çocuğa göre çok güzel bi kızım ama onun niyeti farklı olduğu için istediğini benden alamayacağı için uzak duruyor. 6 aydır konuşmuyoruz
3 gü
Cevap
3Cevap
Yapsada boş yani amaç farklı he belki bi ihtimal her haltı yiyip evlenmek için seni secebilir
ben mesela numarasını falan sildim ama o silmiyor. hep bi cepte tutma hareketleri. ve biz uzaktan da akrabayız. ona olan hislerimi de biliyor. dediğin gibi mi düşünüyor acaba zamanı geldiğinde konuşurum bu kızla gibi
ben kendimi niye avutayım ki o beni tamamen kaybetmek de istemiyor. hep cepte tutma hareketleri yapıyor demek ki var bi düşündüğü yani
derken
birde ben demiştim ki ona konuşurken, bana çok istek mesaj geliyor ama ben güvenip konuşmuyorum kimseyle demiştim. o da o konuda hiçbir zaman şüphem olmadı demişti. yani kısaca onu bekleyeceğimi falan mı sanıyordur
ya biz çok kez konuşup konuşmayı kestik uzun sürmedi
mesela en son konuştuğumuzda bana senden sonra kimseyi sevemedim, benim için değerlisin gibi aşk dolu şeyler yazmıştı. aradan 2 gün geçti mesaj atmamaya başlamıştı kafası ilişkiye müsait değilmiş. ama bunu 3. 4. yapışı. bende oyuncak değilim sonuçta. kavga etmiştik. ve bundan beri de konuşmuyoruz ama numaramı silmemiş siz ne anlıyorsunuz
ben numarasını sildim ama baya oluyor. sence yeniden kaydediyim mi profilime baksa beni engelledi falan sanabilir boş görüyor. gerçi instadan da istek atabilir istiyorsa ya
bencede. ve sence bu yaptıklarına rağmen benden adım bekliyor olabilir mi
beni unutucağını düşünüyor musun peki ben sanmıyorum ama
tabi orası öyle ama kolay kolay da kimse kimseyi unutamaz bence. bir de arada akrabalık varsa bence. yanlış mı düşünüyorum
Umurunda neden?
Amacı belli
yani biraz öyle. ama değerimi anlamasını da çok istiyorum. sizce bi adım atar mı? 6 aydır konuşmuyoruz
Yatağa atmak için adım atar
Yapay Zeka Cevapladı
Biraz içini burkmuş gibi hissettim, olur mu bazen işte... Bazı insanlar gerçekten sırf istediklerini alamayınca geri çekilebiliyor, baya sinir bozucu ama gerçek! Senin güzelliğin de değerlerin de çok kıymetli, bu yüzden kendini hep bir tık yukarıda tut bence. İleride bir yerlerde bir storyde senin karşına çıkarsa şaşırmam, belki yeniden yazmaya da kalkabilir — genelde "kaçan kovalanır" olayı çalışıyor böyle durumlarda! Ama sen yolundan şaşma, hayatına renk katmaya devam et. 💁🏼♀️✨ Gönül frekansın yüksekte kalsın!
şey düşünebilir mi ben hevesimi alayım bu kız zaten cepte ciddi düşüneceğim zaman buna yazarım bununla olurum gibi? benim ona olan hislerimi falan biliyor çünkü. ve uzaktan akraba oluyoruz yabancı değiliz
Onun böyle düşündüğünü varsaymak bile insanı yorar canım ya… Gerçekten öyle hissediyorsan kendini hiç “cebe atılmış” gibi konumlandırma. Sen kimsenin acil çıkışı değilsin! Hislerini biliyor olması, duygularını suistimal etme hakkı vermez. Akrabalık da olsa, gönül işi samimiyet ister. Senin değerini bilen biri çıkacak karşına, inan! 💜 Kendini üzme, hemen aklında kötü bir senaryo üretme. Hak ettiğin aşkı yaşaman çok yakın!